PDA

צפייה בגרסה מלאה : מחפש המלצה לממיר לטלוויזיה. כותרת נערכה



cj 64
17-12-15, 21:15
למי שיודע ויכול להמליץ,על ממיר טלויזיה ללא כבלים ,או חברה
שאפשר לראות תחנות דרך האינטרנט ,קצת הסתבכתי עם כל הסוגים והחברות
תודה ,,גל

אמיר ב.א
17-12-15, 21:35
מה הכוונה ב : "
ממיר טלויזיה ללא כבלים"

משהו שמתחבר ישר לטלוויזיה בלי כבלים (דונגל אנדרואיד למשל)?

משהו דרך מחשב ולא דרך HOT או YES או סלקוםTV?

cj 64
17-12-15, 21:42
משהו כזה לדוגמא,,
http://www.wallashops.co.il/%D7%9E%D7%AA%D7%90%D7%9D-%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7% 99%D7%94-smart-tv-4k-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8%D7%95%D7%90%D7% 99%D7%93-5-11-kodi-%D7%9E%D7%95%D7%91%D7%A0%D7%94/pi6jomx3g

או כזה
http://www.gearbest.com/tv-box-c_11262/?vip=42028&utm_source=YGfacebook&utm_medium=WebsiteC&utm_campaign=FB1508

erezgur
18-12-15, 01:08
זה נקרא מדיה סנטר או Google tv או android tv או בטעות גם סתם סטרימר.
יש לנו ניסיון טוב עם tronsmart Orion r68 מבוסס אנדרואיד. יד מוצרים מאד דומים עם חלונות וגם עם מערכת מבוססת יוניקס open elec.
חברה מוכרת ויגועה הינה minix. למשל דגם minix neo h7, מעט יקר יותר מה r68 שציינתי למעלה.
ממליץ לרכוש עם 2גב זיכרון ו 16גב אחסון.

Sent from my Nexus 4

boaz avrahami
18-12-15, 01:59
ארז,

מה ההבדלים לעומת דגמים שעולים סביב ה 50 דולר דוגמת האח הקטן MXIII?
הכוונה למשתמש הממוצע שמשתמש במכשיר כאפליינס ( appliance) לטלביזיה וגג דפדפן בנוסף..

אנחנו כבר כמה חודשים ללא יס. בכל הטלביזיות יש עידן פלוס ובסלון אינטל סטיק חלונות מריץ קודי.
אנחנו מאוד מרוצים מהסידור וחשבתי להרחיב לעוד עמדת קודי זולה.

erezgur
18-12-15, 08:48
בועז,

יש הבדלים הנובעים מהתקדמות דורות החומרה, כמו מעבד (כולל ריבוי ליבות), זיכרון ונפח אחסון פנימי ומהירות תקשורת WIFI - תחשוב למשל על ההבדל (עבור המשתמש הביתי הממוצע) בין סמסונג גלקסי אס-2 לדגם חדש יותר כמו אס-5 או אס-6 (אה, שכחתי שאתה עם אפל. אני מניח שזה כמו ההבדל בין אייפון 4 לאייפון 5 / 6, אבל אני לא בטוח שההשוואה שלי נכונה) - המכשיר לא יקרטע גם עם סרטי HD ואפילו 4K המוזרמים אליו ממחשב ביתי אחר או בצפיה ישירה מאתר אינטרנט / קודי.

בכל מקרה אני ממליץ ללכת על "קופסא קטנה", TV Box ולא על דונגל HDMI בשל היכולות מצד אחד לחבר אליה חיבורי USB (דיסק חיצוני, מקלדת / עכבר אלחוטיים וכו'. כדאי שלפחות אחת היציאות תהיה USB 3.0 לטובת חיבור דיסק חיצוני במהירות גבוהה), יציאות שמע איכותיות (כבל אופטי למערכת הקול למשל) כו' ומצד שני באופן פרקטי ביותר - חיבור עם כבל לטלוויזיה יחזיק טוב יותר ולאורך זמן מאשר חיבור ישיר של דונגל (עם משקל מסויים) שכל מכה שיחטוף עוברת לשקע בטלוויזיה וובמשך הזמן החיבור עשוי להיות רופף.

ההבדלים במחיר בין קופסא כזו מהדור החדש לבין מציאות מדורות קודמים, בקנייה מאתרים בחו"ל, אינם גבוהים לדעתי ולכן כדאי להשקיע בקניה עוד 50-70$ ולרכוש את הדור החדש (למרות שבאחוזים ההבדלים הם גבוהים :) ).

דרך אגב - אפשרות נוספת היא כמובן לחבר מחשב / לפטופ לטלוויזיה כמדיה סנטר, אבל על זה לא דיברנו כאן.

de fox
18-12-15, 14:16
מנצל״ש

אני משתמש בקודי עם הלפטופ זה סידור זמין ונוח.
בעבר לפני עידן הסטרימינג היתה לי מערכת קולנוע ביתית והכיף הגדול היה לראות סרטים ב dvd עם סאונד איכותי בסראונד. זה קיים עדיין בעולם הסטרימינג? זה שהסרטים הם hd זה על הכפאק אבל מה צריך לעשות כדי להנות מסרטים בסראונד עם מערכת מגבר קולנוע ביתי?


Sent from my iPhone using Tapatalk

erezgur
18-12-15, 15:10
אצלי המדיה סנטר מחובר ב- HDMI לטלוויזיה ובחיבור אופטי (שמע בלבד) למגבר של מערכת הקולנוע הבייתי.
אניח בוחר במידה סנטר (מחשב חלונות בן מספק שנים) האם את השמע להעביר לHDMI (כלומר לטלוויזיה) או למגבר הקולנוע הביתי.

כך הקודי (בין היתר) יכול לעבוד רק מול הטלוויזיה (ויזואל ואודיו בטלוויזיה, שליטה בשלט הטלוויזיה) או במשולב - וידאו בטלוויזיה, כמובן, ואודיו ממערכת הקולנוע הביתי.

