PDA

צפייה בגרסה מלאה : "חידת" זיהוי, 2.8 או 4.3?



shmil
02-04-07, 15:55
עלו ספקות לגבי הרכבת מההודעה הזו - http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=19557

המנוע שבתמונות הוא 2.8, או 4.3?

Bulldog
03-04-07, 06:25
בבלוק מאחורה ליד הגיר אמורים להיות מיספרים, תתחיל בלשלוף אותם.

Bulldog
03-04-07, 06:45
והכי טוב, אם יש לך את הVIN.

ofervan
03-04-07, 13:26
ה-VIN נמצא בפינה השמאלית התחתונה של החלון הקדמי... גל כבר פינה?
זיהוי המנועים הוא לפי אותיות
E- מנוע 2.5 ליטר
B- מנוע 2.8
N - מנוע 4.3

shmil
03-04-07, 13:33
על הבודי לא היה VIN.

מחר או מחרתיים אחפש מאחורי הבלוק.

yoavshefer
03-04-07, 19:42
לדעתי 2.8, צריך תמונה יותר ברורה. הסעפת יניקה ב4.3 יותר רחבה, והמפלג מחובר לסעפת. ב2.8 המפלג מחובר לבלוק.
http://img511.imageshack.us/img511/4166/picture431qx6.th.jpg (http://img511.imageshack.us/my.php?image=picture431qx6.jpg)
בתמונה 2.8

shmil
04-04-07, 19:39
shit.
נמצא ה-VIN, נבדק, המדובר במנוע 2.8.
לא מנוע שכדאי להשקיע בו.:-( :-(


ישמרו הגיר, TH700R4, הטרנספר - NP207, והTBI.
היתר ילך כנראה למתכת.:-(

tzagi
05-04-07, 17:06
Sorry to hear that......

indeed its a 2.8,
Better luck next time
BTW: the trans is useless too.different bell housing then all other Chevy's in rear wheel drive form.

shmil
19-04-07, 22:15
טוב, התקדמתי.

יש TH700R4 מהסוג ה"טוב" שירד מבלייזר גדול, מחובר ל-NP208, עם יציאה קדמית לביצה בצד הנוסע, כמו שצריך.
זו חתיכת מפלצת - גדול וכבד.

עכשיו נשאר למצוא פלטה מתאמת, ואני מכיר את advance adapters.
ייתכן שמצאתי בארץ...

lizard
19-04-07, 22:52
על מה אתה מתקין את זה? על איזה רכב?
הTH700R4 עבר חיזוק/שיפוץ כלשהו? קראתי בכמה כתבות שמה שמגיע מהמפעל צריך שיפוץ כי הוא חלש או משהו כזה.

shmil
20-04-07, 03:49
הTH700R4 עבר חיזוק/שיפוץ כלשהו? קראתי בכמה כתבות שמה שמגיע מהמפעל צריך שיפוץ כי הוא חלש או משהו כזה.

חלש?
גיר שמזיז בלייזר הוא חלש?
אולי התכוונת שיש שני סוגים של TH700, הסוג שאינו מתאים זה שמגיע על מנוע 2.8, שיש לו בכלל תבנית בל האוזינג שונה, וקטן יותר, ואיתו לא נהוג לעשות התאמות.

tzagi
20-04-07, 06:23
מיכה משער שהגיר יורכב מאחורי איזהv8
אומנם בדור הראשון של ה700 היו נקודות טורפה שגרמו לשם הרע,
רובם נפתרו בסוף שנות ה80
בכול מקרה, יש תפריט איך לבנות אותם Bullit proof

שמיל,
אתה מודע שגם תצתרך Lockup kit?

חימושניק
20-04-07, 08:24
הרכב ייסע גם בלי Lockup Kit, אבל לאט ותוך כדי צריכת ה-ר-ב-ה מדי דלק.

shmil
20-04-07, 11:25
שמיל,
אתה מודע שגם תצתרך Lockup kit?

