אהלן
אז ככה, לאחר שיטוט ממושך בפורומים הבנתי שאני צריך עזרה ספציפית כי אני רק מתבלבל מרוב אינפורמציה..
אנחנו זוג+2, כיום יש לנו 2 רכבים מליבו חדשה שמשמשת אותי ורנו מגאן 2008 שעומדת בחניה ופעם בשבוע אישתי עושה איתה סיבובון..
אנחנו חולים על טיולים אבל לטיולי שטח רכובים עם המשפחה עדיין לא הגענו.. חלום ישן זה להעמיס את הג'יפ וליסוע לשטח לכמה ימים.. משוגעים על שטח!
כואב הלב להחזיק רכב שני שחונה כל היום בחניה ולכן הגענו למסקנה שצריך להשאר עם רכב אחד, אני מוכן אבל לפחות שיהיה גיפ..
בקיצור האופציות העומדות לפנינו: למכור את המגאן ולקנות במקומה ג'יפ שישמש לטיולים ולנסיעות של אישתי פעם ב...
או להחליף את 2 הרכבים ולקנות רכב אחד שיהיה גם לשטח וגם לכביש.
אם יהיה לי גיפ אני אסע עליו יותר מסתם שבילים ולכן חבל לי לקנות חדש כי כל שריטה ולכלוך שורטים את הלב...
מצד שני אני מתווך אז בהרבה מקרים לקוחות נוסעים איתי באוטו והשאלה אם אפשר למצוא רכב שיהיה רכב שטח טוב באמת וגם ייצוגי יחסית?
תכל'ס לפי מה שהצלחתי לדלות מהאינטרנט, האופציות הם : דיסקברי, פג'רו, טרנו, גרנד ויטרה או מצד שני רכב שיהיה בעיקר לשטח : דיפנדר, לנדק רוזר סדרה 70, סופה וכו'..
אני נוסע היום ברכב בערך 25-30 אלף ק"מ בשנה, אני מניח שמבחינת טיולים בשטח זה יהיה בסופ"ש ובחופשות..
תקציב, אם מדובר על רכב אחד אז בסביבות 200K ואם ברכב שני אז בערך 50K
אשמח לעזרה ו"סדר"בבלאגן...
תודה

ציטוט ההודעה בתגובה