ארז גור

de fox
18-12-15, 17:46
האם המדיה בסטרימינג (קודי לצורך העניין) משדרת אודיו בסראונד (קרי DD DTS וכו')?
אם אני משתמש במחשב שמחובר לטלוויזיה ולמגבר, איך אני משדר סראונד למגבר? זה עניין של כרטיס סאונד מתאים? ואם כן, אפשר לשדרג לפטופ?

תודה

erezgur
18-12-15, 18:31
כמובן שתלוי בקידוד המדיה המדוברת.

אם יש לך מדיה עם DTS וגם מגבר עם מפענח DTS - אזי זה יעבוד.

בהנחה שאתה מחובר גם ב- HDMI וגם ביציאה אופטית (או דיגיטלית אחרת כמו קואקס) למגבר ומגובר במחשב חלונות כמו אצלי (לא יודע כיצד זה נעשה באנדראיד, למרות שאני מניח שאפשר בצורה דומה) - אזי המחשב מכיר מספר התקני שמע. אתה תמיד יכול לפתוח את תפריט התקני השמע (למשל ע"י "לחיצה ימנית" על צלמית (אייקון) עוצמת השמע ליד תצוגת התאריך והשעה ובחירת playback devices ושם אתה יכול לבחור את התקן השמע הרצוי ולסמן אותו כברירת מחדל.

לגבי שדרוג לפטופ - האם אתה מתכוון להפוך אותו למדיה סנטר? בוודאי - כדאי לבחור אחד עם יציאת HDMI ...

ארז גור

cj 64
18-12-15, 23:51
שיבשתם אותי עם כל מיני מילים ופורמטים שאני ואני מאמין שרבים לא מבינים,,
רק רוצה שמישהו יתן לי המלצה על סטרימר כלשהו עממי,פשוט,שאוכל לראות קצת,
אם יש תמונה או מק"ט,פירמה או חנות שאוכל ללכת לקנות בלי הררבה פונקציות ושאר ירקות
תודה,,

erezgur
19-12-15, 00:31
יש לנו ניסיון טוב עם tronsmart Orion r68 מבוסס אנדרואיד
קיבלת כבר בתגובה הראשונה, בתנאי שאתה מסתדר קצת עם אנדרואיד.

קישור לרכישה - קרא כאן - http://kodisrael.co.il/viewtopic.php?t=1961 יש קישור לרכישה וגם קופון ששווה היום 18$, כך שסה"כ יוצא 82$.

כשתקבל, תתקין את קודי לפי ההוראות כאן - http://www.hometheater.co.il/vt185692.html
בהצלחה,
ארז גור

עידו לוריה
19-12-15, 09:55
רק לסדר קצת את החיים קודי אפשר להתקין גם על מחשב אין צורך לקנות שום דבר מיוחד לצורך כך .




עידו

boaz avrahami
19-12-15, 10:32
קודי תמיד מתקינים על המחשב.
אפשר לחבר את המחשב למסך ולא רק לטלביזיה...

מגן גחון
19-12-15, 11:39
שלום,
ישנה גם אופציה של התקנת OPEN ELEC עם KODI מובנה על כרטיס raspberry pi .
זה מצריך קצת יותר התעסקות אבל נותן תוצאה טובה במחיר זול.

rob
19-12-15, 12:48
לא הבנתי!

יש לי טלויזיה טיפשה האם אני יכול לחבר אליה ישירות את קודי בלי מחשב באמצע?

boaz avrahami
19-12-15, 12:57
לא. הקודי מצריך מחשב כלשהו. הוא תוכנה. זאת אומרת מחשב אפילו חלש מאוד כמן הרספברי או כל מני כאלו שמריצים אפילו אנדרואיד.

הטלביזיה צריכה יכולת להקרין את תצוגת המחשב עליה וצריך גם סידור לסאונד. או דרך הטלביזיה או מהמחשב ישירות לרמקולים או מערכת

עידו לוריה
19-12-15, 13:57
קודי זו תוכנה להורדה בחינם מצריכה כמה תוספים לשם צפיה בתוכן .
כול השאר כמו שבועז כתב.



עידו

rob
19-12-15, 15:31
אז איזו קופסה כן מאפשרת להנות מתוכן (במיוחד לילדים) בלי להסתבך?

מגן גחון
19-12-15, 15:39
ROB ,תלוי למה אתה קורא מחשב (בעיקרון גם לטלפון החכם שלך אפשר לקרא מחשב)
מחשב לא חייב להיות אותו מארז גדול שאתה רגיל לקרוא לו מחשב.
זה יכול להיות גם כרטיס של 5 סנטימטר על 10 סנטימטר.שבקלות יכול להיות מוסתר מאחורי המסך שלך.
KODI זאת תוכנה שרצה על מערכות הפעלה מכמה סוגים.
אך היא צריכה לרוץ על משהוא..המשהוא הזה יכול להיות מחשב שולחני או מחשב נייד כמו שאתה רגיל,או כרטיס קטן שביכולות שלו יכול לאפשר לך להריץ KODI ולהתחבר למסך ה-TV שלך כל עוד יש לך בטלויזה הטיפשה יציאת HDMI .

rob
19-12-15, 16:22
יש לי בטלויזיה כניסת HDMI וקופסה מבחינתי זה כל דבר שמגיע במארז אחד שכולל את כל הכניסות והיציאות שאני צריך

boaz avrahami
19-12-15, 16:25
נראה לי שבתור מכשיר בסיסי משהו כזה יכול להיות בסדר

http://www.ebay.com/ulk/itm/161773466126


http://youtu.be/p4pbS6u365o

rob
19-12-15, 16:35
האם אותו קודי שהזכרתם קודם נמצא כבר בתוך הקופסה הזו?

אם כן, אז המחיר קצת מוזר...
את הקודי מוכרים ב 100$ אבל את הקופסה הזו שמכילה גם "מחשב" וגם את תוכנת קודי מוכרים ב 35$

boaz avrahami
19-12-15, 16:52
הקודי מוטען על המכשיר ששמתי וגם על הרבה אחרים שנמכרים כמכשיר יעודי לכך.

