PDA

צפייה בגרסה מלאה : בקשת עזרה בהגדרת מצלמת IP



boaz avrahami
30-01-16, 00:05
היי

ברשותי מצלמת Edinax IC3010wg אלחוטית, יחסית ישנה.

נתב דילינק של בזק מדגם dsl6850u.
תשתית בזק ספק בזק בנלאומי.
כתובת ip לא קבועה
המצלמה מוגדרת בראוטר כרגע בכתובת סטטית פנימית.

למצלמה שרות דינמיק dns יחיד ) dyndns.com )שאינו חנמי עוד ולכן אינני רוצה להשתמש בו.

כשאני מחובר מקומית יש לי כמובן תמונה מהמצלמה.

השאלה אם ואיך אפשר לגשת מבחוץ בלי להזמין ip קבוע אלא להתבסס רק על פתרונות חינמיים.

תודה מראש
בועז

מאיר אלוני
30-01-16, 08:09
תבקש מבזק בינלאומי IP קבוע, לפני שנה הייתי לקוח שלהם ונתנו לי ללא עלות.
האפשרות השניה היא כתובת DNS אם תרצה תוכל לקבל חינם ב- PROVISION-ISR כרוך בהרשמה לצורך הקצאת הכתובת.

lizard
30-01-16, 08:12
תמצא שירות DNS דינאמי ללא עלות ותדאג שלפחות מחשב אחד ברשת שלך יחובר לשירות כל הזמן. זה אומר להפעיל מחשב 24/7.

אני מניח שPORT FORWARDING בנתב אתה יודע לעשות.

boaz avrahami
30-01-16, 08:47
מאיר, אנסה לקבל כתובת קבועה אבל אני ספקן.
מה אני עושה עם כתובת dns אם אין לי במצלמה האלחוטית אפשרות להשתמש בה?

מיכה-
לא בטוח שהבנתי את הרעיון שלך

מגן גחון
30-01-16, 09:13
בראוטר שלך יש הגדרה של DDNS אתה יכול ליצור חשבון באחד האתרים שברשימה ולהכניס את ההגדרות למיקום הנ"ל.
ואז פשוט לבצע portforwarding לפורט של המצלמה,

המלצה חמה,תדאג שלמצלמה תהיה סיסמא לא קלה (תתפלא כמה משאירים את המצלמות עם סיסמא דיפולטיבית וגישה מהאינטרנט)

shachar
30-01-16, 09:44
אם יש לך כתובת חיצונית קבועה דרך הראוטר או ספק אחר למשל noip.com
מה שאתה צריך לדאוג שהכתובת הפנימית הקבועה תוגדר לפורט מסויים 80 זה הדיפולט.
אז תוכל לגשת מבחוץ לכתובות הזו ולפורט מסויים אליו ניתבת את המצלמה

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

Pageup
30-01-16, 12:22
בועז,
המשמעות של Port Forwarding היא שכשאתה פונה לכתובת ה IP ופורט מסויים של הראוטר (מבחוץ)
הוא למעשה מפנה את זה לכתובת IP פנימית (מה NAT) ופורט ספציפי שהגדרת.
במקרה שלך אתה צריך להגיד בתוכנת צפייה את הכתובת הסטטית שתקבל מהספק והפורט שקבעת
והראוטר יפנה לכתובת של המצלמה (שצריכה להיות סטטית) ולפורט שמוגדר במצלמה (גם זה צריך להיות
מוגדר בראוטר כחלק מה Pot Forwarding).

boaz avrahami
30-01-16, 13:20
חושב שהבנתי את ההסברים.
אנסה עוד מעט ואדווח


JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex

lizard
30-01-16, 14:17
אם אתה לא מסתדר אז תתקשר

boaz avrahami
30-01-16, 14:37
105715

אלו האפשרויות שיש בראוטר.
באף אחת מהן לא הצלחתי להגדיר חשבון ולקבל ddns עבור הראוטר.
אלד לא שולח מייליםמושניים אחרים לא הבנתי מה עלי לעשות

