PDA

צפייה בגרסה מלאה : עיברית לרדיו של F350



ירון גל
18-03-15, 18:44
שלום רב
קיבלתי פורד חדש שבוע שעבר
רמת הגימור הגבוהה עם רדיו מובנה מקורי
הבעייה הרדיו לא יודע לקרוא עיברית של הטלפון
ואז יש לי קוביות במקום שמות
לטענת פורד זה מה יש
מישהו מכיר את הבעייה ומצא איך לפתור אותה?

gasgas
18-03-15, 19:54
אם תמצא פיתרון אשמח אם תשתף אותו כאן.

אלדדge
18-03-15, 21:47
מחכה לפתרון גם כן להעלות אם יהיה

Orang
28-03-15, 14:38
נראה לי שעדיף לחפש ברשת פתרון מאשר לשבת ולחכות שמשהו יעשה עבורכם את העבודה...
בהצלחה...

tzagi
14-06-15, 02:19
יש פיתרון פשוט וחינמי, תשנה את השמות של האנשי קשר לאנגלית.
תחשוב למי הרכב מיועד ומדוע אין פתרונות אחרים.

lindner
19-09-15, 11:33
התחדשתי גם בF350 לפני כשבועיים , בודק את זה מול פורץ מקצועי והוא אומר שזה אתגר בשבילו . בינתיים מצאתי קישור לאתר בארה"ב שפותח את המכשיר לצפייה בשידורי טלויזיה בזמן נסיעה אבל העיברית זה לא עניינם .
פניתי גם לפורד ארה"ב והם הפנו אותי חזרה לדלק מוטורס בטענה שלפי מספר השלדה הרכב לא מיועד לשוק האמריקאי ולכן לא ינתן שרות דרכם.

מוטי ג.
20-09-15, 00:54
תנסו לחפש פתרון מכיוון אחר-
הבעיה עם תצוגת עברית מורכבת יותר מקיום הפונט עצמו (לצורך העניין פונט =תמונה) אלא גם מכיוון הכתיבה(ימין לשמאל) ומעובדה נוספת שערך הפונט הוא מעל 127 ascii ודורש שימוש של הביט השמיני על מנת להגיע לערך האות אלף (מאתיים ומשהו ,לא זוכר כרגע כמה בדיוק), ודורש פרוטוקול העברת נתונים שונה לגמרי.
אחסוך לכם את המשך החפירה.....


אני בד"כ מוצא פתרונות תוכנה עם תמיכה בעברית דווקא אצל החברים דוברי ערבית, הם סובלים מאותה בעיה כמונו (מה שציינתי מקודם) אבל, מספרם בעולם גדול יותר ולפעמים גם בעל כוח קנייה רב יותר, ולכן פתרון שתומך בערבית ייתן סיכוי גבוה יותר לתמיכה בעברית.
אבל, לא התעסקתי מעולם בתיכנות רדיו או טלפונים והכרותי עם הנושא הוא ברמת תוכנה כללית בלבד.


בהצלחה....

Sent from my SM-G900F using Tapatalk