Web Analytics
 
ניוזלטרצור קשרפירסום בג'יפולוגאודותדף הבית
שלום אורח  
וידאומתחיליםקישוריםהספריהטיולי ג'יפיםפיצ'ריםמבחני דרכיםפורומיםחדשותדעה אישית
NMO

          


ספרקוספרקו איתך עד הפודיום
מאת : קרוס קאונטרי
03/11/2006

חברת ספרקו יוצאת במבצע בשיתוף עם ליגת קרוס-קאונטרי, להוזלת דמי ההרשמה לבוחרים בציוד המרוצים של ספרקו, והשתתפות בעד מחצית סכום ההרשמה למנצח המשתמש בציוד ספרקו.



לקראת עונת 2006-7 של ליגת קרוס קאונטרי טרופי, יוצאת חברת ספרקו במבצע לנרשמים. על כל רכישת ציוד ( מושבי מרוץ, רתמות, קסדות ועוד, הכל בתקני FIA המחמירים ביותר, וכן ציוד ניווט כגון טרה טריפ) יועבר סכום השווה ל 20% מעלות הקניה, לטובת דמי ההרשמה לליגת קרוס-קאונטרי.

ובסיום העונה, תלווה חברת ספרקו את המנצח אשר ברכבו ימצאו כסאות וחגורות של חברת ספרקו, אל הפודיום, ותעניק לו סכום השווה ל 50% מעלות ההרשמה לעונה כולה.

פרטים נוספים בהמשך...

 

 



קרוס-קאונטרי'קרוס קאונטרי

אודות קרוס קאונטרי הפקות 






 
חפש
גיל גורדון צמיגים
ליגת קרוס קאונטרי
    מדריכים
    בנייה ומסגרות
    הנדסת רכב
    מילון מונחים
 
    ג'יפ
    לנדרובר
    סוזוקי
    טויוטה
    Fullsize
    מיצובישי
    איסוזו
    קאיה
    רכב צבאי
    באגים ובנייה עצמית




 
 

לוח רכב יד שניה | ביטוח רכב | ביטוח רכב | מבחני דרכים | מסלולי טיולים

 
 
© 2001-2008 כל הזכויות שמורות לאתר ג'יפולוג. סימני מסחר ושמות מסחריים המופיעים בטקסט שייכים לבעליהם החוקיים. אין להעתיק, לשכפל, לשכתב או להפיץ כל עמוד באתר זה, כולו או כל חלק ממנו, בכל מדיה ואמצעי, אלקטרוני או אחר, ללא אישור מראש ובכתב של מערכת האתר ג'יפולוג.