PDA

צפייה בגרסה מלאה : האם קיימת תוכנה PC לניווט כביש?



עמרי2
13-10-09, 14:13
שוקל להסב מחשב נייד למחשב ניווט...

מכיר את תוכנות ניווט השטח אך האם קיימות גם תוכנות מתאימות לניווט כביש בארצנו??


ועוד שאלה "על הדרך" :האם תוכנת NAVIGUIDE מסוגלת לעבוד עם כל מקלט BT שיהיה בקישוריות עם המחשב?

עמרי

erezgur
14-10-09, 18:02
פתרונות חוקיים לניווט כבישים בישראל על גבי PC:
1. יש גרסה ל-PC של GPS2GO, - ראה http://www.gps2go.co.il/51272/GPS2GO-PC לא נתקלתי בה עדיין וקשה לי לחוות דעה (אולי בעצם זו הייתה חוות דעת ...)

2. ל- freemap, פרוייקט המפה החופשי שהינו אביו של waze - יש גרסה ל- PC. חינמי ובעל פונקציונליות בסיסית וממשק ספרטני אבל עובד. צריך להביא בחשבון שהמפה שם לא מתעדכנת מדי יום כמו ב- waze ועדכונה תלוי ברצונם הטוב של צוות הפיתוח של waze. - http://www.waze.co.il/wiki/images/9/9e/WaseX3.JPG

3. התקנת אמולטור ל- PDA ע"ג ה-PC והתקנת תוכנת ניווט ל- PDA. כך למשל עושים זאת עם waze החינמית - http://www.freemap.co.il/wiki/index.php/%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94_%D7%A2%D7 %9C_Windows_XP (http://www.freemap.co.il/wiki/index.php/%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94_%D7%A2%D7 %9C_Windows_XP)

לא מכיר פתרונות חוקיים אחרים.

ארז

yaki_r
03-11-09, 11:35
ארז

לידיעתך מבדיקה היום התוכנה של GPS2GO לא אקטואלי יותר משנה.

בכל זאת מצאתי באינטרנט שם חדש Sygic האם אתה מכיר?

יקי

GodsFather
03-11-09, 12:12
ועוד שאלה "על הדרך" :האם תוכנת NAVIGUIDE מסוגלת לעבוד עם כל מקלט BT שיהיה בקישוריות עם המחשב?

עמרי

כן, כנ"ל גם אוזי.

erezgur
03-11-09, 16:05
ל-Sygic יש תוכנת ניווט לפלטפורמות שונות (השוק העיקרי הוא עולם הסלולר - לסימביאן, לאייפון וכנראה עוד).

לא יודע מספיק עליה ולכן לא יכול לחוות דיעה, יש להם מפיץ בארץ כך שתוכל להתרשם לפני ההחלטה (לא בטוח שתוכל לראות בארץ את גרסת ה- PC).

בכל מקרה, אם הצורך הוא תוכנת ניווט על PC - כנראה שאין הרבה אפשרויות.
אם תרצה לבדוק את freemap הקשישה (אך עדיין עובדת) - אוכל להעלות כאן טיפים ומעט הסברים, כיון שהחומר עליה "נקבר" ומוצנע במעמקי הרשת לאחר ש- waze החדישה תפשה את הבמה (למרות שאין לה גרסה ל- PC).

בהצלחה,
ארז

נימי
03-11-09, 16:32
אני אשמח למידע כיצד להתקין את ה freemap על PC ואפשרות לסנכרן מפות חדשות (כמובן ברשת קוית או אלחוטית),
האמת גם על PDA עם מערכת הפעלה 2003SE, כזאת ש waze לא תומכת .... (אותו מכשיר שממנו העלתי לא מעט מידע לגבי הרבה רחובות חדשים, מספרי בתים ועוד נתונים וכאשר הפסיקו לתמוך בו די הפסקתי להישתמש במערכת) הייתי שמח לדעת איך להתקין ולקבל עידכונים (כמובן ברשת אלחוטית או בחיבור למחשב), מה לעשות שזה המכשיר שמשמש אותי היום לניווטים

