צפייה בגרסה מלאה : הסיקס של ערן נגנב.
ה-CJ של ערן המסוקס נגנב הלילה. פקחו עיניים!
110119
בדיוק נכנסתי לפתוח אשכול כזה. עצוב, מרגחז, מכעיס ומקומם. מקווה שהרכב יימצא!!! אתה היית במקום הזה כבר לצערי...
הרחבנו תפוצה.
מקווה שיימצא.
בני ז#@#ת
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
הלוואי שימצא במהרה.
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
בהצלחה בחיפושים,
הלוואי שיצליח להימצא
מוות לגנבים!!
מוות בעינויים!
מקווה שיימצא במהרה.
יורם-דרומי
27-08-16, 18:37
באר שבע
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
הג'יפ נמצא. אבל במצב שמוטב ולא תראו. פשוט כואב הלב.
כולרות
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
boaz avrahami
29-08-16, 07:57
דרור, תרחיב בבקשה.
מתי, איך, איפה
האם נגנב לשם שחיטה?
עוברת לי מחשבה( אולי תמימה), אם לגיפ יהיו סממנים מאוד ייחודיים כמו כנפיים בבניה עצמית מצנרת. או משהו דומה. האם זה יעורר מחשבה שניה אצל מי שחורש רעות?
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
מוני אורבך
29-08-16, 08:58
תן לי לנחש.. נמצא ברדיוס של 5 קילומטר ממקום הגניבה. גררו אותו לשם ואז ניסו להניע ולהסתלק.
כנראה לא הצליחו, והחליטו לנטוש לאור הבוקר.
זו שיטת עבודה הרגילה של הנבלות.
אני מניח שצריך להחליף את כל מכלול ההגה וגם הכיסאות והחלון ואולי גם הצבע (זה להוציא קצת את העצבים שלא יצברו כעסים..)
זה כאב לב אמיתי.
ערן המסוקס למי שלא מכיר הוא מראשוני-הראשונים של פורומי ה4X4 העבריים, ממש מהתחלה. והוא מהבודדים שמחזיק את אותו ג'יפ ממש מאז ועד היום - עד אתמול לצערנו.
הוא היה ילד לפני צבא שקנה ג'יפ וכתב שטויות - שאנחנו - חכמים גדולים, ילדים אחרי צבא - אהבנו לרדת עליו... עם השנים הוא הפך לגורו אוטומוטיבי אמיתי, עם ידיים וראש וידע ויכולת גבוהות ביותר - והכל עם אותו הג'יפ. רוב שאר חברי הפורומים מאותה תקופה, אם נשארו בכלל בתחביב הג'יפאות, החליפו כמה וכמה כלים.
צריך לקחת בפרופורציה, ההספד הוא לא על ערן חו"ח אלא בסך הכל על כלי רכב, אבל בכל זאת - ג'יפ CJ זה הרבה יותר מברזלים.
boaz avrahami
29-08-16, 09:22
רק לכאורה הקלות שנגנב מעוררת השתאות
זה סיקס. מה שלא תעשה זה רכב שקל לגנוב.
נמרוד - מערד
29-08-16, 09:28
דרור
מסכים עם כל מילה שכתבת, אפשר גם אחרת, יש פיתרון להתנהגות של הכולרות האלה, להעתיק את מה שנעשה בערד לערים אחרות.
נמרוד
ליבי עם ערן, בהחלט עצוב ומקומם.
מה שלא מסתדר לי זה העובדה שהצליחו להניע את הג׳יפ. מהכמה טיולים שיצא לי לטייל עימו, הוא תמיד היה זהיר ומשאיר את הרכב במצב שמונע הנעה (מבלי להיכנס לפרטים)
איך כמה בדואים שלא ידעו זאת הצליחו להניע? לי זה נשמע כמו הזמנה של מישהו שידע מה יש ברכב.
Sent from my iPhone using Tapatalk
הוא גר במקום שקרוב לאיזורי בילוי של "המגזר " ?
יכול להיות שפירקו מה שצריך ואז שרפו ?
הכל מקרה כואב הלב
דרור
מסכים עם כל מילה שכתבת, אפשר גם אחרת, יש פיתרון להתנהגות של הכולרות האלה, להעתיק את מה שנעשה בערד לערים אחרות.
נמרוד
נמרוד, אתה מתכוון לזה שלמעשה החלפתם את המשטרה בתפקידה ואתם מבצעים את זה בעצמכם בצורה יעילה ?
האם זה אכן הפתרון ? אני שומע מחברים כבר הרבה שנים אפילו על שכונות בתוך ערים שמתארגנות לשמירה הדדית בשעות הלילה בעקבות ריבוי פריצות, איך הם אומרים לי ? - זה לא נורא , יוצא פעם פעמיים כל חודש. מדובר באנשים שחייבים ללכת לעבודה בבוקר ומה יגיד חקלאי שאין לו עם מי לחלוק את הנטל .
