עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון
מציג תוצאות 1 עד 20 מתוך 28

נושא: מרוץ ראלי ספרינט (חוקי) בקצרין 5.10.12

ברירת מחדל מרוץ ראלי ספרינט (חוקי) בקצרין 5.10.12

בוקר טוב ושנה טובה !<o
    סוף סוף אפשר לפרסם ולהודיע על קיום מרוץ הראלי-ספרינט.<o הפרטים המדויקים והמשלימים יפורסמו במהלך הימים הקרובים כך שאפשר לשאול אך צפו שהתשובות (כולן ובמלואן) יגיעו תוך ימים בכל מקרה לקהל הרחב.<o
    המרוץ מתוכנן ליום שישי, 5.10.2012, י"ט בתשרי תשע"ג, חול המועד סוכות, משעות הבוקר המוקדמות.<o

קהל - המרוץ פתוח לקהל ויהיו נקודות צפייה על המסלול, וכן טריבונה מרכזית גדולה (מוצלת בחלקה). לצורך מימון האירוע יגבו מהקהל דמי כניסה .סמליים בלבד,ורצוי שיחשבו כתרומה להרמת והצלחת האירוע (20 שקלים לאדם, או 50 שקלים לקבוצת אנשים ברכב אחד).<o

משתתפים -כל מי שברשותו רישיון לנהיגה ספורטיבית, וינהג בכלי ספורט מאושר ומורשה כחוק, וירשם למרוץ. מועדי ואופן הרשמה יפורסמו בימים הקרובים. הבאת הכלים למתחם בדיקות טכניות ביום חמישי 4.10.12<o

החוקים - הינם של מרוץ ראלי ספרינט , יתכנו שינויים בזמן האירוע עצמו כתלות בבטיחות ותנאי המסלול<o

חשיפה – המרוץ יתועד לערוץ 10 (חצי שעה מובטחת), ערוץ "אגו" (20 שידורים חוזרים לפחות), ומאות קדימונים ("פרומואים"), בערוצי חברת "ענני תקשורת" (ערוץ מקומי, אוכל, בריאות, טיולים, וכד')<o

תומכים – מחפשים אנשים על רצון עז, לב רחב, ואמונה גדולה שיוכלו להשתתף ולממן חלק מעלויות המרוץ. כמובן בתמורה מלאה. אם אתם מכירים ורוצים לקשר לבעלי העניין או לתרום בעצמכם, מומזנים ליצור קשר עם עפר שורץ.<o

חברים,<o יצאנו לדרך, באמונה רבה, תקוות גדולות, בעזרת ה"רשות לנהיגה ספורטיבית", מועצת קצרין, ומובילי תחום הראלי בארץ.<o הרתמות של כל אחד ואחד, בעזרה לאירוע, או הגעה ותמיכה יהיו לעזר רב והנאה בטוחה לכם. אנו מובילים תפיסה וראיה כי המרוצים צריכים להיות"נגישים" ברמה העממית.<o
    חג שמח, שנה טובה,<o עונת מרוצים עשירה ומהנה, ובעיקר :<o
    סעו בזהירות וכחוק בכבישים, ו"תנו בגז" – רק במרוצים.<o <o
    עפר שורץ<o
    מועדון המוטורי הישראלי 2010<o
    התאחדות נהגי המרוצים - IRDA<o <o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o</o

מנהל פורום asafk's Avatar

ברירת מחדל תגובה: מרוץ ראלי ספרינט (חוקי) בקצרין 5.10.12

חדשות טובות, עופר!

ככה עושים שנה טובה.

אסף.
    "scars are tattoos with better stories"
    אין תכנית. חיים. נקודה.

ברירת מחדל מירוץ ראלי ספרינט ראשון בסוכות

בוקר טוב ושנה טובה !

סוף סוף אפשר לפרסם ולהודיע על קיום מרוץ הראלי-ספרינט.

הפרטים המדויקים והמשלימים יפורסמו במהלך הימים הקרובים כך שאפשר לשאול אך צפו שהתשובות (כולן ובמלואן) יגיעו תוך ימים בכל מקרה לקהל הרחב.

המרוץ מתוכנן ליום שישי, 5.10.2012, י"ט בתשרי תשע"ג, חולהמועד סוכות, משעות הבוקר המוקדמות.

קהל - המרוץ פתוח לקהל ויהיו נקודות צפייה על המסלול, וכן טריבונה מרכזית גדולה (מוצלת בחלקה). לצורך מימון האירוע יגבו מהקהל דמי כניסה .סמליים בלבד, ורצוי שיחשבו כתרומה להרמת והצלחת האירוע (20 שקלים לאדם, או 50 שקלים לקבוצת אנשים ברכב אחד).