הקודי הוא חינמי ואם יש לך מחשב פנוי בבית אתה יכול להתקין אותו ולהשתמש חופשי.

תמיד אתה משלם רק על החומרה ואולי על ממשקים או התאמות מסביב.
אבל בעיקרון החומרה היא מחשב, ספק כח ושלט.
ההבדלים במחיר הם בגלל ההבדלים בחומרה כגון עוד יציאות, מעבד, זיכרון וכו

עידו לוריה
19-12-15, 16:53
קודי מורידים לבד בחינם .




עידו

erezgur
20-12-15, 10:08
לגבי קודי, במיוחד למי שחדש בנושא זה, ממליץ לעבוד לפי המדריך הפשוט הזה http://www.hometheater.co.il/vt185692.html

Sent from my Nexus 4

מאיר אלוני
20-12-15, 11:09
יש גם בחמישה שקלים :)http://www.aliexpress.com/item/-/32576803485.html

Pageup
20-12-15, 13:42
יש היום לא מעט מוצרים עם מעבדי 8 ליבות, אנדרויד 5.1, מקודד h.265 ותמיכה 4K.
הם מגיעים עם קודי מותקן ועם WiFi. מישהו ניסה? יש המלצות על אחד ספציפי?
המחירים מתחילים באזור 250 שקלים ומגיעים גם ל 800.

erezgur
20-12-15, 14:53
לי יש ניסיון מצוין עם הדגם שהמלצתי עליו למעלה.
Tronsmart r68 Orion meta
עם קופון עולה קצת מעל 80 דולר.
כדאי להוסיף גם עכבר אוויר air
mouse, או מקלדת ועבר אלחוטיים רגילים

Sent from my Nexus 4

Pageup
20-12-15, 17:26
מקלדת זה לא בעיה: יש לי Logitech diNovo Mini
http://support.logitech.com/en_ca/product/dinovo-mini

השאלה היא לגבי מוצרים שמבוססים על צ'יפסט R3368
כדוגמת זה:
www.ebay.com/itm/Smart-Android-5-1-TV-Box-RK3368-Octa-Core-64Bits-8GB-4K-Kodi-H-265-WiFi-New-8M2R-/131627115232?hash=item1ea59662e0:g:VbYAA OSw~bFWHN3m

עירא
20-12-15, 18:14
Minix
הם ספונסרים של הפרוייקט וככאלו עם עדכונים לחומרה שלהם וקהילה מאוד פעילה

erezgur
20-12-15, 20:01
השאלה היא לגבי מוצרים שמבוססים על צ'יפסט R3368
כדוגמת זה:
www.ebay.com/itm/Smart-Android-5-1-TV-Box-RK3368-Octa-Core-64Bits-8GB-4K-Kodi-H-265-WiFi-New-8M2R-/131627115232?hash=item1ea59662e0:g:VbYAA OSw~bFWHN3m
כנראה יעשה את העבודה, אבל:
1. חברה ללא שם, לא יודע איך תהיה האיכות.
2. רק 1 GB זיכרון ורק 8GB אחסון - רצוי היום להכפיל מספרים אלו למכשיר שמיועד לעבוד גם בשנים הבאות. תחשוב על יישומים נוספים שתרצה להתקין ועל ריבוי משימות.
3. אם אתה בונה על העברת קבצים ממחשבים אחרים ברשת הביתית ואין לך חיבור קווי לרשת, עדיף מכשיר עם WIFI דו-ערוצי (תמיכה ב-5Hz, תקן AC וכו').

הTronsmart עליו המלצתי כולל את כל אלו ואולי עוד. הנה קישור לפורום בו יש קופון הנחה והמחיר יהיה משמעותית זול יותר - http://www.kodisrael.co.il/viewtopic.php?f=44&t=1961

erezgur
20-12-15, 20:29
Minix
הם ספונסרים של הפרוייקט וככאלו עם עדכונים לחומרה שלהם וקהילה מאוד פעילה

מיניקס היא החברה המובילה, נכון.

יש להם כיום דגם חדש, עם תג מחיר זול יותר מ- Neo H8. מעט מידע וגם קופון הנחה יש כאן - https://il.bee.deals/ErezBee/deals/9Rfbbbc

asypeer
28-02-16, 21:18
מקפיץ..יש המלצה לסטרימר טוב (לא היי-אנד, אבל גם לא זבל שנתקע כל שעה)?
תקציב 50-10 דולר, עדיפות למותג. מחפש לחברה.


Sent from my iPhone using Tapatalk

JustDoB
12-03-16, 09:23
איך לדעתכם המוצר הזה :
http://www.ebay.com/ulk/itm/272123060222
בעיקר מבחינת הפרמטרים הטכנולוגיים שאני לא חזק בהם...
כולל מקלדת - נראה לי שווה.



[emoji41]

JustDoB
12-03-16, 11:15
http://www.ebay.com/ulk/itm/262314371613
או זה


[emoji41]

erezgur
12-03-16, 15:56
ישנם לא מעט מוצרים דומים, שני אלו שהבאת קישור אליהם לא מוכרים לי.

הייתי מציע לחפש מוצר יותר מוכר, של חברה מוכרת. לי יש ניסיון טוב עם Tronsmart (דגם R68 ORION) שעובד היטב בחצי שנה האחרונה. החברה הידועה ביותר בתחום, למיטב ידיעתי, הוא Minix, חפש דגם H8 PLUS. האחרון יקר יותר ובד"כ מגיע עם עכבר אוויר טוב.

המקלדת במוצרים שבקישורים שלך היא כנראה חיקוי של מוצר טוב (RII). ניתן למצוא גם מקלדות כאלו עם חריטה עברית ולרכוש בנפרד במקרים שבהם זה משמעותי מבחינת סף המכס.

