התחברות

צפייה בגרסה מלאה : בנית מכשיר איתור מפלאפון ישן

Nisan Mordehay
21-08-16, 16:57
1. יש ברשותי סמארטפון ישן וחשבתי לגרום לו להיות בטעינה תמידית או אולי אפילו ללא בטרייה מחובר למקור מתח (למניעת פיצוץ סוללה )
ואח"כ להתקין טרקר כזה ואז אני יכול למשוך איתור לטלפון שלי , משהו בסגנון FIND MY ANDROID .

יש למישהו רעיונות\ ההסתייגויות .

six 4 life
21-08-16, 17:49
למה לא ללכת על טרקר יעודי ב150-200 ש"ח שיתן לך מיקום בכל זמן שתרצה ישירות לטלפון? על הדרך תרויח עוד כמה וכמה אופציות לבחירה כמו התראה אם הרכב הונע, התראה אם הרכב יצא מרדיוס מסויים שהגדרת מראש, התראה למתח מצבר נמוך ועוד, ובנוסף אפשרות להשבתה של הרכב מרחוק אם תרצה להתחבר לאופציה הזו במכשיר.

Elad Shamir
21-08-16, 20:11
למה לא ללכת על טרקר יעודי ב150-200 ש"ח שיתן לך מיקום בכל זמן שתרצה ישירות לטלפון? על הדרך תרויח עוד כמה וכמה אופציות לבחירה כמו התראה אם הרכב הונע, התראה אם הרכב יצא מרדיוס מסויים שהגדרת מראש, התראה למתח מצבר נמוך ועוד, ובנוסף אפשרות להשבתה של הרכב מרחוק אם תרצה להתחבר לאופציה הזו במכשיר.
יש המלצה לטרקר כזה (במחיר כזה)?
תודה

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

six 4 life
21-08-16, 23:17
יש כל מיני סוגים, זה סוג שכבר עובד על כמה כלים דו-גלגליים שאני מכיר ובחלקים אני התקנתי אותו. אופנוע אחד אפילו הוחזר בזכות GPS כזה...
המערכת אוניברסלית ומגיעה עם המון אופציות אקסטרא לרכב.
http://www.ebay.com/itm/GPS-GPRS-GSM-Motorcycle-Realtime-Tracker-Monitor-SMS-SOS-Alarm-System-Waterproof-/391028248495

Nisan Mordehay
22-08-16, 12:05
תודה חשבתי שזה יותר יקר כי הכרתי רק דברים בסגנון פויינטר ושות תודה

ukiuki
23-08-16, 12:15
דבר ראשון שעושים גנבי הרכב זה לנתק מצבר.
סמרטפון ישן ללא סוללה נכשל בנקודה זו.

-->