משתתפים -כל מי שברשותו רישיון לנהיגה ספורטיבית, וינהג בכלי ספורט מאושר ומורשה כחוק, וירשם למרוץ. מועדי ואופן הרשמה יפורסמו בימים הקרובים. הבאת הכלים למתחם בדיקות טכניות ביום חמישי 4.10.12

החוקים - הינם של מרוץ ראלי ספרינט , יתכנו שינויים בזמן האירוע עצמו כתלות בבטיחות ותנאי המסלול.

חשיפה – המרוץ יתועד לערוץ 10 (חצי שעה מובטחת), ערוץ "אגו" (20שידורים חוזרים לפחות), ומאות קדימונים ("פרומואים"), בערוצי חברת "ענני תקשורת" (ערוץ מקומי, אוכל, בריאות, טיולים, וכד')

תומכים – מחפשים אנשים על רצון עז, לב רחב, ואמונה גדולה שיוכלו להשתתף ולממן חלק מעלויות המרוץ. כמובן בתמורה מלאה. אם אתם מכירים ורוצים לקשר לבעלי העניין או לתרום בעצמכם, מומזנים ליצור קשר עם עפר שורץ.

חברים,

יצאנו לדרך, באמונה רבה, תקוות גדולות, בעזרת ה"רשות לנהיגה ספורטיבית", מועצת קצרין, ומובילי תחום הראלי בארץ.

הרתמות של כל אחד ואחד, בעזרה לאירוע, או הגעה ותמיכה יהיו לעזר רבו, והנאה בטוחה לכם. אנו מובילים תפיסה וראיה כי המרוצים צריכים להיות "נגישים" ברמה העממית.

חג שמח, שנה טובה,

עונת מרוצים עשירה ומהנה, ובעיקר :

סעו בזהירות וכחוק בכבישים, ו"תנו בגז" – רק במרוצים.

עפר שורץ

המועדון המוטורי הישראלי 2010

התאחדות נהגי המרוצים - IRDA

שנה טובה מחכים לפרטים

חבר רשום tzvi217's Avatar

מה זה ראלי ספרינט?
    מנהל מוסך האחים גז

ברירת מחדל תגובה: מירוץ ראלי ספרינט ראשון בסוכות

גיפ עממי עם מספר אפור יכול להשתתף?

חבר רשום boaz avrahami's Avatar

יריב, האם בארץ הגדירו קטגוריות לרכבים כפי שמוגדר בעולם?

בעולם מקובל להגדיר קטגוריות לכל תחרות וזאת על מנת שיהיה איזון בין המתחרים.
    לא ניתן לתחר בין גיפ לבין מכונית משפחתית...

לאט לאט תבין שספורט מוטורי זה לא ״מלך ה...״ אלא משהו עם תרבות וחוקים.

אגב, אם אני זוכר נכון וזה לא השתנה אס בראלי ספרינט מתחרות קטגוריות A ו N.
    לא מתחייב על זה כי אף פעם לא ממש אהבתי את הענף הזה בספורט המוטורי וגם חלפו כמעט 20 שנה מהפעם האחרונה שקראתי את התקנונים של ה fia

להלן תקנון שמצאתי בעברית.
    לא יודע אם זה הכי מעודכן אבל יש לך חומר קריאה לחג...

http://www.mcs.gov.il/about/Authorit...al%20rules.pdf

בועז שנה טובה וחג שמח גם לך השאלה שלי היתה רצינית מחוסר ידיעת החוקים !
    צר לי על תשובתך הלא מכובדת ואני יכול להסתפק בתשובה בלי שיעורי ביית ובלי עלבונות על חוסר התרבות שלי .
    ואתה לאט תבין שאתה לא מבין מה זה ספורט מוטורי עממי אבל זה בסדר !
    ושוב חג שמח לכולם

יריב,
    אין לי דבר אישי נגדך ואם זה עלה ככה אז קבל התנצלות כנה ועל הדרך שנה טובה וגמר חתימה טובה.
    אני מאוד ציני ולעיתים זה מתפרש כתוקפנות.

אני אגב לא אוהב דברים עממיים (כולל מוזיקה מזרחית) וגם לא אוהב ראלי ספרינט וכל ארועי המלך למינהם (למעט אם זה מלך השווארמה או הפלאפל)....
    סופסוף יש הזדמנות אמיתית לספורט מוטוריחוקי בארץ הקודש אז אתה כסדנא מובילה בענף לא צולל לחוקים וממנף את עצמך לשם?
    אחד כמוך צריך להיות בחזית המקצוענים ולא בעממי.