הייתי מציע לרכוש מכשיר עם 2GB זיכרון ו-16GB אחסון, עם אנדרואיד 5 ומעלה - זה בד"כ מבטיח שמדובר בדגם חדיש יחסית. אם יש לך נקודת תקשורת קווית ליד מיקום הממיר, אזי כדאי לחפש מכשיר התומך ברשת של עד 1000Mbps ("גיגה-ביט") ואם הכוונה לעבוד עם רשת אלחוטית, אזי לחפש עם תמיכה ב-WIFI מהיר (אם אפשר כולל 5Mhz) שיאפשר העברת נתונים מהירה בין מכשירים שונים ברשת הביתית בצורה חלקה, למשל הצגת סרט הנמצא במחשב אחר. תמיכה ב- USB 3.0 היא יתרון, למקרה שתחבר דיסק חיצוני ותרצה העברת מידע במהירות.

יש מדי פעם מבצעים מעניינים וקופונים להנחות. תבדוק כאן - http://www.kodisrael.co.il/viewforum.php?f=49&sid=d6225132c950c28136275a911c80a8f1 או כאן - http://www.glouds.com/smart-tv-5/ או כאן - https://il.bee.deals/lookup/%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%99 ...

בדיוק היום הגעתי במקרה למבצע מעניין, מכשיר לא ידוע אבל מפרט טוב ובמחיר מצויין ואני מתלבט אם לרכוש מכשיר לטלוויזיה שנייה - http://www.geekbuying.com/item/Z68-RK3368-Android-5-1-4K-UHD-TV-BOX-2G-16G-2-4G-5G-Dual-Band-WIFI-Gigabit-LAN-Bluetooth4-0-KODI-HDMI-H-265-362914.html

בהצלחה (תעדכן אם החלטת לרכוש אחד מהם),
ארז גור

JustDoB
13-04-16, 01:33
ישנם לא מעט מוצרים דומים, שני אלו שהבאת קישור אליהם לא מוכרים לי.

הייתי מציע לחפש מוצר יותר מוכר, של חברה מוכרת. לי יש ניסיון טוב עם Tronsmart (דגם R68 ORION) שעובד היטב בחצי שנה האחרונה. החברה הידועה ביותר בתחום, למיטב ידיעתי, הוא Minix, חפש דגם H8 PLUS. האחרון יקר יותר ובד"כ מגיע עם עכבר אוויר טוב.

המקלדת במוצרים שבקישורים שלך היא כנראה חיקוי של מוצר טוב (RII). ניתן למצוא גם מקלדות כאלו עם חריטה עברית ולרכוש בנפרד במקרים שבהם זה משמעותי מבחינת סף המכס.

הייתי מציע לרכוש מכשיר עם 2GB זיכרון ו-16GB אחסון, עם אנדרואיד 5 ומעלה - זה בד"כ מבטיח שמדובר בדגם חדיש יחסית. אם יש לך נקודת תקשורת קווית ליד מיקום הממיר, אזי כדאי לחפש מכשיר התומך ברשת של עד 1000Mbps ("גיגה-ביט") ואם הכוונה לעבוד עם רשת אלחוטית, אזי לחפש עם תמיכה ב-WIFI מהיר (אם אפשר כולל 5Mhz) שיאפשר העברת נתונים מהירה בין מכשירים שונים ברשת הביתית בצורה חלקה, למשל הצגת סרט הנמצא במחשב אחר. תמיכה ב- USB 3.0 היא יתרון, למקרה שתחבר דיסק חיצוני ותרצה העברת מידע במהירות.

יש מדי פעם מבצעים מעניינים וקופונים להנחות. תבדוק כאן - http://www.kodisrael.co.il/viewforum.php?f=49&sid=d6225132c950c28136275a911c80a8f1 או כאן - http://www.glouds.com/smart-tv-5/ או כאן - https://il.bee.deals/lookup/%D7%A7%D7%95%D7%93%D7%99 ...

בדיוק היום הגעתי במקרה למבצע מעניין, מכשיר לא ידוע אבל מפרט טוב ובמחיר מצויין ואני מתלבט אם לרכוש מכשיר לטלוויזיה שנייה - http://www.geekbuying.com/item/Z68-RK3368-Android-5-1-4K-UHD-TV-BOX-2G-16G-2-4G-5G-Dual-Band-WIFI-Gigabit-LAN-Bluetooth4-0-KODI-HDMI-H-265-362914.html

בהצלחה (תעדכן אם החלטת לרכוש אחד מהם),
ארז גור
הגיע. עובד פגז.
זה שהשלט מקלדת זה ממש מעולה.
וכל זה 200 שח...


Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עידו לוריה
13-04-16, 07:35
איזה הגיע ?




עידו

erezgur
13-04-16, 13:00
הגיע. עובד פגז.
זה שהשלט מקלדת זה ממש מעולה.
וכל זה 200 שח...


Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

מצויין, אבל מה הגיע? מה הזמנת?
איזה שלט / מקלדת?

ארז גור

JustDoB
13-04-16, 20:49
http://www.ebay.com/ulk/itm/262314371613
או זה


[emoji41]
זה,סליחה.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

עידו לוריה
14-04-16, 14:38
תודה , הזמנתי גם .




עידו

de fox
14-04-16, 15:00
[emoji106] השתכנעתי והזמנתי

אמנון
14-04-16, 20:56
שוקל להזמין גם, אז שאלה של הדיוט (לא מכיר קודי) - עד כמה קל לתפעל את האפליקציה הזו? הוספת Add-ins בקלות?
עם אינטרנט מהיר (בWiFi) כמה חלק המדיה עוברת?
ערוצים ישראלים בסיסיים?
התוכנה הזו זה משהו אמין שיעבוד גם עוד כמה שנים לדעתכם?

תודה!

boaz avrahami
15-04-16, 11:09
זה לא קל כמו ממיר אבל גם לא מאוד מסובך.
אתה יכול להתנסות בה על ידי התקנה עצמית חינמית על כל מחשב ותגבש לעצמך דיעה.

מה יהיה בעוד כמה שנים קשה לדעת.
טלביזיה על גבי אינטרנט זה ענף מאוד מתפתח...
הסיכון שלך הוא 200 שח פחות או יותר שזה המכשיר היעודי...
גם אם תצטרך להשליכו לפח בעוד זמן מה הוא הרי החזיר את ההשקעה

erezgur
15-04-16, 13:33
המדריכים של גידי ביו-טיוב יעזרו לך כל הזמן לגלות נושאים חדשים וכיצד להגדירם בקודי https://www.youtube.com/user/gidishr

asypeer
16-04-16, 16:19
הזמנתי גם..