erezgur
04-11-09, 21:47
האמת גם על PDA עם מערכת הפעלה 2003SE, כזאת ש waze לא תומכת .... (אותו מכשיר שממנו העלתי לא מעט מידע לגבי הרבה רחובות חדשים, מספרי בתים ועוד נתונים וכאשר הפסיקו לתמוך בו די הפסקתי להישתמש במערכת) הייתי שמח לדעת איך להתקין ולקבל עידכונים (כמובן ברשת אלחוטית או בחיבור למחשב), מה לעשות שזה המכשיר שמשמש אותי היום לניווטים

נתחיל בחלק הקל. יש פתרון שתאר אחד המשתמשים לעבודה מלאה עם גרסה ל- WM2003, כולל עדכון מפות. ראה בויקי של waze
(http://www.waze.co.il/wiki/index.php/%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94_%D7%A2%D7 %9C_Windows_Mobile#.D7.94.D7.AA.D7.A7.D7 .A0.D7.94_.D7.A2.D7.9C_.D7.92.D7.A8.D7.A 1.D7.AA_Windows_Mobile_2003_SE)

לגבי ה- PC, אני מבשל הסבר וכאשר יהיה מוכן, אוסיף כאן קישור.

בהצלחה,
ארז

erezgur
04-11-09, 22:43
לגבי ה- PC, אני מבשל הסבר וכאשר יהיה מוכן, אוסיף כאן קישור.
בהצלחה,
ארז

הכנתי מדריך מקוצר ומזורז (http://www.waze.co.il/wiki/index.php?title=%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0 %D7%AA_freemap_%28%D7%94%D7%99%D7%A9%D7% A0%D7%94%29_%D7%A2%D7%9C_%D7%9E%D7%97%D7 %A9%D7%91_%D7%A2%D7%9D_XP) הנמצא ב- ויקי של waze. נסה להתחיל ממנו ושאל כאן שאלות הבהרה ואשתדל לענות ולתקן בהתאם את המדריך.

בהצלחה,
ארז

נימי
05-11-09, 23:19
ארז, תודה

בעבר חיפשתי גירסה ל PDA הישן שלי ולא היה, ובנוסף לא נראה שהולך להיות, היה פיתרון שמישהו העלה והוא לא עבד טוב, הפיתרון שנתת עושה רושם שעובד טוב.

הגירסה של ה PC עובדת בצורה טובה, שידרגתי מהגירסה הקודמת שהיתה לי עליו, הבעיה (כפי שאמרת) שהמפות שם לא מעודכנות, לפי דעתי המפות לא עודכנו מתחילת 2009, רחוב חדש שהוספתי באפריל 2009 (ומופיע ב PDA ובאתר), אינו מופיע ב PC,

אני יודע שזה לא הפורום של waze אבל אולי שווה לתחזק גם גירסה ל PC

ושוב, תודה

yaki_r
06-11-09, 18:14
ארז שלום,

הורדתי את FREEMAP ל XP ויש בעיה

לא מצליח לזהות את ה GPS

מבדיקה שעשיתי יש לתוכנה זיהוי עד COM9 ושלי מותקן ב COM14 או COM16

יש לך רעיון לפיתרון

יקי

erezgur
06-11-09, 21:49
אני מקווה שהכיתוב ב-BOLD לא נובע מכעס כלשהו עלי ;)

אכן בגרסאות הללו התוכנה יכולה לעבוד עד com9 (ספרה אחת בלבד).

אני לא מאמין שמחוברים לך למחשב יותר מ-9 התקנים טוריים אחרים. בד"כ אתה נקלע כאן למצוקה כאשר מסיבות הסטוריות הפורטים האחרים מסומנים כתפושים (למרות שאף אחד אינו משתמש בהם), ולכן כאשר אתה מחבר התקן חדש (כמו ה- GPS) הוא תופש את הפנוי הראשון שיכול להתחיל ממספר יותר גבוה.