אז למה לעזאזל אנחנו משלמים מיסים ?
מה מצב השלדה,סרנים ובודי? אני מוכן לתרום חלקים אם צריך
נמרוד - מערד
29-08-16, 10:42
ניר
אם רוצים שקט זה הפיתרון, למשטרה אין מספיק כוח אדם לטפל בכל גורמי הפשיעה, שמירה הדדית זה מעולה, רק צריך התמדה ונחישות, זה הרכוש שלנו אם לא נשמור עליו יגנבו אותו.
נמרוד
ליבי עם ערן, בהחלט עצוב ומקומם.
מה שלא מסתדר לי זה העובדה שהצליחו להניע את הג׳יפ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
לא הניעו, גררו.
מה שדי מוריד את רעיון המבלים המשועממים.
זה די מכוון לסימון הרכב מראש.
ובגלל שזה סיקס, ולא סופה, אני מהמר על צעיר משועמם שרצה רכב להתחרע ליד הבית.
six 4 life
29-08-16, 11:59
לא הניעו, קשרו אותו לפרייבט ישנה ומשכו על הכביש תוך העיר ומחוץ לה באין מפריע. יש המון פרטים שיעצבנו גם את הרגוע ביותר כאן כולל אדישות מטורפת של המשטרה לדיווחים בזמן אמת וכולל הרבה הסתעפויות במהלך החיפושים והעבודה המודיעינית, אבל רק ערן יפרט בהמשך אם יחליט כך.
מה שחשוב מכל הסיפור הזה זה הסוף והוא שהג'יפ חזר לבעליו, ישוקם ויחזור לטייל.
מוני אורבך
29-08-16, 12:08
דרור מהמעט פרטים שפורסמו ומהידוע לי אישית על ערן, נראה לי שהמצב הוא בדיוק כמו שחשבתי.
ערן הוא גפאי וותיק ומנוסה, ומעבר לזה הוא גר בדרום שנים רבות ויודע בדיוק איך הדברים מתנהלים..
אין סיכוי שערן הסתמך על אמצעים אלקטרונים או "ברזי דלק" למנהם. הוא יודע טוב מאוד שעוקפים אותם בדקות ספורות ולא משנה כמה תחביא אותם.
ברזל והרבה ממנו זה הדבר היחיד שיכול להאט (לא לעצור כמובן)
חברה שאחרי המסיבה גונבים בשביל קצת להשתולל, לא קונה את זה.
הרכב היה מסומן ומטרה ברורה. כל מי שראה פעם את הסיקס של ערן במיוחד לאחר השיפוץ מבין שהוא הפך להיות נחשק.
מגעים עם רכב גורר, מתחברים אלין וגוררים למקום שקט ומבודד.
שם נלחמים עם הברזלים וכל מה שיש.
אם מצלחים בזמן סביר יופי, אם לא פשוט שורפים כדי למנוע זיהוי וגם כנקמה.
משהו בסגנון אם זה לא יהיה שלנו זה גם לא יהיה שלך...
בכל מקרה זה לא יעזור לערן שבאמת השקיע הרבה מעצמו בסיקס הזה.
כל מה שאני יכול להגיד לערן זה שעדיף להסתכל על האירוע כהזדמנות לשיפוץ מאפס של הסיקס.
זה היה מכוון ומסומן, כמו הרבה כאלה, לא משועממים ולא חבר'ה שחזרו מבילוי, עלה כאן לא מזמן באחד השרשורים על מעקבים שעושים על כלים מיוחדים, עוקבים עד הבית, שגרה, שעות עבודה וכו'.
עין תחת עין!
ערן המסוקס
29-08-16, 15:35
חברים. היום בערב אתפנה ואפרט מה שקרה.
הגיפ לא הותנע כי אין סיכוי שיצליחו. ניסו עד שסגרו עליהם המשטרה אחרי חקירות נוקבות ועזרה של חברים טובים. הם שרפו אותו ממש באותו היום שהוא נמצא.
הגיפ יעבור שיפוץ. אני עוד אמצא את הקשורים בעניין והם יצטערו שהם חיים.
אי שפשר להגיד "תנחומי" על רכב, אבל עדיין, תנחומי, ערן.
חברים. היום בערב אתפנה ואפרט מה שקרה.
הגיפ לא הותנע כי אין סיכוי שיצליחו. ניסו עד שסגרו עליהם המשטרה אחרי חקירות נוקבות ועזרה של חברים טובים. הם שרפו אותו ממש באותו היום שהוא נמצא.
