התחברות

צפייה בגרסה מלאה : זהירות!!! נוכל מחולון מוכר רכב לאחר תאונה קשה ולא מצהיר על כך במחיר רגיל- שתפו

itt8
19-08-16, 10:37
ביטול

zerez
19-08-16, 11:11
ברגע שכתוב מתחייב בבדיקה זה מדליק פרוז׳קטור אדום.

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

itt8
19-08-16, 11:20
הרכב נבדק על ידי במכון והתגלה תאונת חזית עם החלפת קורת רוחב בשלדה, למרות התחייבות לשלם הבדיקה אם תמצא תאונה , האיש מתחמק מאחריות תוך הטעיית קונים תמימים , ראו הוזהרתם , לי התענוג עלה 900 ש"ח +נסיעה במיוחד מהגליל לת"א לחינם

מאיר אלוני
19-08-16, 11:54
תנסה לדווח ליד 2 על הנוכל הם יחסמו אותו

itt8
19-08-16, 11:57
דיווחתי - לא מחקו, ובנוסף מדובר על סוחר שגם שם את המודעה במדור פרטיים שזו הטעיה בפני עצמה

מאיר אלוני
19-08-16, 12:24
אתה מזכיר לי את הקטעים עם האינסטלטורים אתמול, במדינה שלנו כל דאלים גבר

zerez
19-08-16, 13:00
הרכב נבדק על ידי במכון והתגלה תאונת חזית עם החלפת קורת רוחב בשלדה, למרות התחייבות לשלם הבדיקה אם תמצא תאונה , האיש מתחמק מאחריות תוך הטעיית קונים תמימים , ראו הוזהרתם , לי התענוג עלה 900 ש"ח +נסיעה במיוחד מהגליל לת"א לחינם
סיבה למה לבדוק רכב במכון ולא במוסך.
הרבה מאוד מוסכים שיודעים לבדוק כל גומיה וכל קפיץ לא היו רואים את זה.

הדסופה
19-08-16, 13:31
בודקים אצל פחח על הליפט

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

GodsFather
19-08-16, 19:03
דיווחתי - לא מחקו, ובנוסף מדובר על סוחר שגם שם את המודעה במדור פרטיים שזו הטעיה בפני עצמה
אם הוא סוחר רשמי, הוא לא מחויב לחוקים מסוימים?

itt8
20-08-16, 08:21
בודקים אצל פחח על הליפט

Sent from my GT-I9500 using Tapatalk

נכון מאוד, הבעיה אני מהצפון כאמור, מגיע לאזור המרכז לא מכיר מוסכים ולא פחחים, אם הייתי מכיר הייתי נעזר בהם, בדיוק כמו שעשיתי למחרת היום , בבדיקת רכב נוסף בצפון, הפעם במגרש הביתי שלי , לקחתי את הרכב לבדיקה במוסך מציבושי שבעל הבית גם חבר, עשינו בדיקה כללית במקום,(בחינם), ולקחנו את הרכב לפחח בעסק שכן שהוא גם מהחברה, בדק ,הרכב ללא תאונה, קניתי את הרכב שמח וטוב לב, פגארו 2010 DAKAR.

- - - Updated - - -

אם הוא סוחר רשמי, הוא לא מחויב לחוקים מסוימים?

בארור, וכן הוא בהחלט סוחר רשמי, איך אני יודע? על רשיון הרכב שהציג לי היה רשום "הפקדה אצל סוחר" עם הפרטים שלו

itt8
20-08-16, 08:27
אתה מזכיר לי את הקטעים עם האינסטלטורים אתמול, במדינה שלנו כל דאלים גבר

נכון, אין הגינות אין יושרה, אנשים מחפשים לעשות רווח קל ומהיר בצורה לא חוקית על חשבון האחר, זו אחת הבעיות במדינה שלנו ואתה רואה את זה בצורה בולטת במסחר ברכב משומש, זה עצוב מאוד,

erezgur
20-08-16, 08:27
קניתי את הרכב שמח וטוב לב, פגארו 2010 DAKAR.

תתחדש !

דרור ברלי
20-08-16, 09:16
זה לא ייחודי לישראל. עסקי מכוניות משומשות תמיד היו ותמיד יהיו מטונפים, בכל מקום בעולם.

shachar
20-08-16, 10:16
זה לא ייחודי לישראל. עסקי מכוניות משומשות תמיד היו ותמיד יהיו מטונפים, בכל מקום בעולם.

וגם בתקופות קדומות.
לדוגמא המחמאה של "סוחרי סוסים"

Sent from my SM-G900F using Tapatalk

zerez
20-08-16, 13:57
זה לא בכל העולם, במדינות מפותחות כמו ארה"ב סוחר רמאי משלם מחיר מאוד גבוה על השקרים שלו.

נמרוד
20-08-16, 14:41
זה לא בכל העולם, במדינות מפותחות כמו ארה"ב סוחר רמאי משלם מחיר מאוד גבוה על השקרים שלו.

ברור, לא סתם באמריקה לסוחרי הרכב יש תדמית של מלאכים...[emoji3]

https://youtu.be/pTaTitRENDM

Sent from my GT-I9301I using Tapatalk

itt8
20-08-16, 15:01
תתחדש !

תודה ארז, נפגש בשטח

Teapus
20-08-16, 23:51
למה שלא תתבע אותו בתביעות קטנות? לפחות תקבל כספיך חזרה ועוד פיצוי עבור יום ששרפת.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk

itt8
22-08-16, 17:59
[QUOTE=Teapus;710987]למה שלא תתבע אותו בתביעות קטנות? לפחות תקבל כספיך חזרה ועוד פיצוי עבור יום ששרפת.