הוא כנראה לא יורכב מאחורי V8, אלא מאחורי V6 או I6.

לא אני לא מודע. מה זה?????

tzagi
21-04-07, 04:20
משהו כזה:
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/700r4-200R4-ELECTRONIC-TORQUE-CONVERTER-LOCK-UP-KIT_W0QQcmdZViewItemQQcategoryZ46104QQih Z010QQitemZ200100623504QQrdZ1QQsspagenam eZWDVW

ויש כמה סוגים במחירים שונים

הקיט נועל את הממיר כשאתה רוצה אותו נעול, בשיוט.

lizard
21-04-07, 04:43
אבל הוא כתב שהוא ישתמש בTBI לא?

shmil
21-04-07, 11:47
ואני אקשה.

קראתי כבר אתמול בלילה על הlockup kit, והבנתי שהוא נועל את הטורק.

מה שעדיין לא ברור לי, זה למה. למה זה הכרחי.
למה בשני הגירים שהיו תחת ידי לא היה לוק-אפ כבר במקור, ושניהם בערך מסוף שנות השמונים, כלומר - לא ממוחשבים.
מה שראיתי בכל האתרים בהם הסתובבתי אמש, הלוק-אפ אמור להחליף את המחשוב, אבל בבליזר הגדול, לפחות עד כמה לשאני זוכר, לא היה מחשוב, ועדיין לא בדקתי האם בסכימת החשמל של ה-S15 המחשב מתחבר גם לגיר, שהרי הגיר הזה אמור להיות גיר טיפש.

מה תהיה התופעה ללא לוק-אפ?
??

חימושניק
21-04-07, 21:23
בקצרה: ללא LOCK UP ממיר המומנט מחליק כל הזמן (זה הרי תפקידו - לאפשר מידה משתנה של החלקה בין המנוע לגיר). ההחלקה אינה רצויה בחלק מהזמן היות והיא גורמת לצריכה מוגברת של דלק (הרבה דלק מתבזבז על ההחלקה בממיר במקום על הזזת הרכב). תופעה נוספת שתורגש היא ביצועים ירודים יותר של הרכב, שוב, בגלל ההחלקה הלא נחוצה.

shmil
21-04-07, 21:49
אוקיי,

אז בכדי לחפור עד הסוף -

ללוק אפ אמור להיות גם יתרון בכך שיאפשר גם נעילה בירידות בראשון/שני, וכן יאפשר בלימת מנוע, שדרך כלל לא קיימת בגיר אוטומטי?

חימושניק
22-04-07, 08:04
עקרונית LOCK UP יכול לאפשר את זה, אבל זה לא קיים בגיר סטנדרטי. אם הממיר יהיה נעול והגלגלים יעצרו, גם המנוע יעצר, כלומר יכבה. תחשוב על אתו מצב בגיר רגיל: עצירה מלאה ללא לחיצה על הקלאץ'.

מסיבה זו בגירים ישנים יותר אין LOCK UP בכלל בהילוכים נמוכים, ובגירים חדשים (ממוחשבים) יש LOCK UP מוגבל בהילוכים הנמוכים.

אני לא יודע אילו קיטים של LOCK UP קיימים בשוק, אבל אני מניח שיש כאלו קיטים שמאפשרים הפעלה ידנית של נעילת הממיר.

tzagi
25-04-07, 03:08
אני לא יודע אילו קיטים של LOCK UP קיימים בשוק, אבל אני מניח שיש כאלו קיטים שמאפשרים הפעלה ידנית של נעילת הממיר.

יש כמה סוגים שונים, כולם מאפשרים הפעלה ידנית(חוט ומפסק)

שמיל, להשתמש ב700 ולא לחבר את הלוק אף אפשרי, אבל זה כמו להרכיב v8 ולנתק לו איזה חוט הצתה או שניים......