ואחד פתוח רק למוצרי סיסקו בכלל

מאיר אלוני
30-01-16, 16:56
למצלמה יש IP משלה ? שאתה יכול לראות

lizard
30-01-16, 17:07
ברשת של המצלמה יש מחשב? המחשב עובד 24/7? תתקין את הקליינט של הDDNS של החברה שאתה רוצה על המחשב. זה לא משנה מי מריץ את החיבור לאתר החברה. התוכנה שלהם מזהה את הIP שאיתו אתה גולש באינטרנט ואילה היא משייכת את הכתובת DDNS.
מבחינת האינטרנט כל המחשבים שברשת שלך הם עם IP אחד זהה. זה כל הפואנטה של NAT.
אני יכול להסביר יותר לעומק אבל אני לא יודע אם זה בכלל מעניין אותך.

danny_aaron
30-01-16, 18:29
היי בועז ,
אולי ניתן לשדרג את הקושחה (FIRMWARE) של המצלמה ואז זה יתן לך להגדיר את הDDNS מתוכה ,
אני שדרגתי אצלי וזה פתח לי עוד אפשרויות של DDNS כולל NOIP שהוא חינמי עד 3 HOSTים ,
דני

boaz avrahami
30-01-16, 19:05
דני - זה הדבר הראשון שבדקתי. הכי מעודכן ואין אפשרות.

מיכה - בבקשה תן הסבר כללי עם התמקדות בסדר הפעולות באתר NOIP שבו יש לי חשבון .

המחשב הוגדר קבוע 10.0.0.11
המצלמה חיבור אלחוטי קבוע ב 10.0.0.10

- - - Updated - - -

מאיר - ברשת הפנימית כפי שכתבתי למעלה

lizard
30-01-16, 19:51
כשפתחת חשבון בNOIP בחרת מה תהיה הכתובת שלך? הכוונה כמובן לכתובת השמית משהו בסגנון BOAZ.NOIP.COM או משהו כזה.
לאתר NOIP יש קליינט למחשב? משהו שרץ ברקע? תתקין אותו.
המחשב שלך יעדכן את NOIP כל X זמן (אתה יכול לקבוע כל כמה זמן אני חושב) ובמידה והכתובת IP החיצונית שלך תשתנה, האתר יעודכן.
אחרי שהתקנת ואתה מקבל כתובת DNS דינמית אפשר להתחיל.

קצת רקע.
כתובת אינטרנט מורכבת משלוש אלמנטים עיקריים.הפרוטוקול תקשורת, הכתובת IP והמספר פורט PORT. הDNS והDDNS מתרגמים כתובת שמית לכתובת מספרית שזה מה שבתכלס המחשבים עובדים איתם.
כתובת מלאה לדוגמא : http://www.almogymetal.com:80 (הכתובת של האתר שלי סתם פרסומת זולה) הHTTP זה הפרוטוקול WEB, הכתובת WWW.ALMOGYMETAL.COM (http://WWW.ALMOGYMETAL.COM) זה השם שמתורגם למספר וה:80 אומר לאיזה פורט לפנות בשרת. בדרך כלל לא מוסיפים את הפורט כי הברירת מחדל היא 80 וזה מה שאני רוצה שתבין, זה החלק החשוב.

בנתב שלך אתה מגדיר את PORT 80 שיעביר מידע שמגיע לנתב לכתובת IP של המצלמה לPORT 80 שלה. בגדול זהו. זאת כל העבודה.
אבל מה....
כדי למנוע פריצות וסריקות פורטים כדאי מאוד לשנות את הפורט הברירת מחדל למשהו אחר שרק אתה יודע. הפורטים מתחילים מ1 עד 65,000 בערך. אני ממליץ על מספר מעל 10,000. בדרך כלל הסריקות מתבצעות על פורטים מ1 עד 10000.