היי בועז אני כבר לא קשור לשום סדנה כבר שלושה חודשים !
    אני גיפאי נטו ואני גאה על כך ובנוסף אני אוהב להתחרות בשביל הספורט במיוחד שזה משהו חדש לי .
    ותודה על הקישור קראתי הבנתי והפנמתי אכן כרגע אי לי מה לעשות שם אלה עם היה שם ספורט עממי אז משביל הספורט ההיתי מוציא מספר אפור לניסן גוק של אשתי הולך לעבור חוויה גם בזה !
    בחוויה שלי בחוצה ישראל זה השתלם להיות מקום ראשון על הפודיום ! {גם שם אמרו לי שאיין סיכוי ואני אפילו לא יסיים}
    וגמר חתימה טובה גם לך מקווה שיום אחד נעמוד על אותו קו זינוק ותקבל מימני בראש זה יכול להיות נחמד אבל אני יפרגן עם זה היה הפוך !

ציטוט נכתב במקור על ידי tzvi217 צפיה בהודעה
    מה זה ראלי ספרינט?
    ראלי ספרינט בגדול זה סטייג' אחד של ראלי שאותו עושים מספר פעמים, מסלול ראלי ספרינט הוא מק"מ וחצי ועד 4 ק"מ .על דרכי עפר יכול להיות משולב גם מקטע אספלט.
    בראלי ספרינט אין נווט כיוון שאין צורך, הנהג זוכר מסלול באורך כזה לבד.
    השם ספרינט הוא קצת מטעה, לא מדובר פה על פתיחות מהמקום .
    אני באופן אישי אוהב סוג כזה של תחרות כיוון שזה תחרות נטו של יכולת נהג ורכב מוןל השעון, אין פה עניין של ניווט .
    משתתפים בראלי ספרינט רכבי כביש שנבנים לנהיגה בראלי כמו אימפרזות , מיצובישי איוו, פיג'ו 205 ועוד. לדעתי זה אחד התחומים עם כרטיס הכניסה הזול ביותר לספורט מוטורי.
    ראליספרינט גם מאוד מתאים לסוגי באגים קטנים וזריזים, לדעתי כלים כמו פירנות וכדו' יהיו מאוד תחרותיים ומאוד יהנו במסלול כזה .
    ההגדרות שנתתי הינם למטרת הסבר בגדול על ראליספרינט בלי להכנס לדקדקויות .

הבעיה המרכזית בענף הזה שהוא לא מייצר אקשן לקהל. המקצים ארוכים ומייגעים והאקשן לקהל מועט.
    בחוצלארץ לעיתים בונים מסלולים מקבילים לשתי מכוניות ויוצרים תחושה של תחרות ראש בראש למרות שכל מכונית רצה במסלול נפרד למעשה.

בארץ היו נסיונות לפני הרבה שנים לקיום הענף הזה אבל הקהל נעלם מהר.
    ( אין קהל = אין ספונסרים בד״כ)
    המלצתי למארגנים היא להסתכל על האירוע גם מבחינת החוויה שהוא יספק לקהל.

בואז זאת באמת שאלה מעניינת שאני שואל את עצמי מה האקשן שמייצר מרוץ דראג, עדין מושך אלפי צופים, בראלי ספרינט נראה שיש הרבה יותר מה לראות, אני אישית חושב שהמסלול חייב לכלול קפיצות אמנם מעמיס על הרכבים אבל מספק עניין לקהל בנוסף להכל

וואלה לא התעמקתי באיך המרוץ של קצרין יתבצע. בעולם יש כמה אפשרויות.
    אני מעריך שזה יהיה אחד אחד מול השעון כמו בסירטון להלן:

http://youtu.be/HsJX5nNgTbI

שנה טובה,
    לשמחתי לפני יום הכיפורים פרסמנו את התקנות המשלימות לאירוע הקרוב.
    פרטים כלליים מופיעים גם בפייסבוק.
    פרטי הרשמה והתקנון המשלים יפורסמו באתר הרשות לנהיגה ספורטיבית אך ניתן גם לפנות אלי ולקבלם ישירות למייל.
    מתכונת האירוע היא ברוח הראלי-ספרינט - כפי שמפורסם באתר הרשות, משמע, כל רכב נמדד בזמן קצוב. כל רכב עולה למסלול חמש פעמים לאורך המקטע.
    קצב הנסיעה מהיר יחסית, מקווים לממוצע של כ75 קמ"ש.
    האירוע פתוח לקהל, בעלות מינימלית של 20 ש"ח, או 50 שח לכל יושבי הרכב.
    משתתפים - כל בעלי רשיונות לנהיגה ספורטיבית וכלי ספורט המורשים לתחומי הראלי - רייד, עבירות, ספרינט, כללי, ורייזרים.
    הרשמה מקדימה עד ל30.9.12. סיום הרשמה ב-3.10.12.
    האירוע יצולם לערוץ 10, אגו, והערוץ הראשון.
    אשמח לענות ולעזור לכל פונה.
    עדיין יש מקום לספונסרים נוספים.