Отправлено с моего iPhone используя Tapatalk[/QU
הייתי שמח לעשות כן , אבל הבנדם נתן התחייבות בע"פ בלבד, כך שאין הוכחות

thebips
22-08-16, 18:07
[QUOTE=Teapus;710987]למה שלא תתבע אותו בתביעות קטנות? לפחות תקבל כספיך חזרה ועוד פיצוי עבור יום ששרפת.

׀žׁ‚׀¿ׁ€׀°׀²׀»׀µ׀½׀¾ ׁ ׀¼׀¾׀µ׀³׀¾ iPhone ׀¸ׁ׀¿׀¾׀»ׁŒ׀·ׁƒׁ Tapatalk[/QU
הייתי שמח לעשות כן , אבל הבנדם נתן התחייבות בע"פ בלבד, כך שאין הוכחות

לא משפטן אבל במודעה הוא מתחיב בכתב !!

shmil
22-08-16, 22:25
[QUOTE=itt8;711223]

לא משפטן אבל במודעה הוא מתחיב בכתב !!

קראתי את ה"התחייבות".
אתה רוצה להסביר לי למה הוא התחייב?
אתה רוצה להסביר לי למה ההסבר שלך הוא הנכון בלי שדיברת איתו?
:cool:

thebips
22-08-16, 23:00
[QUOTE=thebips;711224]

קראתי את ה"התחייבות".
אתה רוצה להסביר לי למה הוא התחייב?
אתה רוצה להסביר לי למה ההסבר שלך הוא הנכון בלי שדיברת איתו?
:cool:
כתוב "מתחייב בבדיקה מנוע גיר שילדה הרכב במצב נדיר !!!" אני לא מאמין שבית המשפט לתביעות קטנות יפרש את רכב במצב נדיר כרכב שעבר
תאונת חזית עם החלפת קורת רוחב בשלדה

נדב155
23-08-16, 06:36
גם לי קרה מקרה דומה עם סוחר. התברר בבדיקה שלרכב הוחלף גג.
לפני שאתם קונים מסוחר, תקחו בחשבון שיש סיבה שרכב מגיע מלכתחילה לסוחר, אף אחד לא פראייר.

4by4
23-08-16, 09:57

מה זה עלה לך 900 שקל?
"הרכב עבר תאונה, סלאמת אח שלי, שבור ת'ראש עם המוסך" קם והולך. הרכב לא שלך וזה לא בעיה שלך. לא היית צריך לשלם.

מאיר אלוני
23-08-16, 10:14
מה זה עלה לך 900 שקל?
"הרכב עבר תאונה, סלאמת אח שלי, שבור ת'ראש עם המוסך" קם והולך. הרכב לא שלך וזה לא בעיה שלך. לא היית צריך לשלם.

במכון גובים מראש מהקונה

shmil
23-08-16, 12:42
[QUOTE=shmil;711258]
כתוב "מתחייב בבדיקה מנוע גיר שילדה הרכב במצב נדיר !!!" אני לא מאמין שבית המשפט לתביעות קטנות יפרש את רכב במצב נדיר כרכב שעבר
תאונת חזית עם החלפת קורת רוחב בשלדה

איפה כתוב שהוא מתחייב לשלם את הבדיקה?

אני מאמין להרבה דברים על בתי המשפט.
אני שם חלק ניכר מזמני.

thebips
23-08-16, 12:55
[QUOTE=thebips;711260]

איפה כתוב שהוא מתחייב לשלם את הבדיקה?

אני מאמין להרבה דברים על בתי המשפט.
אני שם חלק ניכר מזמני.

OK כמו שצינתי בהתחלה אני לא משפטן וגם אין לי נסיון בבית משפט אז חזקה אלי שאתה צודק

4by4
23-08-16, 19:32
במכון גובים מראש מהקונה

לי אישית לא יצא לקנות/למכור רכב יד שניה. אבל כן יצא לי לעשות את זה על מספר אופנועים. בחיים לא ביקשו ממני תשלום מראש.
אבל נניח וכן. אתה פונה לבעל הרכב שהתחייב בבדיקה אומר לו לשלם ואם הכל תקין אתה מחזיר לו את הכסף. בסופו של דבר הוא זה שהתחייב מלכתחילה.

itt8
23-08-16, 21:17
מה זה עלה לך 900 שקל?

יש עם זה שתי בעיות:
1. משלמים לפני הבדיקה...
2. אני נמצא במקום עם אישה וילד ואין לי כל כוונה להיכנס לעימות חזיתי עם אדם זר שהרקע ומניעיו אינם ברורים לי באותו רגע

itt8
23-08-16, 21:31
לפני 10 שנים בערך עמדתי לתומי ברמזור אדום בצומת אבליים כביש 70, כשאני יושב ברכב מזדה לנטיס 2001 ומחכה להתחלפות הרמזור לירוק, כשלפתע הרגשתי מכה עזה מאחור , למזלי לא אבדתי הכרה רק חטפתי מכות יבשות מדלת הנהג , לפני הפינוי למיון , הספקתי לצאת החוצה ולראות שנהגת שכחה שהגיע לצומת ונכנסה ברכב שלי בחוזקה והפכה את תא המטען של המזדה שלי לפלטה.

למה אני חופר לכם על הסיפור הזה? משום שהרכב שלי עבר תאונה עם פגיעה בשלדה אחורית , ונהייתי בעליו הגאה של "רכב אחרי תאונה" ממש כמו הנוכל שניסע למכור לי פאג'רו אחרי תאונה,
מכרתי את הרכב תוך שאני מצהיר בפני הקונה שהרכב עבר תאונה ב 50% פחות מהמחירון.

-->