PDA

צפייה בגרסה מלאה : התחברתי לADSL ויש צרות...



חנן א.
19-09-03, 01:06
בשעה טובה בזק נענתה ללחץ , וכבר ניתן להתחבר אצלנו לADSL .
משום מה, לאחר החיבור לADSL, אני כבר לא מצליח להיכנס בשם המשתמש שלי לJEEPOLOG ולג'יפטריפ.
יש למישהו רעיונות?
תודה.


חנן-ג'יפולוג.

אריק זמר
19-09-03, 01:09
איזה הודעות שגיאה אתה מקבל ???

חנן א.
19-09-03, 01:15
כאן:



Error in obtaining userdata

DEBUG MODE

SQL Error : 1064 You have an error in your SQL syntax. Check the manual that corresponds to your MySQL server version for the right syntax to use near 'יפולוג'' at line 3

SELECT user_id, username, user_password, user_active, user_level FROM phpbb_users WHERE username = 'חנן-ג'יפולוג'

Line : 66
File : /home/jeepol2/public_html/jp_forum/login.php


ובג'יפטריפ עולה דף שאומר שהסיסמא שלי לא מתאימה לשם המשתמש

אריק זמר
19-09-03, 03:14
בשתי המקרים להבנתי זו בעיית זיהוי.
נתחיל מהקל...מה הסיכוי שאתה טועה בהקשת הסיסמא ? אותיות גדולות \ קטנות או עברית במקום אנגלית ?
הלאה...
בשני האתרים ניתן כמדומני לשחזר סיסמא ע"י משלוח למייל הוולידי ואת זה תעשה רק אחרי שתמחק את הקוקיז.
כדי לאתר את הקוקיז צריך לחפש בספריה תחת הווינדוז \ קוקיז... (תלוי בגרסאת הווינדוז)

חנן א.
19-09-03, 03:37
נתחיל מהקל...מה הסיכוי שאתה טועה בהקשת הסיסמא ? אותיות גדולות \ קטנות או עברית במקום אנגלית ?

אין סיכוי.


בשני האתרים ניתן כמדומני לשחזר סיסמא ע"י משלוח למייל הוולידי ואת זה תעשה רק אחרי שתמחק את הקוקיז.


אם לא ילך, אז זה מה שאני אעשה, זה רק אומר שזה יישלח למייל של העבודה ולשם אני אגיע רק ביום ראשון. בכל מקרה, אני יודע את הסיסמא.

אריק זמר
19-09-03, 04:34
אם יש לך שרת exchange בעבודה אז ייתכן ואתה יכול להכנס מהבית בדרך זו:
mail.workwebaddress.com או אותו כנ"ל עם סיומת exchange/
ואז כמובן שם המשתמש והסיסמא...ואתה יכול לקרוא מייל מהבית.

גיא
19-09-03, 07:46
מכיוון שיובל במרוץ ההוא ...

אי אפשר לבדוק איתו עכשיו אבל יש סיכוי שהוא בודק בזיהוי מאיזה שרת אתה מגיע אליו. ואם זה ככה אז בגלל שאתה עכשיו מתחבר דרך מערכת אחרת יתכן וזה מפריע.
תמחוק את העוגיה.
ותנסה לאתחל את המחשב לפני הנסיון הבא.
להזיק זה בטח לא יכול.

ד ו ר ו ן
20-09-03, 00:09
גם אציל היו בעיות כאלו אחרי חיבור לרשת והפתרון בא בצורת מחיקת ה"קוקיס, וכניסה מחדש עם שם המשתמש והסיסמא הרגילה.

חנן א.
20-09-03, 11:13
מחקתי את תוכן ספריית הקוקיז.
לא עזר. :(

אריק זמר
20-09-03, 12:00
חנן, תוריד ותתקין את האקספלורר 6...
http://www.microsoft.com/windows/ie/downloads/critical/ie6sp1/default.asp

גיא
21-09-03, 12:24
יובל מוסר כי יתכן והבעיה נעוצה ב ( ' ) שיש בשם ג'יפולוג.

יתכן והמערכת לא מוכנה לטפל בכזה תו.

( הסבר קצר שלי - התו הזה משמש בתכנה ולכן הימצאותו במקום שהוא לא אמור להיות בו משבשת את כל הפקודה )

חנן א.
21-09-03, 12:28
תודה, עם ג'יפטריפ אני כבר מסתדר לאחר שהורדתי אקספלורר6.
הבעייה בג'יפולוג בעינה עומדת, ייתכן שיובל צודק, נראה עם נמרוד מה עושים.
תודה.

קובי
25-09-03, 15:12
תודה לכל מי שלחץ על בזק על חיבור הישוב עופרים לIDSL

בקיצור לכל אזרחי ישראל אין להסכים אם מה שחברות גדולות כמו בזק קובעות כי בדוגמא הזאת היו אמורים לחבר את עופרים רק בשנה הבאה

קובי