עפר שורץ
    המועדון המוטורי הישראלי 2010
    התאחדות נהגי המרוצים
    ofershwartz@gmail.com

ציטוט נכתב במקור על ידי boaz avrahami צפיה בהודעה
    הבעיה המרכזית בענף הזה שהוא לא מייצר אקשן לקהל. המקצים ארוכים ומייגעים והאקשן לקהל מועט.
    בחוצלארץ לעיתים בונים מסלולים מקבילים לשתי מכוניות ויוצרים תחושה של תחרות ראש בראש למרות שכל מכונית רצה במסלול נפרד למעשה.

בארץ היו נסיונות לפני הרבה שנים לקיום הענף הזה אבל הקהל נעלם מהר.
    ( אין קהל = אין ספונסרים בד״כ)
    המלצתי למארגנים היא להסתכל על האירוע גם מבחינת החוויה שהוא יספק לקהל.
    הפוך גוטה, הפוך.
    ראלי ספרינט זה ענף שהתחרות בו מרוכזת בתא שטח קטן יחסית. מתחם גדול שיכולים לצפות בו אלפי אנשים ולהנות .
    זה למעשה סטייג' אחד של ראלי שחוזר על עצמו מספר פעמים .
    תחרות מעניינת לנהגים ( אין בהכרח צורך בנווט ) , תחרות שהיא אקשן לקהל, מעניין מבחינה צילומית וקשורתית, מעניין מבחינת חסויות( יש הרבה גורמים שיש להם עניין כלכלי בתחרות מסוג זה).
    הבעיה בארץ במשך כל השנים היתה שלא היה ניתן להזמין קהל , בקושי היה ניתן לקיים תחרות שיהיו בה רק המתחרים, שכן מספר תחרויות טורפדו בסיוע משטרת ישראל.
    עכשיו שזה חוקי הענף הזה יצבור תאוצה ענקית .

בוקר טוב למשכימים,

מצורף לוח הזמנים לצוותים המשתתפים החל מהיום

14:00 – התחלת הבדיקות הטכניות בשטח ה"PITS" בקצרין.
    15:30 – סיום הבדיקות הטכניות ונסיעה לאכסניה בחיספין (כלי ספורטשיגיעו מאוחר לא יעברו בדיקות טכניות).
    18:00 – ארוחת ערב בחיספין
    19:00 התכנסות באולם לתדריך נהגים אחרון, וקבלת דף זמנים ליום המרוץ.
    20:00 ערב הוואי, והדרכה של דובי מילר
    21:30 ביצוע תדריך "השלמה לראלי-ספרינט".

בוקר טוב,
    היום, ה-4.10.12, בעצם מתחיל אירוע הראלי-ספרינט.
    החל משעות הצהריים יבוצעו בדיקות טכניות ל"כלים תחרותיים"שנרשמו ומתכננים להשתתף במרוץ.
    למרוץ נרשמו 28 (!!!) נהגים שיתחרו בשבע קטגוריות שונות, ב-26 כליספורט תחרותיים שונים.
    במרוץ יהיו כלי ספורט ראלי 2*4, 4*4, רייזרים ורכבי באחה (ג'יפים)שונים,
    המרוץ יתחיל מחר, בקצרין, בשעה 8:40 בבוקר בטקס הפתיחה ונסיעת ההכרותעל המסלול.
    המרוץ יתחיל בשעה 9:09.
    כולכם מוזמנים להגיע ולצפות באירוע הראלי הראשון שפתוח לקהל ולהיכנסלתחום נהיגת המרוצים.

עפר שורץ

עמוד 1 מתוך 2 12 אחרוןאחרון

נושאים דומים

1. תגובות: 2
    עדכון אחרון: 11-09-11, 19:00
  2. הוכרזה אליפות ישראל בראלי/ראלי ספרינט של עמותת נהגי המירוצים
    על ידי אלון חלווה בפורום פורום ספורט מוטורי כללי
    תגובות: 0
    עדכון אחרון: 29-04-08, 19:22
  3. ראלי-ספרינט "דרום אדום" - 9/2/08
    על ידי דובי מילר בפורום פורום ספורט מוטורי כללי
    תגובות: 13