מקווה שעזרתי.

boaz avrahami
30-01-16, 19:59
איך אני אמור לפנות למצלמה מבחוץ כאשר היא והמחשב מחזיקים כתובת שונה ברשת המקומית?


JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex

erezgur
30-01-16, 20:29
בהמשך למה שמיכה כתב -
ישנן שתי משפחות כתובות שהן כתובות "פנימיות", הנמצאת רק בתוך הקשת הפרטית (בביית, במשרד או בארגון). הן מתחילות ב- 10 (למשל 10.0.0.12) או ב- 192 (בד"כ 192.168). לראוטרים יש תכונה של NAT = Network Address Translation המתרגמות את הכתובת הנכנסת אליו לאחת מהכתובות ברשת הפנימית, כך שמחוץ לרשת - לא באמת מכירים / רואים את הכתובות הפנימיות אלא רק את כתובת הראוטר.

באמצעות הקצאת כתובת קבועה (או תחליף לכתובת קבועה בעזרת אחד השרתים שהוזכרו כאן ומספקים תרגום בין "שם" קבוע לכתובת IP כמו שרתי DNS עבור כתובות קבועות) - אתה משריין כתובת למצלמה שלך, כאשר למעשה מדובר בכתובת הראוטר שלך + מספר פורט מסויים.
בכל גישה לכתובת הקבועה הזו, הבקשה מגיעה לראוטר וכאשר מזהים את מספר הפורט - ניתן להפנות הפנייה מהראוטר למצלמה המחוברת ברשת הפנימית עם כתובת אחת מתוך הכתובות הפנימיות הללו.

אתה צריך להגדיר חוק של הפניית תעבורה לפי הפורט (Port Forwarding) - מצא בהגדרות הראוטר כיצד עושים זאת. הראוטר מזהה את המצלמה בעזרת הכתובת הפיזית שלה - כרטיס הרשת.


** עריכה: אולי דוגמא פשוטה תעזור:

נניח שאתה בוחר את פורט 12345 שיהיה זה שמפנה בקשות המגיעות לראוטר - למצלמה.
הגדר בראוטר חוק (זה שונה בהתאם לסוג הראוטר וגרסת הקושחה שלו) שכל בקשה המגיעה לפורט 12345 מועברת לכתובת של המצלמה (נניח 10.0.1.14 ברשת הביתי שלך), נניח שיש לך ברשת שכתובתו ברשת הביתית 10.0.1.7, למרות שזה לא ממש משנה והכתובות יכולות להשתנות אם אתה משתמש ב- DHCP ברשת הפנימית.
נניח שהספק שלך הקצה לראוטר שלך בימים אלו כתובת 95.175.134.221 (הכתובת עשויה להשתנות מדי פעם אם אין לך הקצאת כתובת קבועה מהספק). שירות כמו NoIP דואג לעדכן כל הזמן כך שמי שפונה כעת לכתובת שהקצת דרכו, למשל BOAZ.CAMERA.X, יפנה את המבקשים ל- 97.175.134.221.
כל שנותר לך לעשות הוא לפנות לכתובת BOAZ.CAMERA.X:12345 - הפניה תגיע לראוטר שלך בזכות ההגדרות ב- NoIP והראוטר יעביר הפניה למצלמה בזכות הגדרת הפניית הפורטים שביצעת לפורט הספציפי הזה.

ארז גור

boaz avrahami
30-01-16, 20:42
אני אמור להתקין קליינט של ddns על המחשב והפניית פורט בראוטר שתואם את הפורט שבחרתי והגדרתם במצלמה?

