PDA

צפייה בגרסה מלאה : החלפת רצועת מנוע ראשית -טרופר בנזין ??



sofanish
03-09-06, 18:06
שלום לכולם
מישהו החליף רצועה כזו לבד במנוע 3.5?
ניסיתי לפתוח את המותחן הראשי עם מפתח אלן 8 אבל זה לא נפתח ועושה הרשום כי יש שיטה מיוחדת או כלי ייעודי לדבר
אם מישהו מכיר אשמח לדעת
איתי
054-5788283

סוזי המשתוללת
04-09-06, 00:11
איתי
אתה בטוח שזה אלן ?
אולי תורקס ?

sofanish
22-09-06, 15:25
טוב נפתרה "הבעיה"
בכדי להחליף את הרצועה הראשית יש לעבוד מפתח רינג 14 ולסבוב את הבורג שמחזיק את פולי המותחן עם כיוון השעון.(ניתן לזהות את הפולי כפולי השמאלי ביותר אך בגובהו הוא נמצא בין שני פולים)
ברגע זה כל הפולי ירד כלפי מטה ואז הרצועה מקבלת חופש כך שזה הזמן לשלוף אותה החוצה.
הרכבה - אותו כנ"ל :להשחיל את הרצועה על כל הפולים במנוע ולהשאיר את הסוף למותחן הפולי .לסובב שוב עם כיוון השעון ולהכניס פנימה .
יכול להיות שבפעם הראשונה שמתעסקים עם זה , נחמד יהיה עם חבר נוסף יהיה שם במיוחד בעת הכנסת הרצועה
משך העבודה - חמש דקות
בהצלחה
איתי

סוזי המשתוללת
23-09-06, 14:29
איתי
לפי מה שאתה מתאר אתה עושה משהו לא נכון - זה אולי עובד אבל נשמע מסורבל
תנסה לצלם
הייתי מסתכל באוטו שלי אבל אני משער שהמנועים שונים

sofanish
25-09-06, 23:04
סוזי יש לנו מנועים שונים
שלך עם 3 או 4 רצועות שונות ושלי עם אחת עבה בלבד - כמו בגראנד צ'ירוקי אם ראית...
איתי

ybar
27-09-06, 12:32
כאשר מחליפים את הרצועת אביזרים במנוע שיש רק רצועה אחת ארוכה ורחבה שיושבת על כל הפולים יש צורך לסמן משהו לפניי שליפתה ע"מ להחזיר את החדשה בדיוק לאוטו מצב שהישנה היתה או שממש זה לא משנה ופשוט משחררים את הפולי ושולפים את הישנה ומלבישים את החדשה ומותחים אותה?