אם זה המצב - נסה לשחרר את הפורטים שלכאורה בשימוש (כך מאמינה מערכת ההפעלה) אבל הינם פנויים בפועל. כתבתי פעם בצהוב הסבר קצר עם הסברים מדוייקים כיצד לעשות זאת, עם הבאלאגן שיש שם כעת לא ניתן למצוא כלום, אבל לאחר דקות ממושכות של חיפוש מושכל "ידני", מצאתי את השרשור - http://www.jeeptrip.com/start/forum/start.asp?p=1&ForumId=4&id=761906

ארז

yaki_r
07-11-09, 12:57
ארז

ראשית אני לא כועס, סתם נלחץ לי סימן BOLD

שנית, תודה הצלחתי לשנות את ה COM

יקי

עמרי2
01-12-09, 23:06
שלום ארז,

במכשירי המירס הצבאיים החדשים יש אנטנת GPS שעובדת בתקן NMEA ומסוגלת להוציא סיגנל של הGPS בעזרת חיבור USB.

האם ידוע לך על אפשרות לעשות באנטנה הזאת שימוש באמצעות freemap או Naviguide?


תודה,

עמרי

erezgur
02-12-09, 13:59
עמרי,

איני מכיר את המירסם הצבאיים החדשים, אבל אם אתה מצליח לחברו למחשב בצורה שהמחשב מזהה אותו מחובר ליציאה סריאלית (COM) והוא מדבר בפרוטוקול NMEA - זה כנראה אפשרי.

הייתי ממליץ לך להוריד תוכנה קטנה וחינמית - VisualGPS (http://www.visualgps.net/VisualGPS/Download/Download.html) ולהשתמש בה כדי לוודא שהמחשב מצליח לתקשר עם ה- GPS בפרוטוקול המתאים.

בשל מגבלה עתיקה של freemap, התוכנה יודעת לעבוד רק עם פורטים בנ ספרה אחת (COM0 - COM9), אם מספר היציאה שקיבלת הוא בטווח הזה - לא צריכה להיות בעייה להפעיל את freemap. אם המספר מעל 10, נסה לשחרר פורטים בטווח שהינם תפוסים או תפוסים לכאורה ואז לחזור על התהליך.

לגבי naviguide - אני מניח שהתשובה דומה, אולם מעולם לא התקנתי או עבדתי עימה ולכן קשה לי להתחייב שכך הוא המצב.

ספר איך מתקדם הנסוי,
ארז

עמרי2
03-12-09, 08:12
אני אבדוק ואעדכן.

אם כן-מבחינתי מדובר בבשורה של ממש! לא צריך להסתובב על מקלט נוסף...

תודה,

עמרי

עמרי2
03-12-09, 08:39
זה עובד!!! מסתבר שהמירס הזה כן שווה משהו...

עכשיו רק צריך לראות עם ניתן לגרום לו לשדר את הפרוטוקול גם על גבי BT.

הנאוויגייד זיהה אותו מייד לאחר שמשנים את קצב תעבורת המידע ב DEVICE MANAGER.

לא השתמשתי בתכנה שהמלצת (visual GPS ) כיוון שהיא מתבססת על חיבור סיריאלי בעוד שהמירס מתחבר עם חיבור טורי.

עוד מעט אני אבדוק את זה גם עם FREEMAP.

עמרי

עמרי2
03-12-09, 08:59
לא השתמשתי בתכנה שהמלצת (visual GPS ) כיוון שהיא מתבססת על חיבור סיריאלי בעוד שהמירס מתחבר עם חיבור טורי.

[/QUOTE]

הכוונה היא כמובן שהמירס מתחבר באמצעות USB... ולא חיבור טורי..