ארז, שים לב שאני לא מצליח להגדיר את הראוטר כמטרה ל ddns בגלל מגבלה לספקים שלא ממש מתפקדים היטב ולכן אני מטרגט את אחד מהמחשבים ברשת עם קליינט ddns של noip


JEEP GC V8 98 IR 3.5
Honda 300ex

Pageup
30-01-16, 22:12
בועז זה מתחלק לשני חלקים.
1) המחשב מריץ קליינט של DDNS, מאחר וכל הרכיבים שלך ברשת שיוצאים לעולם החיצון נראים אותו דבר
זה מאפשר למצלמה שלך להראות באותה כתובת.
2) Port Forwarding - אתה מגדיר שכל פניה לראוטר בפורט ספציפי יתורגם לפניה לכתובת של המצלמה ולפורט 80 שלה.

boaz avrahami
30-01-16, 22:51
סיכום מצב-

הוגדר ddns והגדרתי במצלמה פורט גבוהה והפניה מתאימה בראוטר.

מתוך הרשת כשאני רושם את ה url אני מגיע למצלמה מיד.

עובר ל 3g ולא מגיע.
רואים בשורת הכתובת את ההמרה הנכונה לאי פי ולפורט
מה יכולה להיות הסיבה?
אין פיירוול שלי לפני הראוטר.

גם נסיון לרשום את הכתובת ip הזמנית שהראוטר קיבל מהספק בצירוף הפורט לא נותנים תוצאה

zivo
30-01-16, 22:53
אחרי כל כך הרבה עוזרים.... אני אנסה גם.
נפריד את האתגר שלך לשני חלקים -
1- למצוא, משאר העולם, את הראוטר שלך. בשביל זה צריך את ה DNS.
2- (אחרי שיודעים את הכתובת) להצליח להכנס פנימה למצלמה, דרך הראוטר. זה ה port forward שהזכירו פה.

בא ונעזוב את ה DNS ( אין סיבה שהראוטר לא יצליח להרשם לבד בשרות, ואם לא באחד, אז באחר).
1- לצורך הניסוי תתקין client על הטלפון שלך (יש כאלו עשרות) . תוודא שהטלפון מחובר לרשת הביתית.
2- לך למחשב, תתחבר למצלמה ותחפש את ה PORT שהמצלמה עובדת ( המקובלים זה 554 או 34567 . יכול להיות שהמצלמה תומכת גם , באותו הזמן, בפורט 80 לHTTP , אבל לא זה מה שאתה צריך).
3- תפתח את ה CLIENT על הטלפון, תכניס את הכתובת של המצלמה (
10.0.0.10) ואת הפורט של המצלמה. תוודא שבכל עובד בסדר.
4- תפתח את המחשב שלך, ותלך ל- https://www.whatismyip.com. זו הכתובת שלך, תרשום בצד.
5- תפתח את תוכנת הניהול של הראוטר ותפעיל PORT FORWARDING על הפורט של המצלמה. על תשנה, ועל תחליף פורטים. כלומר עם המצלמה על פורט 34567, תעשה FORWARD מ פורט WAN 34567 ל פורט LAN 34567.
6- בטלפון שלך. תנתק את החיבור לרשת המקומית ותוודא שיש לך אינטרנט מהרשת הסוללארית. תפתח את ה CLIENT שבדקת קודם, ותחליף רק את הכתובת (על תיגע בפורט) לכתובת שמצאת בסעיף 4.
7- הטלפון אמור להתחבר למצלמה. הצלחת, יופי עבור לסעיף 9.
8- אם לא הצלחת, תתחבר ל https://www.grc.com/x/ne.dll?bh0bkyd2 תלחץ על Proceed ותכניס את המספר של הפורט שהכנסת בסעיף 5. תפעיל את הסריקה. את התוכנה לא מדווחת שהפורט פתוח, יש לך בעיה בהגדרות של ה port forwarding בראוטר. אם הפורט פתוח, תחזור על כל השלבים, ותבדוק את עצמך.

