PDA

צפייה בגרסה מלאה : צרה צרורה בטיוטה חדשה !!!



dingo1st
01-07-14, 21:46
גיסי בבעיה חמורה...
הוא ייבא מארה"ב טיוטה היילנדר חדשה ויש לו בלאגן שלם עם המערכת מולטימדיה...
התדרים של ארה"ב זה אי זוגי ולכן הוא לא מלציח לקלוט רדיו...
יש מישהו שיודע להתעסק עם המערכת הזאת לתקן לה את התדרים ולהתקין לה הפעלה בעיברית ??
תודה
ראם

Saar
01-07-14, 23:11
קצת פרופורציות בבחירת הכותרת לא יזיקו...

שפן13
01-07-14, 23:51
לא מכיר את המערכת הספציפית, אך במרבית המערכות המודרניות ניתן לבחור את שיטת דילוג התדר.
הכי טוב לחפש בהוראות ההפעלה...

אם תספר איזו מערכת זו בדיוק, אוכל לנסות לסייע ולמצוא את המדריך, ואת הפרק הרלוונטי בו.


בהצלחה!

מאיר רוטברג
02-07-14, 12:21
אין הפרזה בכותרת, בכלל לא,
נגמר לי הטישו ברכב אני מזעיק יממ חרתם חארטטן

papali
02-07-14, 15:31
על פי ניסיוני ממערכת מולטימדיה של חברת פיוניר שנרכשה בארה״ב, לא ניתן לשנות את שיטת השידור/קליטת תדרים במכשירים שמיוצרים אך ורק עבור השוק האמריקאי, אני לא הצלחתי וניסיתי תקופה ארוכה לשנות את התדרים, כולל פירמוט המכשיר והתקנת תוכנה לשוק אירופאי ללא הצלחה,עד שהתייאשתי הייתי שומע רדיו דרך הסמארטפון בחיבור בלותות׳..


Sent from my Hilux using Tapatalk

foxy
02-07-14, 19:24
אפ'ר להחליף אותו למכשיר הרבה יותר טוב

איל מ
02-07-14, 19:53
זה באמת בעיה שיכולה להטריף את הדעת אחרי ששילמת סכום לא קטן על רכב חדש ועברת את כל הכאב ראש של להביא אותו לארץ.
ועדיין,
שאלו יהיו הצרות שלי בחיים, אמן! :cool:

dingo1st
02-07-14, 23:02
זה באמת בעיה שיכולה להטריף את הדעת אחרי ששילמת סכום לא קטן על רכב חדש ועברת את כל הכאב ראש של להביא אותו לארץ.
ועדיין,
שאלו יהיו הצרות שלי בחיים, אמן! :cool:

אתה לא מבין כמה אתה צודק.....
300 אש"ח ..ואפילו רדיו לא קולט ....
ססססאמו רדיו תדיראן....

בקשר לכותרת... לא יודע מה ...מעט חוש הומור...
תודה לעונים...