עמרי

erezgur
03-12-09, 20:07
אני לא אתפלא אם למרות שהחיבור הפיזי הינו באמצעות USB, באמצעות דרייבר - התוכנה מזהה אותו כמו חיבור טורי. ישנם הרבה פתרונות כאלו.

כיצד מוגדר המקלט בנוויגייד? אני משוכנע שמוגדר שם com port, כלומר חיבור טורי (סריאלי).

דרך אגב, בסימביאן יש תוכנה - ExtGPS המאפשרת להפוך את הסלולר למקלט GPS- BT. חפש תוכנה / גרסה מתאימה למירס שלך.

ארז

עמרי2
04-12-09, 14:18
אני לא אתפלא אם למרות שהחיבור הפיזי הינו באמצעות USB, באמצעות דרייבר - התוכנה מזהה אותו כמו חיבור טורי. ישנם הרבה פתרונות כאלו. אכן המחשב מזהה אותו תחת חיבור טורי

כיצד מוגדר המקלט בנוויגייד? אני משוכנע שמוגדר שם com port, כלומר חיבור טורי (סריאלי).
נכון

דרך אגב, בסימביאן יש תוכנה - ExtGPS המאפשרת להפוך את הסלולר למקלט GPS- BT. חפש תוכנה / גרסה מתאימה למירס שלך.

למרות שלא מפריע לי שהמירס מחובר למחשב באמצעות כבל למחשב...בכל מקרה הוא צריך טעינה בטיול של יומיים... אבל עדיין מעניין לבדוק את האופציה...בייחוד בנסיעות קצרות בעיר עם FreeMap ע

ארז


ארז-האם הקוד של FREEMAP בגרסאת ה PC הוא שיתופי?

ניסיתי את הלינק להורדת הקוד והוא מפנה אותי לגרסא עבור wince...

עמרי

erezgur
04-12-09, 20:44
קוד תוכנת הניווט, freemap כמו גם waze - פתוח לכולם (אבל מאגר המידע, ממנו גוזרים את המפות, הינו רכושה הבלעדי של החברה ולא פתוח לקהיליה), אבל לא תמיד קל למצוא את הגרסאות השונות, במיוחד הגרסאות העתיקות.

נסה לקרוא בפורום פיתוח התוכנה (http://www.waze.co.il/forum/viewforum.php?f=7) של waze, במיוחד בשרשורים הדביקים שבתחילתו.

ארז

עמרי2
05-12-09, 13:56
התרשמות עד כה:

לא מצאתי את הקוד החופשי לגרסת ה PC. הייתי שמח להתאים אותו לצרכי כיוון שהתכנה כפי שהיא כרגע לא מיטבית בלשון המעטה.

למשל אני חייב לדקור נק' מוצא (במקום שהיא תוזן אוטומטית כמיקום שלי) ונק יעד (חיפוש כתובות עם השלמה אוטומטית גם לא עובד מי יודע כמה)

עוד בעיה היא שבמידה וכבר דקרתי מסלול (כלומר נק מוצא ויעד והתכנה חישבה את המסלול) היא לא נותנת לעשות זה למסלול שני מבלי לעשות ריסטרט לתכנה.

רוב הפעמים שניסיתי להזין נק מוצא ויעד התכנה הגיבה בודעות שגיאה: error calculating route.

זהו עד כה...היה שווה ניסיון..

ארז האם מניסיונך האימולטור לגרסת PDA + WAZE עדכנית עובד טוב?

יש לציין שהמחשב אינו מחובר באופן קבוע לאינטרט...

עמרי

erezgur
05-12-09, 17:15
למשל אני חייב לדקור נק' מוצא (במקום שהיא תוזן אוטומטית כמיקום שלי) ונק יעד (חיפוש כתובות עם השלמה אוטומטית גם לא עובד מי יודע כמה)

ממש לא נכון ! אין בעיה לעשות את מה שתארת.