9- יש חיבוריות, בא נעבור לרישום ב DNS. אני הייתי מתחיל עם DynDNS.org , זה אתר גדול ומספק את הסחורה. לך לאתר, תרשם! ותגדיר לעצמך domain כמו שהציעו, boaz.dyndns.org יכול להיות בסדר גמור.
תכניס ידנית ! את הכתובת מסעיף 4 , שים לב , אתה מכניס רק את הכתובת , בלי פורט.
10- מהמחשב שלך, תפתח חלון DOS (זה החלון השחור שעולה עם כותבים CMD בשורת הפקודות), ותקליד -ping boaz.dyndns.org .
אתה אמור לקבל 3 שורות של SUCCESS. אם לא, תחזור על הפקודה כמה פעמים (יכול להיות שלוקח ל DNS זמן). אם זה לא עובד, תחזור להגדרות שלך באתר של DynDNS.
11- ה ping עובד?תעבור לטלפון, ותחליף את הכתובת שהכנסת בסעיף 6 בשם ( boaz.dyndns.org אין משמעות לאותיות גדולות \ קטנות), ותנסה להתחבר.
12- אם הצלחת עד לפה, כל מה שנשאר זה לסדר עידכון דינמי של הכתובת. תחזור לראוטר (למסך ששלחת ) תבחר DynDNS ותכניס את הפרטים שאתם נרשמת לאתר (מן הסתם, דוא"ל וסיסמה) . תראה שאין הודעת שגיאה, ותסגור.
13- תלך לאתר DynDNS , תשנה את אחת הספרות של הכתובת, ותשמור. תלך לראוטר שלך, תכבת ותדליק אותו חזרה.
תן למערכת לעלות, ולך פעם נוספת לאתר של DynDNS , תבדוק אם הכתובת התעדכנה.
14 - הכל תקין , אתה 90% מסודר. לא עובד, תנסה לעבוד עם ספק אחר של DNS.
15 - לא מצליח לך, דווח לאחור :(
16 - SECURITY , עכשיו שהכל עובד, כדאי להזיז את הפורט שאתה חושף לעולם. בדרך כלל, לא צריך לשנות כלום במצלמה. כל מה שצריך זה להחליף את הפורט החיצוני ( נגיד ל 62345) , כלומר לשנות את ה WAN פםרא שהגדרנו בסעיף 5. כמובן שגם בתוכנה בטלפון צריך להחליף את הפורט.

בהצלחה

zivo
30-01-16, 23:01
סיכום מצב-

הוגדר ddns והגדרתי במצלמה פורט גבוהה והפניה מתאימה בראוטר.

מתוך הרשת כשאני רושם את ה url אני מגיע למצלמה מיד.

עובר ל 3g ולא מגיע.

מה יכולה להיות הסיבה?
אין פיירוול שלי לפני הראוטר.

גם נסיון לרשום את הכתובת ip הזמנית שהראוטר קיבל מהספק בצירוף הפורט לא נותנים תוצאה
עד שאני כותב מגילות.....

מי הספק הסלולארי שלך?
באיזה פורט הגדרת את המצלמה?
תנסה להחליף (זמנית) את הפורט החיצוני שלך ל 80, ותנסה שנית.
דבר נוסף' תעשה את הבדיקה שמתאורת בסעיף 8 שלי.

- - - Updated - - -


סיכום מצב-

עובר ל 3g ולא מגיע.
רואים בשורת הכתובת את ההמרה הנכונה לאי פי ולפורט
מה יכולה להיות הסיבה?

אוופססס.
תסביר את זה עוד פעם.
מי עובר? איזה שורת פקודות?
איזה תוכנה אתה משתמש להתחברות?

boaz avrahami
30-01-16, 23:05
בשורה כתובת ( לא שורת פקודה)בספארי באייפון אני רושם את הכתובת שיש לי מ no-ip.
שניה לאחר מכן הדפדפן מתרגם את זה לכתובת אי פי האמיתית שלי אבל לא מגיע למצלמה

ניסיתי גם דרך ספארי/ כרום באייפון וגם
4 edimax

lizard
30-01-16, 23:18
אז כנראה ההגדרה בנתב לא נכונה או שיש לך חסימה גורפת כלשהי בנתב. לפעמים יש אפשרות כזו כדי שלא יפרצו לך. אתה יכול לעלות צילומי מסך של ההגדרות בנתב? תטשטש פרטים מזהים, שמות וכדומה

lizard
30-01-16, 23:19
כתבת בשורת כתובת את הפורט הנכון? Http://whatever.noip.com:1234

כי לפעמים שוכחים מזה...

boaz avrahami
30-01-16, 23:42
שמתי את הכתובת הסטטית של המצלמה ב dmz
ככה זה פותח את כל הפורטים ונותן להבין היכן הבעיה...

