PDA

צפייה בגרסה מלאה : תקלה חוזרת במודם .



zagi
21-01-12, 14:51
יש לי תקלה חוזרת במודם נתב אלחוטי סמסונג , מנורת ה- PPP כל כמה דקות נכבת ובשביל שיהיה אפשרות גלישה אני צריך לכבות אותו ולאחר מס' שניות להדליקו שוב .

המודם אינו באחריות , ולפי מה שבבזק אומרים אף פעם לא היה לו אחריות והם מציעים להחליפו .

הבעיה שזה כבר קרה לי בעבר עם מודם זהה שהיה לי , החלפתי אותו במשומש שהיה למשפחה עבר בסדר כמה ימים ושוב החלו התקלות .



מישהו מוכן לשפוך אור על העניין ? ואם צריך באמת להחליף את המודם ( שגם נתב אלחוטי ) האם יש משהו ממולץ ?

נ.ב - הבית לא גדול ואין קירות בטון ככה שאני לא צריך קליטה אלחוטית לקילומטר .

בתודה מראש לעונים , אני לא מבין חצי דבר בעניין ..

e-Pit@m
21-01-12, 17:25
לי נשמע שהוא התפגר או בדרך ל...
יש לי אחד תקין בקופסה למסירה אם אתה רוצה...

zagi
21-01-12, 17:38
אתה לא מפ״ת ? , אני פשוט נמצא בפ״ת עכשיו ...

tamir128
21-01-12, 19:21
לידיעתך, בזק חייבים לספק לך מודם חינם.
לגבי ראוטר - זה כבר סיפור אחר.
אם אתה צריך משהו חזק, קח מהם מודם חינם וקנה ראוטר טוב.
לסתם שימור ביתי רגיל, ברר איתם, יש להם מודם משולב עם ראוטר בגרושים.

yes1952
21-01-12, 19:30
שגיא יופי אתה בפ"ת ולא מדווח
בוא נבהיר את הנקודה
יש את המודם שמספקת החברה-בזק או הוט-ויש את הראוטר האלחוטי
אלו שתי חיות שונות
הראוטר לא תמיד אשם לפעמים זו בעיה של המודם וזה לא עולה לך כסף אתה בכל מקרה משלם להם זאת בחשבון החודשי
עכשיו הסבר מה לא בסדר
אתה יכול גם טלפונית
יוסי

e-Pit@m
21-01-12, 19:35
הודעה פרטית.

zagi
21-01-12, 20:19
תודה רבה לך אורי , אנצל את ההצעה השבוע , ותודה שוב לכל העונים .

תמיר , אני יודע שבזק צריכים לספק לי מודם אבל אני צריך מודם-ראוטר כיחידה אחת וזה עונה גם לך יוסי ... חוץ מזה שהינו בפ"ת במסיבת מומולדת של אחד הילדים במשפחה ולא יכולתי להתעכב יותר מידי .

אבל אל תדאג יוסי , אני עוד אפול עלייך בקרוב , אני נמצא לא מעט בפ"ת .

אמיר ב.א
22-01-12, 00:11
אין כזה דבר "צריך מודם ראוטר כיחידה אחת" ,
אתה מחבר את המודם , ואליו מחבר את הראוטר - ומקבל בדיוק את אותם הביצועים.
ממילא אלה דברים די קטנים שלא תופסים מקום.

אגב , גם לי יש מודם ראוטר אחד ספייר של בזק אם אתה צריך.

Pageup
22-01-12, 00:41
יש דבר כזה מודם ראוטר ביחידה אחת. כמעט כל המודמים של בזק מאז ומעולם
היו גם ראוטר שנוטרל. היה אפשר לפרוץ אותם והכל היה בסדר (עדיין היית צריך
סוויץ/האב או יחידה נוספת).
היום בזק נותנים לך ראוטר אלחוטי שיש לו גם מודם בפנים (כמו כל ראוטר אלחוטי
סטנדרטי שאפשר לקנות על המדף), יש לי אחד כזה על השולחן פה (כי קיבלתי חינם).

zagi
22-01-12, 00:45
אמיר , כמו שהסברתי המודם שיש לי הוא - מודם נתב לרשת אלחוטית, זאת אומרת שיש בו את שניהם .
חוץ מזה עם כל הברדק שיש לי על שולחן העבודה אין ממש מקום לעוד דברים ככה שאני מנסה לחסוך במקום .

בכל אופן -תודה על ההצעה מקרב לב , אם לא יסתדר עם אורי אצור איתך קשר .

BackDoorMan
22-01-12, 00:52
דווקא המצב הנוכחי היה אמור לשכנע אותך ביתרון הפרדת הכוחות, נתב לחוד ממודם מאפשר לך גמישות וזמינות רבה של תחליפים.

boaz avrahami
22-01-12, 08:45
ראוטר עם חיגן (מודם) עולה כ 40 דולר בארץ.
אל תקנה מבזק... כמה שמות מוצלחים...

Dlink ,edimax, linksys, level 1, belkin

תקפיד ברכישה שהוא מתאים גם לבזק ןגם לכבלים.

ואגב, לי יש תחושה לא מבוססת שהקו שלך עושה את הבעיות.

boaz avrahami
22-01-12, 08:50
שגיא,
נסה להחליף פילטרים בשקעים.

