צפייה בגרסה מלאה : הפיכת תדרים מאמריקאים לישראליים
לבעלי רכבים מיבוא - אישי מבית CHRISLER ( ג'יפ , דוד'ג , קרייזלר ) , משנתון 2008 ומעלה, ומותקנת בהם מערכת רדיו\די.וי.די עם מסך נגיעה MY-GIG , יש אפשרות להפיכת התדרים לישראליים ולהפיכת ה- די.וי.די לשיטה אירופאית - PAL .
054-7547-999 יואל
בSTAR-SCAN, כלי הדיאגנוסטיקה של קרייזלר, יש אפשרות לבחור ZONE עבור הרדיו. עשיתי זאת בשבוע שעבר לרדיו דיסק רגיל בדודג' 2008. לא נשמע לי הגיוני שלמערכת המשוכללת יותר אי אפשר לעשות זאת. בדקת את העניין?
אסף.
בSTAR-SCAN, כלי הדיאגנוסטיקה של קרייזלר, יש אפשרות לבחור ZONE עבור הרדיו. עשיתי זאת בשבוע שעבר לרדיו דיסק רגיל בדודג' 2008. לא נשמע לי הגיוני שלמערכת המשוכללת יותר אי אפשר לעשות זאת. בדקת את העניין?
אסף.
אסף,
הוא לא קונה... הוא מוכר...
בדיוק כמו שאתה עשית אסף, מן הסתם יואל עושה. אני בטוח שהוא מציע את זה בחינם לטובת החברים בפורום, ושהוא יכתוב מה השיטה ומה נדרש בה.
בדיוק כמו שאתה עשית אסף, מן הסתם יואל עושה. אני בטוח שהוא מציע את זה בחינם לטובת החברים בפורום, ושהוא יכתוב מה השיטה ומה נדרש בה.
אני יכול להעיד שעד ינואר 2008 לא ידעו במוסך המרכזי ולא אצל היבואן איך להפוך תדרים לישראליים - כולל חיבור ל STAR SCAN . אם היום יודעים - אינני יודע . אני פיתחתי( יחד עם חברת תוכנה ) תכנה להפיכת התדרים , כולל את שיטת הDVD בעידכון אחד . השיטה היא : מכניסים דיסק עידכון , נגמר , עושה RESET , יש תדרים חדשים וDVD בשיטת PAL . יואל
אני יכול להעיד שעד ינואר 2008 לא ידעו במוסך המרכזי ולא אצל היבואן איך להפוך תדרים לישראליים - כולל חיבור ל STAR SCAN . אם היום יודעים - אינני יודע . אני פיתחתי( יחד עם חברת תוכנה ) תכנה להפיכת התדרים , כולל את שיטת הDVD בעידכון אחד . השיטה היא : מכניסים דיסק עידכון , נגמר , עושה RESET , יש תדרים חדשים וDVD בשיטת PAL . יואל
האם ניתן להחליף תדרים גם למערכת שמגיעה עם גרנד 2007 (הרדיו כולל גם מערכת נווט)?
האם יש מצב להתקין תוכנת נווט שטח בצורה כלשהיא?
תודה גל
האם ניתן להחליף תדרים גם למערכת שמגיעה עם גרנד 2007 (הרדיו כולל גם מערכת נווט)?
האם יש מצב להתקין תוכנת נווט שטח בצורה כלשהיא?
תודה גל
הי גל
מצטער , ברדיו שמגיע בגרנד 2007 אני לא יודע להפוך תדרים . רק ב גרנדים מ2008 ומעלה
מותקנת המערכת שאני יודע לטפל . מצטער . יואל
אני פיתחתי( יחד עם חברת תוכנה ) תכנה להפיכת התדרים , כולל את שיטת הDVD בעידכון אחד . השיטה היא : מכניסים דיסק עידכון , נגמר , עושה RESET , יש תדרים חדשים וDVD בשיטת PAL . יואל
למעוניינים
גם ללא "פיתוח של חברת תוכנה" זה אפשרי בדיוק באותה השיטה
צרו קשר בפרטי
איני יודע איזה אפשרויות יש ל " טרופר " . לי יש את הקשר הישיר לחברה שפיתחה את הMYGIG , יש דרכי סיוע טכני למי שנתקל בבעיות , האפשרויות שלי הן של הפיכת תדרים במכשירי RER , REN ( עם כפתור NAV , וללא כפתור NAV ) , אפשרות חיבור GPS עם מפות ישראליות ותצוגה ישירה על המסך - ללא חיבור מתאמים נוספים . 0547-547-999
לבעלי גרנד צירוקי , קומנדר , ניטרו , רנגלר - מ 2008 ומעלה , אפשר להתקין MYGIG חדש מקופסא , עם דיבורית BLUE-TOOTH מובנית . מגיע בתדר ישראלי ועם מסך פתוח לתצוגה ישירה על המסך של מפות ישראליות .
0547-547-999
ניתן להסב MYGIG דגם 2009 בתכנה המעודכנת ביותר ( תוכנות דגם 2007 , 2008 לא מגיבות על דגם 2009)
0547547999
מצטער להקפיץ הודעה ישנה כלכך...
אבל - האם יש פתרון פשוט לנושא הזה או שפשוט להחליף את הרדיו בג'יפ?
(רדיו מקורי של גרנד צ'ירוקי 2008)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.