אז זה באמת עובד.
סימן שהפנית הפורטים שלי בראוטר לא מוגדרת נכון..



105722

lizard
31-01-16, 00:29
והפורט הפנימי שמוגדר לך הוא הפורט הנכון של המצלמה?
כי אתה יכול לעשות גם הפניה מפורט אחד לשני.... מבחוץ זה יראה WHATEVER.NOIP.COM:3556 אבל בפנים זה יכול להיות 10.0.0.10:80

אצלי כשיש לי יותר ממצלמה אחת אני נותן לכל מצלמה PORT חיצוני אחר וככה אני יכול להכנס לכל מצלמה ברשת רק עם IP אחד. מאוד יעיל.

boaz avrahami
31-01-16, 00:49
105723

זה בגוי של המצלמה

zivo
31-01-16, 00:58
105723

זה בגוי של המצלמה

ואיזה פורט הגדרת בראוטר? 3556?

boaz avrahami
31-01-16, 01:10
כן. ראה צילום מסך בהודעה 26 .
בנתיים שמתי את 10.0.0.10 ב dmz בשביל שכל הפורטים יהיו פתוחים

אולי זה שאני חא בתוך תחום ה rtsp יוצר בעיה?

zivo
31-01-16, 01:29
תחזיר פנימה ותוסיף פורט 554 TCP ותבדוק.
אם לא יעבוד, נצטרך לעשות בדיקה נוספת.

boaz avrahami
31-01-16, 01:53
תחזיר פנימה ותוסיף פורט 554 TCP ותבדוק.
אם לא יעבוד, נצטרך לעשות בדיקה נוספת.

סליחה אבל לא הבנתי כלום...
מה להחזיר פנימה?
להוסיף הפניית פורט מבחוץ פנימה - 554 ל 554?

מה הכוונה לבדוק tcp?

zivo
31-01-16, 02:31
תחזיר את המצלמה לתוך הרשת הפנימית (לא DMZ) ותוסיף פורט 554 מבחוץ פנימה (לכתובת של המצלמה, כמו שהגדרת ל 3556).
שים לב שבהגדרת הפורט, יש עמודה של פרוטוקל שבמקרה של ה 3556 מופיע TCP/UDP , במקרה של ה 554 אתה צריך רק TCP ( אני חושב שזה נכון גם לגבי ה 3556 אבל תעזוב את זה כרגע).
המילה תבדוק, מתכוונת, תבדוק אם זה עובד :rolleyes:

boaz avrahami
31-01-16, 07:05
ביטלתי dmz.
הגדרתי ככה ( ועוד כל מני נסיונות).
מבפנים מגיע מבחוץ לא.
כמובן שהתאמתי את ההגדרות ב noip ל 50554 בהתאם.

אגב, האם אני מגדיר נכון את ה ddns?
( מחקתי לצורך הצילום בלבד את הכתובת io שלי

105724

105725

105726

lizard
31-01-16, 07:22
לא. אתה צריך a host. ורק אותו.

lizard
31-01-16, 07:24
לא צריך גם tcp וגם tcp/udp.

boaz avrahami
31-01-16, 07:28
אין לו שדה לפורט

105727

lizard
31-01-16, 07:56
אתה לא צריך את הפורט. טוב אני אסביר קצת יותר.