Sent from my iPhone using Tapatalk

אמנון
17-04-16, 01:46
יאללה השתכנעתי, הוזמן

asypeer
17-04-16, 12:30
נקווה שהשרשור הזה לא ייגמר כמו ההוא עם הלד-ברים בזול...

JustDoB
07-05-16, 21:46
שאלה -
אם אני רוצה לחבר את הסטרימר ישר לשקע טלפון ביתי ולא רק על ווייפיי איזה כבל אני צריך בדיוק ?
זה יתאים ?
Look at this on eBay http://www.ebay.co.uk/itm/331554867632
Look at this on eBay http://www.ebay.com/itm/182106932062
אשמח להגדרה מדוייקת להזמנה באיביי.


Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

asypeer
07-05-16, 22:04
אתה אמור לחבר אותו לראוטר עם כבל רשת שעולה כמה שקלים בכל חנות מחשבים..


Sent from my iPhone using Tapatalk

JustDoB
07-05-16, 22:25
אוקיי, איזה כבל ?


Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

asypeer
07-05-16, 22:26
כבל רשת rj45, בכל בית מסתובב אחד. אצלי לפחות :)


Sent from my iPhone using Tapatalk

boaz avrahami
07-05-16, 22:52
דובי, כבל רשת - שני הצדדים המחבר נקרא RJ45 באורך המתאים.
אם אתה צריך באורך גדול אז תרכוש כבל רשת שנקרא CAT5 ושני קונקטורים ויהיו פה רבים שישאילו לך לוחץ של הקונקטורים לכבל. פשוט מאוד לביצוע.
אין טעם להזמין מחול. פריט זול וזמין בארץ

JustDoB
07-05-16, 23:37
כבל רשת יש לי, תודה. כבל רשת שצד אחד סטרימר צד שני טלפון אין לי. ולא היה בארבע חנויות שחיפשתי.


it was a jeep thing

boaz avrahami
08-05-16, 00:14
למה צד אחד טלפון?
סטרימר מתקשר על בסיס רשת.
אם יש לך תשתית אינטרנט של בזק אז הקו טלפון נכנס לראוטר ומשם הוא הופך להיות אינטרנט וממשיך על תשתית אלחוטית או כבלי רשת

JustDoB
08-05-16, 11:21
הראוטר קצת חלש האלחוטי ואין ממנו תווך קווי של רשת לחדר שבו המוצר שקניתי.
חשבתי שהמוצר יכול לקבל אינטרנט ישר מהבזק, ולא דרך הראוטר הביתי. אני מבין שאני טועה ?

it was a jeep thing

asypeer
08-05-16, 11:22
טועה. חבר כבל רשת לראוטר וסגור עניין


Sent from my iPhone using Tapatalk

JustDoB
08-05-16, 11:25
תודה.
אבל רחוק להעברת כבל.


it was a jeep thing

asypeer
08-05-16, 11:26
אולי שווה לך להעביר כבל בתעלות ולייצר נקודת רשת ליד?


Sent from my iPhone using Tapatalk

erezgur
08-05-16, 11:35
אני מודה שלא הבנתי את הקטע של "צד אחד טלפון".
האם אתה מתכוון לחבר לצד הטלפון מודם ודרכו להתחבר לרשת? אם כן - זה לא יעבוד אם יש כבר על אותו קו טלפון מודם אחר.

boaz avrahami
08-05-16, 12:19
אתה צריך לחבר סוויץ על המודם ואז תקבל עוד יציאות רשת ואל אחת מהם תאריך עם כבל רשת עד למממיר.
תאפשרות נוספת היא לקבל מספק האינטרנט ראוטר במקום מודם.
בראוטר יש 4 יציאות רשת קוויות

JustDoB
08-05-16, 12:21
יש ראוטר, תודה.
צריך לראות אם להסתפק בעוצמת ה wifi או למתוח כבל רשת.


it was a jeep thing

erezgur
08-05-16, 12:27
כעת מובן יותר.
ישנם פתרונות להארכת טווח קליטה WIFI.
אני רכשתי ראוטר קטנטן של שיומי שמאפשר קליטה מצויינת בכל הביית (גם תומך בתדר 5GHZ ובקצבי העברה גבוהים, תקן ac - יכול להיות שימושי אם אתה מעביר קבצים בין מחשבים ברשת הביתית). רכשתי מהקישור - http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_148364.html, לפעמים יש מבצעים שמורידים קצת את המחיר.

מדובר בראוטר ללא מודם, כלומר אתה בכל מקרה צריך מודם (יכול לחבר אותו למודם-ראוטר הקיים).

ארז גור

boaz avrahami
08-05-16, 15:54
דובי, אולי אתה יכול לשפר את המיקום של הראוטר האלחוטי במטר שניים עם חוט ארוך יותר ולקבל עמדה עדיפה כלפי הממיר.

אם יש לך למשל עוד שקעים על הקו של טלפון על הקו הזה או אם זה הוט אז שקעי טלביזיה אז פשוט תעתיק את הראוטר למקום עדיף

shmil
08-05-16, 16:47
חשבתי שהמוצר יכול לקבל אינטרנט ישר מהבזק


יכול, יכול, אבל בשביל זה צריך קילו ומאתיים גרם אבקת חשמל.

shachar
08-05-16, 17:33
אולי זה יוכל לעזור
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160508/ca3eaaa151c42006422226a2d54697f2.jpg

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

asypeer
08-05-16, 17:34
כמה צול זה..?


Sent from my iPhone using Tapatalk

JustDoB
08-05-16, 21:25
כעת מובן יותר.
ישנם פתרונות להארכת טווח קליטה WIFI.
אני רכשתי ראוטר קטנטן של שיומי שמאפשר קליטה מצויינת בכל הביית (גם תומך בתדר 5GHZ ובקצבי העברה גבוהים, תקן ac - יכול להיות שימושי אם אתה מעביר קבצים בין מחשבים ברשת הביתית). רכשתי מהקישור - http://www.gearbest.com/networking-communication/pp_148364.html, לפעמים יש מבצעים שמורידים קצת את המחיר.