עוד בעיה היא שבמידה וכבר דקרתי מסלול (כלומר נק מוצא ויעד והתכנה חישבה את המסלול) היא לא נותנת לעשות זה למסלול שני מבלי לעשות ריסטרט לתכנה.

שוב - ממש לא נכון

לגבי האמולטור - לא יכול להעיד מנסיוני כי לא ניסיתי.
שטח המפה יהיה קטן משמעותית, בתוכנה יותר חדישה אבל עדיין "מפגרת" לעומת הגרסאות החדשות הדורשות חיבור מקוון.

ארז

עמרי2
05-12-09, 20:27
ככה זה עובד אצלי...

יש דרך להגדיר שהנק' בא אני נמצא תוזן אוטומטית כמוצא?

מתוך חמישה ניסיונות להגדיר מסלול רק פעם אחת הוא לא זרק את השגיאה...

עמרי

erezgur
07-12-09, 10:54
עמרי,

כאשר אתה מחפש כתובת ומבקש לנווט אליה - הניווט תמיד יתחיל מהנקודה בה אתה נמצא.
אולי מה שאתה עושה זה להפעיל את התוכנה ללא GPS, או לפני שהתקבל מיקום מה- GPS ואז באמת יש לבחור נקודת מוצא ונקודת יעד.

כדי לבדוק את ההשערה הזו - ספר כיצד נראה האייקון של קליטת הלוויינים, האפשרויות הן:
א. X אדום - אין תקשורת אל מול ה- GPS
ב. אדום - יש תקשורת אל מול ה- GPS אבל עדיין אין FIX, כלומר עדיין לא נמצא המיקום
ג-ד - צהוב או ירוק - יש קליטה ויש גם מיקום. ירוק מציין איכות טובה יותר של FIX.

Error Calculating Route - שגיאה בחישוב מסלול מתקבלת כאשר לא ניתן למצוא מסלול מנקודת המוצא אל היעד. הרבה פעמים זה קורה אם אתה מפעיל את התוכנה מהביית (לא נמצא על כביש / דרך המוכרת לתוכנה) ולעיתים בשל בעייה במפה שניתן לתקנה (למשל אם במפה ידוע שאתה נמצא ברחוב שאינו מחובר לרחובות הסמוכים אליו - בממשק העריכה של התוכנה ניתן לראות שלא קיימת צומת שם אלא רק כביש המנותק משכניו...). כנ"ל לגבי נקודת היעד.
האם ניסית להפעיל את התוכנה בעת שמקלט ה- GPS נמצא ברחוב ולא בביית? האם ניסית לנווט לכתובת ברחוב ראשי קיים (או שכל הנסיונות הן ע"י דקירת נקודה על המפה) ?

ארז

yaniv228
07-12-09, 20:23
פעם ראשונה שאני נכנס לשירשור הזה...
לכן יכול להיות שאמרו את מה שאני חושב.

ניווט גם בכביש וגם בשטח לפי דעתי מאוד נוח זה לעבוד עם גוגל ארץ.

יש לי את הנוויגייד 3 לשטח על מחשב נייד ואין מה להשוות.
דרך גוגל ארץ התמונות אמיתיות ולכן זה מעלה את החוויה בדרגה.
פשוט מורידים ל PC את התוכנה וסורקים את מפות הארץ כולל כבישים
מחברים דרך BT את ה- GPS ומפעילים...

ניתן דרך התוכנה גם לנווט כביש אבל לפני זה צריכים להיות מחוברים לאינטרנט.
ואז להזין כתובת מוצא וכתובת יעד והתוכנה מחשבת את הדרך לבד.
כמובן שאין ניווט קולי (נקווה שאולי בהמשך הפיתוח) אבל רואים את המסלול
ויש הכוונה לפני כל פנייה או צומת.

לניווט שטח זה יותר טוב.