בתקשורת מחשבים יש פרוטוקולים. יש מודל של 5-7 שכבות. כל שכבה זה פרוטוקול אחר. כל שכבה היא צעד נוסף כלפי המטרה.
נעזוב את שני השלבים הראשונים, הם לא חשובים כרגע אבל בגדול זה התקשורת ETHERNET שלך. כלומר ברשת המקומית.
השלב השלישי זה הIP. השלב הרביעי זה הPORT והפרוטוקול (TCP או UDP ויש עוד אבל לא רלוונטים כרגע). השלב החמישי עד שביעי זה האפליקציה לצורך העניין המידע שהמצלמה משדרת. שוב זה לא קבוע באבן יש מודל של 7 שכבות (OSI כמדומני ויש של 5 שכבות זה לא עקרוני)
כשאומרים תעבורת אינטרנט מתכוונים בדרך כלל לTCP/IP. כלומר, פרוטוקול TCP "רוכב" בתוך פרוטוקול IP.
זה כמו מעטפה בתוך מעטפה בתוך מעטפה... כשבחינת המעטפה, מה שבתוכה זה חור שחור. כלומר, היא לא יודעת ולא אכפת לה מה היא מעבירה.

הDNS "מטפל" בדברים שקשורים לIP. בעיקר מתרגם מכתובת מספרית לכתובת שמית. לכן לא אכפת לו פורטים ושאר ירקות, הוא בכלל לא יודע מה זה.
לכן, מה שאתה צריך לעשות זה להגדיר HOST מסוג A לכתובת IP שלך. השירות של NOIP בכלל לא אמור לגשת לפורטים. זה לא מעניין אותו.
אז למה יש את זה? כי כמו שכתבתי, לפעמים הגבולות מטשטשים ולNOIP יש כל מיני סוגי שירותים אבל לך זה לא משנה ולא מעניין.


הREDIRECT הזה לא קשור בכלל. מודל 7 שכבות? זה קשור לשכבה ה7. לשרתים יש אפשרות לעשות REDIRECT לתעבורה. ככה שאתה חושב שאתה מחובר לשרת אחד אבל מחובר בתכלס לאחר. לא מה שאתה צריך.

מקווה שהייתי ברור.

boaz avrahami
31-01-16, 08:06
אתה ברור אבל זה לא העיקר.

העיקר הוא שאני לא עובר את הראוטר אם המצלמה לא ב dmz.

גם בהזנת ה ip האמיתי ומספר הפורט 50554 אני לא מגיע.
ברגע שאני שם אותה ב dmz יש תקשורת.

ניסיתי גם להוסיף את הפורט כאן.
ללא הועיל

105734

lizard
31-01-16, 08:17
יכול להיות שזה מה שצריך. יכול להיות שהנתב מראש לא מבצע PORT FORWARDING למחשב שלא נמצא תחת הDMZ. משהו מובנה כזה.

boaz avrahami
31-01-16, 08:46
למזלי אני חבר של מנכל די לינק ישראל [emoji1]

erezgur
31-01-16, 11:12
שאלת תם, האם כאשר אתה כותב "הכתובת האמיתית" אתה מתכוון לכתובת שקיבלת לראוטר מהספק או לכתובת שמתחילה ב 10.0....?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

boaz avrahami
31-01-16, 12:54
כתובת אמיתית היא האי פי של העולם...

יש כיוון כרגע אבל רק בערב כשאגיע הביתה אדע

zivo
01-02-16, 00:25
לא הבנתי מאיפה נולד הפורט 50554 ?
דרך אגב, למה אתה עובד מתוך דפדדפן ולא עם client ?