מדובר בראוטר ללא מודם, כלומר אתה בכל מקרה צריך מודם (יכול לחבר אותו למודם-ראוטר הקיים).

ארז גור
הי ארז תודה
סיקרנת ! נראה לי שזה כיוון טוב.

איך בוחרים מוצר חזר ? מה הפרמטרים ? מה המושגים ?
הייתי רוצה להגיע לקליטה טובה בטווח 12 מטרים עם קיר ועוד חלון זכוכית בתווך.

it was a jeep thing

shmil
08-05-16, 21:56
רעיון מצויין, ארז.
קניתי
http://www.ebay.com/itm/121911262556?_trksid=p2057872.m2749.l264 9&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

Asaf-a
08-05-16, 22:01
יש אופציה להעביר רשת קוית על תשתית החשמל בבית.
בזמנו ניסיתי לצורך קליטה בממד ועבד לא רע, בימי הטילים העזתיים...

יכול לתת פתרון, למיטב זכרוני כל עוד מדובר על אותה הפאזה בבית.

erezgur
09-05-16, 09:48
דובי - הראוטר שהבאתי בקישור הוא טוב מניסיון של כשנה אצלי ועוד מספר חודשים אצל קרוב משפחה.
שמיל - תתחדש...

אקדים את המאוחר:
כאשר תקבל את הראוטר ותחבר אותו - תמצא שממשק הניהול שלו הוא בסינית....
הפתרון המקובל הוא לגלוש אליו עם דפדפן כרום ולהפעיל את אפשרות "תרגום הדף" לאנגלית (Google Translate) - זה יאפשר לצלוח בקלות יחסית את תהליך ההתקנה.
אפשרות נוספת - יש אפשרות להתקין לו גרסת קושחה העובדת באנגלית. לא ניסיתי אבל בדוק בקישור - http://www.mediafire.com/download/ac2anich5cskn54/how+to+select+English+as+language.docx

ועוד הערה - המכשיר יודע לעבוד כראוטר (מחובר למודם) או כרפיטר / access point (ממוקם עצמאית בביית, מדבר אלחוטית עם הראוטר הקיים וניתן להתחבר אליו כרשת נפרדת).

ארז גור

JustDoB
09-05-16, 11:06
ארז תודה,
איך לדעתך יתאים לתווך שתיארתי ?
אם היית צריך להמליץ על יותר חזר מה הוא היה ?

it was a jeep thing

JustDoB
09-05-16, 11:36
הזמנתי. תהיה זמין להתקנה [emoji6]

it was a jeep thing

עידו לוריה
21-05-16, 13:27
הגיע. עובד פגז.
זה שהשלט מקלדת זה ממש מעולה.
וכל זה 200 שח...


Sent from my Nexus 6P using Tapatalk


גם אצלי הגיע ועובד מעולה , רק השלט מגיע בלי בטרייה ( זו בטרייה מדגם BL-5C )





עידו

JustDoB
21-05-16, 13:28
גם אצלי הגיע ועובד מעולה , רק השלט מגיע בלי בטרייה ( זו בטרייה מדגם BL-5C )





עידו
מאז הזמנתי עוד אחד. אחד הגיע עם בטריה אחד בלי... אבל זה שבלי אפשר לשים בו דתי aaa


it was a jeep thing

asypeer
21-05-16, 13:34
אצלי גם הגיע בלי הסוללה, למזלי גם המצלמת דרך/דיבורית ניידת (שניהם זבל סיני שזרוק בארון) משתמשים בסוללה הזאת, לדעתי היא זהה לסוללה של הנוקיות הישנות.
לגבי הסטרימר - צריך להסיר את הקודי שהוא הגיע איתו, להתקין מחדש קודי מהגוגל פליי, ואז את החבילה של the wiz, לא לעבוד עם הג׳נסיס אלא עם exodus (אין מקורות בג׳נסיס). דורש התקנת מקור (repo) חדש בשם fusion מהכתובת http://fusion.tvaddons.ag
משהו כזה.
ואז יש מקורות והכל עובד.
הדבר היחידי שמפריע זה שבחיבור wifi שני מטר מראוטר חזק של בזק העסק מקרטע ונתקע. בחיבור קווי עובד יפה, קצת מבאס.


Sent from my iPhone using Tapatalk

JustDoB
21-05-16, 14:36
אגב אחד הגיע עם הגדרה ל bt והשני בלי, שניהם לא עובדים עם bt לצערי.


it was a jeep thing

asypeer
21-05-16, 15:01
מה נותן לך BT בסטרימר?


Sent from my iPhone using Tapatalk

JustDoB
21-05-16, 15:07
מה נותן לך BT בסטרימר?


Sent from my iPhone using Tapatalk
רציתי לשדר לו מוזיקה מהנייד בחדר מוזיקה שלנו.

it was a jeep thing

asypeer
21-05-16, 15:08
יש משהו שנקרא Miracast במכשירי אנדרואיד, אמור לתת לך פיתרון כשאתם מחוברים על אותה רשת אלחוטית.


Sent from my iPhone using Tapatalk

JustDoB
21-05-16, 15:09
יש משהו שנקרא Miracast במכשירי אנדרואיד, אמור לתת לך פיתרון כשאתם מחוברים על אותה רשת אלחוטית.