עמרי2
09-12-09, 23:38
עמרי,

כאשר אתה מחפש כתובת ומבקש לנווט אליה - הניווט תמיד יתחיל מהנקודה בה אתה נמצא.
אולי מה שאתה עושה זה להפעיל את התוכנה ללא GPS, או לפני שהתקבל מיקום מה- GPS ואז באמת יש לבחור נקודת מוצא ונקודת יעד.

כדי לבדוק את ההשערה הזו - ספר כיצד נראה האייקון של קליטת הלוויינים, האפשרויות הן:
א. X אדום - אין תקשורת אל מול ה- GPS
ב. אדום - יש תקשורת אל מול ה- GPS אבל עדיין אין FIX, כלומר עדיין לא נמצא המיקום
ג-ד - צהוב או ירוק - יש קליטה ויש גם מיקום. ירוק מציין איכות טובה יותר של FIX.

Error Calculating Route - שגיאה בחישוב מסלול מתקבלת כאשר לא ניתן למצוא מסלול מנקודת המוצא אל היעד. הרבה פעמים זה קורה אם אתה מפעיל את התוכנה מהביית (לא נמצא על כביש / דרך המוכרת לתוכנה) ולעיתים בשל בעייה במפה שניתן לתקנה (למשל אם במפה ידוע שאתה נמצא ברחוב שאינו מחובר לרחובות הסמוכים אליו - בממשק העריכה של התוכנה ניתן לראות שלא קיימת צומת שם אלא רק כביש המנותק משכניו...). כנ"ל לגבי נקודת היעד.
האם ניסית להפעיל את התוכנה בעת שמקלט ה- GPS נמצא ברחוב ולא בביית? האם ניסית לנווט לכתובת ברחוב ראשי קיים (או שכל הנסיונות הן ע"י דקירת נקודה על המפה) ?

ארז

ארז-צדקת...שיחקתי קצת עם התכנה והבנתי אותה יותר לעומק...

אכן חלק מהתופעות קרו שה_GPS מחבר ויש לווין אבל אני לא בדיוק על הכביש (אלא בגינה בבית וכד')

בבדיקה חוזרת-התכנה עובדת טוב.

החיסרון היחיד הוא שהמפה לא מעודכנת. (נתקלתי בדיי הרבה רחובות לא מזוהים/ לא קיימים/ לא מתחברים כמו שצריך ואפילו רחובות כפולים- שהשלמת הטקסט האוטומטית מציגה אותם פעמים באופציות). אזור המרכז ממה שראיתי ממופה ביסודויות רבה יותר (באופן טבעי).

מקווה שבקרוב יצא עדכון למפה...סה"כ התוכנה בסדר גמור...

עמרי

udi500
12-12-09, 16:45
לא הבנתי מהשרשור האם יש אפשרות להריץ על PC אמולטור שיריץ תוכנות ניווט כבישים ? (חוץ מ-Freemap)

עמרי2
12-12-09, 17:36
לא הבנתי מהשרשור האם יש אפשרות להריץ על PC אמולטור שיריץ תוכנות ניווט כבישים ? (חוץ מ-Freemap)

יש אפשרות...זה כל המטרה של אמולטור-להריץ תוכנות שלא נועדו למערכת ההפעלה שלך במקור.

מה שיפה ב FREEMAP הוא שלא צריך אמולטור-היא עובדת באופן עצמאי. החיסרון כאמור-מפות לא מעודכנות.

shahav
12-12-09, 17:39
לא הבנתי מהשרשור האם יש אפשרות להריץ על PC אמולטור שיריץ תוכנות ניווט כבישים ? (חוץ מ-Freemap)

כן, אתה יכול להתקין אמולטור, שמדמה טלפון חכם, ולהתקין בתוך ה"טלפון" החכם כל תוכנה כולל ניווט כבישים. ניתן גם לישלוט על הפרמטרים של הטלפון הווירטואלי כמו גודל מסך, פריסת כפתורים...

