צפייה בגרסה מלאה : איך אני מחליף את האנטנה בגימני?
צהריים טובים אחים
אז נשברה לי האנטנה כי אני אהבל ולא הכנסתי אותה פנימה בשטח. קיצר פירקתי את 2 הברגים מהחיבור שלה בגג אבל איך אני שולף אותה החוץ כדי להחליף?? שעה שאני יושב על זה כבר..
ג'ימני 2015
ממה שאני זוכר אתה צריך למשוך החוצה את כל האנטנה שיושבת בתוך הרכב ואז בעדינות לשחק עם האנטנה עד שתצא אולי עם עזרה של מברג שטוח, זה יושב על בסיס מגומי.כמה עלתה לך חדשה?
Sent from my iPhone using Tapatalk
הכי פשוט זה לפרק את הפלסטיק על הקורה שמתחת לאנטנה ולהוציא את החוט החוצה.
קשה לי להאמין שתצליח להשחיל חוט חדש בלי לפרק את הפלסטיק.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
אתה מנתק את כבל האנטנה שמחובר לרדיו ואליו אתה מחבר ה י ט ב חוט מוביל שאיתו תמשוך חזרה את כבל האנטנה החדשה.
אתה מנתק את כבל האנטנה שמחובר לרדיו ואליו אתה מחבר ה י ט ב חוט מוביל שאיתו תמשוך חזרה את כבל האנטנה החדשה.
אתה הצלחת להעביר ככה?
אני לא, הכי פשוט זה לפרק את הפלסטיק.
ממש לא מסובך ונותן גישה טובה לחוט
צודק, שכחתי לציין שצריך לפרק אותו, וכמו שאמרת...ממש לא מסובך
כנס למוסך - שתי דקות פותר לך את הבעיה - קרה לי כבר פעמיים:)
האנטנה מחוברת לרדיו עם כבל מאריך של אנטנה.
כלומר אתה צריך קודם לפרק את פלאג האנטנה מהכבל המאריך מתחת לדשבורד בצד הנהג ורק אחר כך למשוך אותה החוצה.
מאוד מומלץ לחבר חוט כמו שהמליצו לך פה על מנת שישמש למשיכה של פלאג האנטנה החדשה.
החלפתי את האנטנה.
אלה סדר הפעולות שעשיתי למקרה שמישהו יחפש את זה בעתיד.
מחוץ לרכב פירקתי את 2 הברגים מהיציאה של האנטנה בגג. שיחקתי קצת עם החיבור כדי לשמוע פחות או יותר איפה הוא עובר (הוא עובר בתוך הרכב משמאל לדש בורד ורץ עד למטה מתחת להגה). פירקתי חלק קטן של הפלסטיק שנמצא בצמוד למסילה בדלת (לא את המסילה, אלא את החלק שנמצא צמוד אליו מקדימה, משמאל לרגליות)
לאחר שמצאתי את החוט עקבתי אחריו עד לחיבור בננה שבין האנטנה לרדיו עצמו. החיבור אצלי היה בערך בחלק התחתון של ההגה מצד ימין, ומשמאל למאפרה בערך באותה גובה. ניתקתי את החיבור.
הוצאתי חצי מהאנטנה החוצה דרך הגג ודאגתי שהכבל של האנטנה לא יישלף לגמרי החוצה כדי שאוכל להשתמש בו בתור מוביל.
ברגע שהאנטנה הייתה חשופה פירקתי את הפלסטיק הלבן/שקוף שאליו הברזל של האנטנה נכנס וגזרתי את הכבל השחור של האנטנה עצמה.
לאחר מכן חיברתי עם איזולירבנד את הכבל של האנטנה החדשה לקצה החתוך של הישנה ומשכתי את הכבל של האנטנה הישנה תוך כדי שאני מוביל את החדשה. לאחר קצת משחק הכנסתי את החדשה. חיברתי את הברגים בגג בחזרה ואז חיברתי את הבננה בדש בורד.
מקווה שיעזור למישהו בעתיד.
כמה עולה אנטנה? אצלי שמו אלקטרונית שמודבקת לשמשה הקדמית אחרי שהמקורית נשברה.
אאוץ'..
אלקטרונית עלתה לי 5 דולר, יש גם בפחות. עובדת סביר באיזור המרכז.
https://www.ebay.com/itm/161668688881
קניתי בזמנו חליפית אצל אלכסנדר, עלתה בסביבות 100 שח אבל זה היה מזמן
אין כזה דבר אנטנה אלקטרונית שלא מקבלת מתח... אנטנה היא אנטנה, רכיב פאסיבי מתואם לתדר מסויים.
כמו שכתבת, היא עובדת סביר כשיש קליטה טובה.
אין כזה דבר אנטנה אלקטרונית שלא מקבלת מתח... אנטנה היא אנטנה, רכיב פאסיבי מתואם לתדר מסויים.
כמו שכתבת, היא עובדת סביר כשיש קליטה טובה.
מי אמר שהיא לא מקבלת מתח..?
בלינק ששמת אני רואה שהיא מתחברת לחיבור אנטנה בלבד, בחיבור הזה אין מתח מן הסתם.
צודק, אצלי מותקן אם כן משהו כזה:
https://www.ebay.com/itm/122037969449
האנטנה עלתה לי 150 ברחוב עוזיאל ברמת גן (בין רחוב אלרואי למלך יוסף). אנטנה ייעודית עם חיבור תואם. לא אוניברסלית (יותר טוב באטימה של הגומיות נגד מים).
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.