Sent from my iPhone using Tapatalk
http://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/7501cafb7e70590f1c2123a52c50bb1c.jpghttp ://uploads.tapatalk-cdn.com/20160521/20ef7ba050614ddefc9dde14e886c383.jpg

it was a jeep thing

JustDoB
21-05-16, 15:49
אצלי גם הגיע בלי הסוללה, למזלי גם המצלמת דרך/דיבורית ניידת (שניהם זבל סיני שזרוק בארון) משתמשים בסוללה הזאת, לדעתי היא זהה לסוללה של הנוקיות הישנות.
לגבי הסטרימר - צריך להסיר את הקודי שהוא הגיע איתו, להתקין מחדש קודי מהגוגל פליי, ואז את החבילה של the wiz, לא לעבוד עם הג׳נסיס אלא עם exodus (אין מקורות בג׳נסיס). דורש התקנת מקור (repo) חדש בשם fusion מהכתובת http://fusion.tvaddons.ag
משהו כזה.
ואז יש מקורות והכל עובד.
הדבר היחידי שמפריע זה שבחיבור wifi שני מטר מראוטר חזק של בזק העסק מקרטע ונתקע. בחיבור קווי עובד יפה, קצת מבאס.


Sent from my iPhone using Tapatalk
מה זה the wiz ?


it was a jeep thing

asypeer
21-05-16, 15:56
לוקליזציה לקודי
http://www.hometheater.co.il/vp1849368


Sent from my iPhone using Tapatalk

אמנון
21-05-16, 20:51
קיבלתי את המכשיר והיום חיברתי אותו לראשונה.
הפעולה הראשונה הייתה לבדוק אם האינטרנט עובד (דרך כבל), עובד.
ואז נכנסתי לדפדפן, חיפשתי סרטון ביוטיוב והפעלתי.
אחרי 2 שניות המכשיר נתקע, שלט לא מגיב וגם המקלדת.
ניתקתי וחיברתי את החשמל, מגיע למסך הראשי ונתקע אחרי שאני לוחץ ימינה או שמאלה עם החצים על האייקונים.
ניתקתי וחיברתי שוב, הפעם הודעת עדכון אפליקציות, ונתקע לקראת הסוף.

ככה זה בכל פעם שאני מפעיל, המכשיר נתקע בעדכון אפליקציות ואם אני מנתק את הכבל רשת ומפעיל, אז הוא נתקע במסך הראשי. לפעמים נתקע גם במסך הראשוני שכתוב בו MBOX.
מה אומרים?

asypeer
21-05-16, 20:52
תנסה לשחזר להגדרות factory


Sent from my iPhone using Tapatalk

אמנון
21-05-16, 21:00
אני לא מצליח להגיע לשלב הזה של כניסה לSettings

de fox
21-05-16, 22:24
אצלי גם הגיע בלי הסוללה, למזלי גם המצלמת דרך/דיבורית ניידת (שניהם זבל סיני שזרוק בארון) משתמשים בסוללה הזאת, לדעתי היא זהה לסוללה של הנוקיות הישנות.
לגבי הסטרימר - צריך להסיר את הקודי שהוא הגיע איתו, להתקין מחדש קודי מהגוגל פליי, ואז את החבילה של the wiz, לא לעבוד עם הג׳נסיס אלא עם exodus (אין מקורות בג׳נסיס). דורש התקנת מקור (repo) חדש בשם fusion מהכתובת http://fusion.tvaddons.ag
משהו כזה.
ואז יש מקורות והכל עובד.
הדבר היחידי שמפריע זה שבחיבור wifi שני מטר מראוטר חזק של בזק העסק מקרטע ונתקע. בחיבור קווי עובד יפה, קצת מבאס.


Sent from my iPhone using Tapatalk

גם שלי הגיע. לשלט מתאים סוללות aaa לא יודע על מה אתם מדברים. השימוש בקודי עובד יפה. קצת מאכזבת אותי הגלישה בדפדפן אולי זה רק עניין של להתרגל למערכת הפעלה של אנדרויד. בכל אופן עיקר השימוש זה בקודי כך דלא קריטי.

למה אתה ממליץ להתקין מחדש את הקודי?

עידו לוריה
21-05-16, 22:54
גם שלי הגיע. לשלט מתאים סוללות aaa לא יודע על מה אתם מדברים.

ישנם שני דגמים אחד מתאים לבטריה AAA והשני עם בטריה dl-5c .



עידו

asypeer
21-05-16, 23:26
הקודי שהגיע עם המכשיר לא אפשר לי להתקין אקסודוס משום מה ואז לא יכולתי לראות תכנים


Sent from my iPhone using Tapatalk

מאיר אלוני
22-05-16, 08:53
אני קניתי 2 דגמים שבאים עם וינדוס 10 + אנדרואיד עם קופון מחירם פחות מ-75 דולר :
http://www.geekbuying.com/item/Tronsmart-Ara-IZ37-Windows-8-1-Android-Dual-OS-TV-Box-Intel-Z3735F-Quad-Core-HDMI-2G-64G-802-11-b-g-n-BT4-0-LAN-OTA-349479.html
והשני : http://www.gearbest.com/tv-box-mini-pc/pp_324845.html
מיני מקלדת : http://www.ebay.com/itm/121845456999?_trksid=p2060353.m2749.l264 9&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

התקנתי קודי עם אבקסיס שמכיל מלא תכנים, הכל עובד מדהים : http://abeksis.com/%D7%9E%D7%93%D7%A8%D7%99%D7%9B%D7%99%D7% 9D

JustDoB
29-05-16, 22:03
אצלי גם הגיע בלי הסוללה, למזלי גם המצלמת דרך/דיבורית ניידת (שניהם זבל סיני שזרוק בארון) משתמשים בסוללה הזאת, לדעתי היא זהה לסוללה של הנוקיות הישנות.
לגבי הסטרימר - צריך להסיר את הקודי שהוא הגיע איתו, להתקין מחדש קודי מהגוגל פליי, ואז את החבילה של the wiz, לא לעבוד עם הג׳נסיס אלא עם exodus (אין מקורות בג׳נסיס). דורש התקנת מקור (repo) חדש בשם fusion מהכתובת http://fusion.tvaddons.ag
משהו כזה.
ואז יש מקורות והכל עובד.
הדבר היחידי שמפריע זה שבחיבור wifi שני מטר מראוטר חזק של בזק העסק מקרטע ונתקע. בחיבור קווי עובד יפה, קצת מבאס.