תחזור למחשב, תפתח את הדפדפן ותתחבר למצלמה.
שיש לך תמונה , תפתח חלון DOS ותקליד:

netstat -na |FINDSTR 10.0.0.10

שלח פה את התוצאות.

boaz avrahami
01-02-16, 13:25
t105765

zivo
01-02-16, 13:56
לא ענית מאיפה הופיע פורט 50554 , אבל לפי הבדיקה שלך, המצלמה אכן עובדת על הפורט הזה :-)

תחזור להודעה #21 סעיף 8, בזמן שהמצלמה לא ב DMZ, תבדוק עם הפורטים שהגדרת, באמת פתוחים לעולם.

boaz avrahami
01-02-16, 15:12
ריסט לדיפולט של המצלמה.
ניקוי הגדרות בראוטר

מתחילים מסקרץ׳

lizard
01-02-16, 16:58
מאיפה אתה? שלח לי בפרטי אולי אוכל לבוא לראות

boaz avrahami
01-02-16, 16:58
אום אל פאחם פיתוח [emoji23]

מאיר אלוני
01-02-16, 17:04
בועז דיברת עם בזק בינלאומי ?

boaz avrahami
01-02-16, 17:06
כן. עולה כסף

מאיר אלוני
01-02-16, 17:09
תלחץ תאיים שאתה עובר לאקספון ב69 ש"ח לחודש תשתית + ספק

boaz avrahami
01-02-16, 17:11
[emoji41]
יהיה בסדר...

lizard
01-02-16, 18:45
חשבתי שאתה גר בג'לג'וליה הצעירה, איפה שהעשירים...

boaz avrahami
01-02-16, 19:31
הלוואי...
אני גר איפה שכל אלו שלא הלך להם בחיים

shachar
01-02-16, 19:42
בועז, אולי הדמעות בעיניים מפריעות לך לראות את המצלמה.. [emoji24]

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

zivo
01-02-16, 23:36
מאיפה אתה? שלח לי בפרטי אולי אוכל לבוא לראות

למה לבוא? לא שמעת על TeamViewer?

lizard
01-02-16, 23:56
לא. מה זה?

boaz avrahami
02-02-16, 00:10
מיכה אתה צוחק?
זה כמו pcAnywhere

קליינט הוסט ורמוט שאתה משתלט על תחנה מרוחקת כמו ip kvm

אגב, חזרתי אחרי ההגדרות מחדש לאותה נקודה...
בזק לא מבינים מה אני רוצה מהם ואין להם מושג איפה הבעיה אבל אפשר תמיכה בתשלום.

החבר שלי שהוא מנכל דילינק ישראל חולה אז לא היה לי נעים להציק לו...

בנתיים המצלמה ב dmz

lizard
02-02-16, 00:42
אני הייתי SYSTEM UNIX, כל מה שהייתי צריך זה שורת פקודה.

כנראה שDMZ זו האפשרות היחידה שלך. קראת את העזרה של הנתב? יכול להיות שהמצלמה צריכה עוד פורטים פתוחים או משהו כזה ובגלל שהיא לא בDMZ ואתה לא יודע בדיוק מה היא צריכה אז רק לשים אותה בDMZ יתן פתרון. בנתב שלי שהוא גם DLINK כתוב שבDMZ שמים את כל המחשבים/אפליקציות שלא מסתדרות טוב בלהיות אחרי NAT.

boaz avrahami
02-02-16, 07:08
המצלמה דורשת פורט וידאו אחד ועוד שני פורטים לאודיו , אחד מיק ואחד רמקול.
שלושתם מוגדרים גם בפרוורד וגם בטריגר.
לא הגיוני בעיניי שהיא תשב ב dmz כי היא חשופה ככה. מעבר לכך בהגדרות של המצלמה יש בגדרות להפנית פורטים על נתב אדימקס כך שמיקומה ברשת ברור לטעמי

lizard
02-02-16, 12:53
איך היא חשופה?

boaz avrahami
02-02-16, 15:39
בהתחשב שאין לי פיירוול אז בעצם אתה צודק.
אין הרבה הבדל.

הראש רגיל לרשתות מוסדיות...

lizard
02-02-16, 15:41
אבל יש לך פיירוול ואתה גם יכול להגדיר חוקים נוקשים יותר לdmz.

boaz avrahami
02-02-16, 15:43
אין לי פיירול לפני הראוטר

lizard
02-02-16, 17:21
בראוטר עצמו יש פיירוול מובנה