חשוב לציין שאמולטור צריך "מארח" בעל יכולות מינימאליות.

רבין

udi500
15-12-09, 13:27
ואיזה אמולטור מומלץ ?
תודה
אודי

udi500
17-12-09, 21:01
הכוונה לאימולטור שיריץ חלונות CE

shahav
17-12-09, 23:46
הכוונה לאימולטור שיריץ חלונות CE
אודי,
יש ל micro$oft אמולטור שאני ניסיתי ליפני כשישה חודשים - הוא עבד די טוב, נידמה לי:
http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=A120E012-CA31-4BE9-A3BF-B9BF4F64CE72&displaylang=en

רבין

udi500
20-12-09, 21:58
תודה.
התקנתי - לא עובד בכלל .... :confused:
למישהו זה עבד ועובד ?

shmil
27-01-10, 14:13
מקפיץ.
רוצה להתקין IGO8 או דסטינייטור על הלפטופ.
מישהו הצליח בזה?

נדב42
06-11-10, 23:58
3. התקנת אמולטור ל- PDA ע"ג ה-PC והתקנת תוכנת ניווט ל- PDA. כך למשל עושים זאת עם waze החינמית - http://www.freemap.co.il/wiki/index.php/%D7%94%D7%AA%D7%A7%D7%A0%D7%94_%D7%A2%D7 %9C_Windows_XP


הי ארז,

פעלתי לפי ההנחיות, ונתקלתי בבעייה מביכה: איך מוסיפים עברית ל-WM באמולציה (כדי לבחור יעד ...) ?
בשלב הבא אתקל בסוגיית הפורט - BT ומודם סלולארי תופסים את כל הנמוכים ...

אשמח לעצתך,

נדב.

erezgur
09-11-10, 14:48
רק כרגע ראיתי השאלה, מצטער.

אין לי נסיון עם התהליך הזה, הוא הוזכר בפורום של waze.
אני מניח שבעית העברית באמולטור משותפת לכל מי שמנסה לעבוד עם תוכנה בעברית על אמולטור ולכן כדאי לבדוק פתרונות בפורומים המתאימים/ברשת.

איני יודע לעזור כאן.

ארז גור

kalil
09-11-10, 14:51
עם זיכרוני אינו מטעה אותי קיימת גרסא של IGO למחשב פיסי ולטאבלט......

shahav
09-11-10, 15:04
עם זיכרוני אינו מטעה אותי קיימת גרסא של IGO למחשב פיסי ולטאבלט......
אם זכרונך ארוך טווח, אז הוא בהחלט מטעה אותך:-) אלא אם כן יצא מה שהוא בחודשים האחרונים.

למייטב ידעתי, יש ווקום מעל 8086 windows עבור ניווט ווקטורי.

רבין

נדב42
09-11-10, 16:32
עם זיכרוני אינו מטעה אותי קיימת גרסא של IGO למחשב פיסי ולטאבלט......

IGO זה לא Waze. חשובה לי במיוחד היכולת לקבוע את המסלול לפי עומסי התנועה בפועל. זה יכול להיות הבדל שבין נסיעה של 30 דקות ל- 90 דקות על אותו תוואי בימים שונים, וכשצריך לקחת את הילדה מהגן זה בעייתי ...

אשמח לעזרה אם מישהו מכיר ...

omri_t
09-11-10, 18:17
אם זכרונך ארוך טווח, אז הוא בהחלט מטעה אותך:-) אלא אם כן יצא מה שהוא בחודשים האחרונים.

למייטב ידעתי, יש ווקום מעל 8086 windows עבור ניווט ווקטורי.

רבין


לא בדיוק.

יש אפשרות להריץ IGO על PC
אני לא בטוח שזה חוקי....

Pageup
09-11-10, 22:49
יש גרסה לא רשמית של iGO ל PC. היא לא ממש חוקית
והסתובבה ברשת בזמנו. היו לה בעיות מסויימות עם העברית.