Sent from my iPhone using Tapatalk
עם איזו הרחבה אתה רואה סדרות ישראליות ?

it was a jeep thing

asypeer
29-05-16, 22:19
אקסודוס


Sent from my iPhone using Tapatalk

de fox
29-05-16, 22:48
אתה יכול להתקין הרחבות של מקו, רשת והוט ותקבל את כל התכנים שלהם

asypeer
31-05-16, 10:17
מצליחים לראות תכנים בHD? אצלי למרות שהוא מחובר עם כבל לראוטר של בזק ולמרות שיש לי 100 מגה (בפועל 60) - קצב ההורדה איטי מקצב הניגון והתכנים בHD לא רצים חלק. בSD זה סבבה אבל האיכות ככה ככה..


Sent from my iPhone using Tapatalk

de fox
13-06-16, 21:22
או קיי, תקלה ראשונה ומאוד מעצבנת....

המכשיר מסרב להפעיל חיבור לרשת אלחוטית. אחרי תקופה של שימוש מוצלח. נסיתי להעביר אותו חדר, לא הלך, החזרתי אותו למקומו (קרי יצא וחזר לחשמל) ועכשיו הוא לא מוכן להפעיל את ה- WI -FI DEVICE, תקוע על מצב כבוי. גם שאני הולך להגדרות רשת ומפעיל משם, הוא מופיע ככבוי במסך חיפוש הרשתות.
תובנות מישהו?

asypeer
14-06-16, 09:14
אני ויתרתי על החיבור האלחוטי, תכנים בHD לא רצו חלק. גם אצלי היה משהו לא יציב עם חיפוש הרשת האלחוטית שרק כיבוי והדלקה של הרכיב פתרה, כאמור - ויתרתי על היכולת האלחוטית וחיברתי כבל ומאז הרוב טוב.


Sent from my iPhone using Tapatalk

de fox
16-06-16, 19:00
טוב הבעיה נפתרה עם שחזור הגדרות יצרן. רק שנאלצתי להתקין הכל מחדש (סססאוחטוק....).
נקנה כבל רשת ואכן עובד טוב יותר

JustDoB
24-06-16, 18:26
דובי - הראוטר שהבאתי בקישור הוא טוב מניסיון של כשנה אצלי ועוד מספר חודשים אצל קרוב משפחה.
שמיל - תתחדש...

אקדים את המאוחר:
כאשר תקבל את הראוטר ותחבר אותו - תמצא שממשק הניהול שלו הוא בסינית....
הפתרון המקובל הוא לגלוש אליו עם דפדפן כרום ולהפעיל את אפשרות "תרגום הדף" לאנגלית (Google Translate) - זה יאפשר לצלוח בקלות יחסית את תהליך ההתקנה.
אפשרות נוספת - יש אפשרות להתקין לו גרסת קושחה העובדת באנגלית. לא ניסיתי אבל בדוק בקישור - http://www.mediafire.com/download/ac2anich5cskn54/how+to+select+English+as+language.docx

ועוד הערה - המכשיר יודע לעבוד כראוטר (מחובר למודם) או כרפיטר / access point (ממוקם עצמאית בביית, מדבר אלחוטית עם הראוטר הקיים וניתן להתחבר אליו כרשת נפרדת).

ארז גור
הי ארז
התקנתי,
הכבל תקשורת צריך לחבר בין יציאה מהראוטר של אורנג' לבין הכניסה הכחולה שלו ?

it was a jeep thing

JustDoB
24-06-16, 18:28
כי אני מקבל אותו במכשירים ונרשם אליו עם הסיסמא שהגדרתי אבל אין אינטרנט

it was a jeep thing

shmil
24-06-16, 18:56
דובי - הראוטר שהבאתי בקישור הוא טוב מניסיון של כשנה אצלי ועוד מספר חודשים אצל קרוב משפחה.
שמיל - תתחדש...

אקדים את המאוחר:
כאשר תקבל את הראוטר ותחבר אותו - תמצא שממשק הניהול שלו הוא בסינית....
הפתרון המקובל הוא לגלוש אליו עם דפדפן כרום ולהפעיל את אפשרות "תרגום הדף" לאנגלית (Google Translate) - זה יאפשר לצלוח בקלות יחסית את תהליך ההתקנה.
אפשרות נוספת - יש אפשרות להתקין לו גרסת קושחה העובדת באנגלית. לא ניסיתי אבל בדוק בקישור - http://www.mediafire.com/download/ac2anich5cskn54/how+to+select+English+as+language.docx

ועוד הערה - המכשיר יודע לעבוד כראוטר (מחובר למודם) או כרפיטר / access point (ממוקם עצמאית בביית, מדבר אלחוטית עם הראוטר הקיים וניתן להתחבר אליו כרשת נפרדת).

ארז גור



רעיון מצויין, ארז.
קניתי
http://www.ebay.com/itm/121911262556?_trksid=p2057872.m2749.l264 9&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

מאחר את המאוחר.
הגיע מזמן, עוד לא התקנתי. בעקבות התזכורת שבשאלה של דובי פתחתי ובדקתי - אצלי הממשק באנגלית.

מאיר אלוני
24-06-16, 19:54
מי שרוצה ראוטר יותר מתקדם של אותה חברה ב- 25 דולר עם קופון MIROUTERDE :
http://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_346394.html

108929

JustDoB
24-06-16, 20:09
ולשאלה שלי ?
מחברים כבל תקשורת מהראוטר של אורנג' למכשיר הזה ?

it was a jeep thing

shmil
24-06-16, 20:35
למיטב הבנתי - כן.
לכחול.

JustDoB
25-06-16, 10:57
הסתדר. תודה.

it was a jeep thing

erezgur
25-06-16, 11:18
הי,

משום מה רק כעת ראיתי את ההודעות, צ'טער ...
ממחר אני בחזרה בביית ואוכל לבדוק אצלי (אם עדיין תהיה בעיה).

לגבי הסינית - בתור התחלה, כדאי לעבוד עם דפדפן כרום ולהשתמש ב google translate כדי להבין... אפשר גם להתקין רום באנגלית, חיפוש בגוגל יתן לכם הקישור (כמו ששמיל כתב - יש כאלו שכבר מגיעים עם האנגלית).