הגיפ יעבור שיפוץ. אני עוד אמצא את הקשורים בעניין והם יצטערו שהם חיים.
אם תצטרך עזרה ... (גם בשיפוץ וגם לגרום צער....)
אל תכתוב דברים כאלה במקום ציבורי. מוטב שיימחק.
בהצלחה, בהכל.
מסכים עם כל מילה של ערן, לא יתכן שבמדינת חוק, אנחנו ששומרי החוק סובלים קשות מתקנות מתקנות שונות של משרדי ממשלה שונים שמאוד קל לאכוף (ברישוי השנתי), אבל שאותו בעל רכב צריך את הגנת המדינה על רכושו, הוא יודע שאין סיכוי ושיום כלשהו הג'יפ שלו יעלם.
מרתיח הסיפור, מקווה ערן שתעמיד ג'יפ יפה וטוב יותר.
אל תכתוב דברים כאלה במקום ציבורי. מוטב שיימחק.
בהצלחה, בהכל.
להיפך. שידעו הם - שעכשיו כמו הג׳יפ, גם הם ״מסומנים״.
אסף.
ערן,
הלב נחמץ.
אני לא מסוגל אפילו להעלות בדעתי סצנה שבה הג'יפ שלי, בן משפחה יותר מ-11 שנה שבניתי בעשר אצבעותיי - נגנב.
עד היום כואב לי בצלעות כשאני נזכר בסיפור של דרור או של קובי. זה פשוט להתפלץ מזעם.
לכאורה, אני שואל את עצמי, איך בכלל אפשר לדבר על ברזלים - סנטימנטליים ככל שיהיו - כמו על חבר נפש או בן משפחה. זה אמור להישמע הזוי לאוזן 'שפויה'. אבל האמת הפשוטה היא, שהקשר הזה בין אדם ומכונה הוא באמת מעבר לכל הסבר נורמטיבי.
אני כואב את כאבך ושמח שלפחות מצאת מה שמצאת.
מציע לך את עזרתי ככל שאוכל - כולל באמצעים טכניים (מולי במשני אם תרצה לדעת יותר).
גיתאי
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
danny_aaron
29-08-16, 20:13
כמו שאמרתם כבר . הם מתנהלים כאילו אין חוק ואין דין . לא רק בכלי הרכב שלנו אלא גם באדמותינו .
ההתעלמות של המדינה מהנושא של הבדואים פשוט מכניס את הדורות הבאים של כולנו למקום רע מאוד .
בינתיים נבחרינו נזרקים ע"י נשותיהם מהרכב באישון לילה .
אז איך יהיה להם ביצים לתת מענה לתופעה ?
כולנו אזרחים שומרי חוק הלא אם לא היינו כאלה היינו נוסעים בכבישים בדיוק כמוהם ללא דין וחשבון בלי קשר למצב הקפיצים או הבולמים .
אין מנהיגים אמיצים באופק .
ולערן - תהיה חזק ותמשיך להנות מהגיפאות .
מילים כדורבנות...צודק
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
ברלי שונא את כולם באותה מידה...
בהחלט מרתיח.
ולצערי ממש לא מפתיע.
שומרי בחוק הם היחידים שסובלים.
ערן- הרבה בהצלחה בשיקום.
ערן, אשמח לעזור בסדנא וידיים עובדות אם תצטרך, אני מנבטים.
לצערי כל הנאמר על המצב בדרום נכון והזוי. גם את הסיקס שלי גנבו ולמזלי הרב לא הצליחו להתרחק עימו, את הרכב מצאתי חבול ומושחט,ומאז הרכב נעול בכספת. משתדל להסתכל על חצי הכוס המלאה שהרכב חזר אליי וניתן לתקן את הנזקים עם כמה טון אהבה וחברים טובים ..
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לביא תהיה רגוע.
יש פה עוד "יפי נפש" לפי הגדרת השרשור הזה. אני אחד מהם. לא מקבל ולא מסכים עם הטקסט המתלהם והגזעני, מוחק מדי פעם כשאני תופס משהו (ואני לא המנהל היחיד שעושה את זה, אתה רק לא שם לב למה שנמחק, באופן טבעי, אלא רק למה שלא).
האם גם פורום ג'יפולוג מתדרדר ברמת הדיון? אכן. הוא משקף את הלך הרוח הציבורי. אני מאמין רק שהוא מתדרדר יותר לאט משאר האינטרנט, וגם זה משהו.
אתה צודק לגבי הכללים. אבל קשה להפריד לגמרי ולפעמים הקיטור צריך לצאת, אז שיצא, כי פה לאבד ג'יפ זה באמת כמו לאבד קרוב משפחה... השרשור הזה הוא סוג של שבעה.
אכן מחשבה תמימה...