השגיאה היא שגיאת סנכרון קרוב לוודאי וייתכן שהיא נובעת מ״רעשים״ על הקו.
פילטר או הגשמים הם בהחלט ניחוש סביר בעיניי.

tzagi
22-01-12, 09:14
הראוטר שמקבלים בחינם, שוה הרבה פחות מהמחיר
המערכת ביטחון שלהם...לא קיימת
למה זה חשוב
סתם נגיד שאני שכן של שגיא ושגיא מעצבן, מניע את ההילקס ב6 בבוקר והורס לי את השינת יופי, תכף אתנקם בו
אני שולף את הטלפון (כן טלפון, אפילו לא צריך מחשב) פורץ לו את הסיסמה (אם בכלל יש לו) ב3 שניות,עושה לוג אין בראוטר....ומפה האופציות רק נפתחות ואשאיר אותן לדמיון

מושר השכל: שווה להשקיע כמה ג'ובות בראוטר טוב עם פיירוול עצבני כנאמר בארץ הקויידש, עוד יותר טוב להתקין עליו DDWRT.

BackDoorMan
22-01-12, 09:38
זה בתנאי שיש גירסה מתאימה של DDWRT לראוטר.

tzagi
22-01-12, 09:45
מי שיודע(מה זה ואיך) ומודע, גם ידע מה לקנות, לכן .....מיותר לציין.

אמיר ב.א
22-01-12, 11:46
Pageup - ברור שיש מודם וראוטר כיחידה אחת , מה שכתבתי שזה לא משנה האם זה יחידה אחת או שתיים - מקבלים את אותו התפקוד, או יותר טוב.
גם לי יש אחד כזה משולב - הצעתי אותו לzagi לפתרון הבעיה ...

ג'ו - לא להבהיל את כולם ולגלות מה שלא צריך לגלות :)
דרך אגב , סוגי המודמים בארץ קצת יותר חסינים מסתבר מאלה הנפוצים בארה"ב ,
פשוט בגלל שיש פחות אנשים שמתאמצים לפרוץ אותם.
בגלל זה התוכנה שנישלחה אליך , כמעט ולא מגלה פרצות כאלה בארץ - אולי אחוז אחד מהמודמים.

zagi - כמו שבועז אברהמי רמז לך - יש טעם גם להתקשר לנותן השירות ולדרוש מהם בדיקה של הקו ,
זה לרוב גורם הבעיות מס' 1

יקיר גרין
22-01-12, 15:02
שגיא,
נסה להחליף פילטרים בשקעים.

השגיאה היא שגיאת סנכרון קרוב לוודאי וייתכן שהיא נובעת מ״רעשים״ על הקו.
פילטר או הגשמים הם בהחלט ניחוש סביר בעיניי.

בועז, זה נכון אם המנורה שכבית היא ה-DSL ... אם זה ה-PPP זה לא קשור להפרעות.

tzagi
23-01-12, 08:42
ג'ו - לא להבהיל את כולם ולגלות מה שלא צריך לגלות :)
דרך אגב , סוגי המודמים בארץ קצת יותר חסינים מסתבר מאלה הנפוצים בארה"ב ,
פשוט בגלל שיש פחות אנשים שמתאמצים לפרוץ אותם.
בגלל זה התוכנה שנישלחה אליך , כמעט ולא מגלה פרצות כאלה בארץ - אולי אחוז אחד מהמודמים.

כמ

יתכן שכך, אצלינו זה על ה35 אחוז
וכמובן שיש תוכנות קצת יותר משוכללות,, אני לא אבהיל אם תספר מה ילד בן 13 משועמם יכול לעשות למערכת אלחוטית והמחשב שמחובר אליה.

zagi
23-01-12, 20:52
אספתי היום מאורי את המודם , עובד צויין , תודה רבה לך אורי ... ( וד"ש לבוץ היפיפה ).

אורי גם "פינק" אותי בפילטרים חדשים , בנתיים אני עובד עם הישן על מנת לבדוק אולי בכל זאת הבעיה היתה מהפילטר , ימים יגידו .



ושוב , תודה רבה לכולם על העזרה וההיענות .


נ.ב - ג'ו ושימי WTF IS DDWRT ??? אמרתי כבר שאין לי שמץ של מושג בדברים האלו ?

tzagi
24-01-12, 00:58
נ.ב - ג'ו ושימי WTF IS DDWRT ??? אמרתי כבר שאין לי שמץ של מושג בדברים האלו ?

כדי לא לסבך יותר מדי, תתאר לעצמך שהראוטר הוא מחשב, אומנם קטן אבל מחשב.
בכול מחשב יש מערכת הפעלה שמורידים ל"כונן המחשב" מהמפעל.
כול מחשב עם מערכת הפעלה, ניתן לשינוי, במקרה הספציפי שלנו, DDWRT זה תוכנת הפעלה אלטרנטיבית לראוטרים.
התוכנה מאפשרת לך(או לראוטר) לעשות דברים שמעולם לא היה מיועד להם(אוברקלוקינג, הגדלת טווח שידור ועוד ועוד), במקרה גם מכילה פיירואל מעולה.
כשתחליט להתקדם לעולם התוכנה פתוחה, תודיע ונדריך.