לי נגנב רכב יחיד במינו , כזה שתמיד היה מזוהה איפה ומתי הייתי..
התאדה..!
צריך לעבור לקיצוץ ידיים לגנבים
boaz avrahami
30-08-16, 09:08
נמרוד,
פתאום אחרי שקראתי מה שכתבת התחיל להתנגן לי בראש השיר הזה של קובי אוז ״יושבים בבית קפה/ ואת בתוך הג׳יפ שלך״...
ואני לא מצליח להיפטר ממנו
חנן-ג'יפולוג
30-08-16, 10:31
חברים, גם לפי בקשות גולשים, וגם כי זו מדיניות האתר, השרשור נוקה מפוסטים מכלילים.
אני מבקש לא להמשיך עם זה, למניעת עוגמת נפש לכותבים ולמוחקים.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
נכון. עדיף להתעלם. לקבור את הראש בחול. להכריז שלילה הוא יום וששחור הוא לבן ושזה בכלל לא קורה.
זו תרומתנו הצנועה להמשך ולהנצחת המצב.
אני מכבד את זה.
חנן-ג'יפולוג
30-08-16, 10:59
אין פה שום הכתבה להתעלם, ואל תקח כמובן מאליו שדעותיי שונות משלך או פחות קיצוניות מהן.
הבמה לזה היא במקומות אחרים.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
אנשים אומרים לי - "הגזמתם. מה קרה? כולה אוטו ישן. ערימת פח, יש ביטוח".
וזה עצם העניין. שלא כל אוטו ישן הוא "ערימת פח", ושלג'יפים כאלה בד"כ גם אין ביטוח (כי בגלל הגניבות, אף אחד לא מסכים לבטח אותם ואם כן, העלות לא הגיונית בעליל וגורמת לנו לקחת את הסיכון שייגנבו ואנחנו נישאר עם הז...ן ביד), והעיקר - שגניבת הרכבים היא רק עוד סימפטום של בעיה הרבה יותר גדולה וקשה.
בכל פעם שנגנב כאן ג'יפ, ורבים כאן נגנבו בשבע השנים מאז שנגנב הג'יפ שלי, זה מכה בי מחדש. ורק מי שחווה את זה יבין את הכעס. את מפלס העצבים, התיעוב והשנאה כלפי הגנבים ובעיקר כלפי שלטון החוק הפחדני שחושש להתמודד איתם ובוגד בנו. והיי, החוק אמור להגן עלינו, לא על הגנבים!!!.....
התגובה האחרונה שמחקת בזמן שערכתי אותה, לא התייחסה לבדואים אלא לעקרון של טיפול בבעיות. הבאתי את ההקבלה לשן כואבת (יש כאן רופאי שיניים?...) שמתעלמים ממנה או מקסימום לוקחים אקמול. הסתימה שאנחנו דוחים היום, תהפוך לסדרת טיפולי שורש כואבים או ניתוחים יקרים מחר.
וברור שגם כאן יש כאלה שמעדיפים להמשיך לחיות עם השן הכואבת/רקובה. העיקר לא להתלכלך ב"גזענות". זה פוגע בי אישית, כי התייפייפות הנפש שלהם היא באופן ישיר על חשבון ערן ועל חשבוני ועל חשבון קובי, ואריק, וניר, ודידו, ועוד רבים וטובים כאן שאיבדו את הג'יפ שלהם בגלל הפוליטיקלי-קורקט והנפש היפה ששולטים במציאות הישראלית ומובילים את כולנו לתהום, לקראת הפיצוץ הגדול.
וכשזה יתפוצץ, זה יתפוצץ גם בפרצוף שלהם וגם הם ישלמו מחיר כואב. ואז אולי סוף-סוף יבינו. וזו לא שאלה של "אם" אלא של "מתי" וה"מתי" הזה הולך ומתקרב.
אבל כתבתי שאני מכבד, אז זהו לגבי הגניבות.
מה שכתב נמרוד שזה סוג של "שבעה", זה נכון.
ליבי עם ערן. הוא גם נחוש לשפץ את הג'יפ - ערן, אתה לא לבד בקרב הזה.
ברור שכל עזרה שתצטרך בשיקום/בניית הג'יפ מחדש, מורלית, פיזית, אני לרשותך ואני יודע שלא רק אני.
מעניין להשוות בין השרשור הזה למקבילו במועדון ה cj.
חוק גודווין גורם לסגירת הדיון, יחד עם מחיקת התגובות האחרונות. כל מי שלא מסוגל לשלוט על המקלדת שלו - קחו ערב חופשי מג'יפולוג, סעו לסיבוב בשטח או לחוף הים להרגע.
ערן קבל התנצלות (שלי אישית ובתור נציג הנהלת האתר) על התדרדרות הדיון.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.