PDA

צפייה בגרסה מלאה : חוות דעת על סאניונג קוראנדו

Alihamad
28-08-16, 06:13
בוקר טוב לכולם. אני חדש בפורם ורציתי להצטרף למשפחה.. אז כחה שבוע שעבר חבר של המשפחה התקשר אלי ואמר לי שיש לו קוראנדו שנת 2001 מנוע 2900 טורבו דיזל שנסע 320k (הוא ידע שאני מחפש ג'יפ) במחיר נמוך מאוד יחסית אז רציתי לדעת אם זה הג'יפ בשבילי אני צריך אותו כאוטו ראשון למשפחה וגם לטיולים ימי שבת אבל משהו צנוע שבילים מסלולים קלים.. ואני מתכוון ליסוע איתו 50k ביום...התוספות שיש עכשיו לרכב הוא מוגבה ויש לו לוקרים ידניים מערכת דאבל דין וו גרירה מצלמת רורס מגנים ועזקה. והוא אומר שהוא טיפל במנוע כמו חדש אז רציתי לדעת מה דעתכם תודה רבה לכולם.undefined1101981101991101971101981 10199

erezgur
28-08-16, 09:46
"אוטו ראשון למשפחה" - אתה כמובן רואה שזהו רכב שטח קצר, כלומר רק שתי דלתות. אם במשפחה יש ילדים גדולים זה לא נח לאורך זמן להיכנס ולצאת דרך הדלת הקדמית.

מעבר לכך, מבחינת טיולי השטח שציינת - לא תהיה לך בעיה עם רכב זה (וגם לא עם שאר האפשרויות שתביא בחשבון...)

נדב ש.
28-08-16, 09:54
מנוע וגיר של מרצדס ויחסית אמינים בלי בעיות מיוחדות.

avikkllk
28-08-16, 10:01
אם תפרט יותר
את צרכייך מה התקציב מה המצב המשפחתי וכולי
נוכל לעזור לך יותר

Alihamad
28-08-16, 10:41
דבר ראשון תודה רבה לכולם אז כחה אנשחנו משפחה קטנה בעל אישה ותינוקת ואז הצרכים שלי הסברתי זה אוטו גם ללכת איתו לעבודה וימי שבת לטייל בשבילים קלים ואם אפשר לדעת כמה הוא צורך לקילומטר ואם אני צריך לעשות לו שיפורים כדי להתאים אותו לצרכים שלי תודה רבה

elibaba
28-08-16, 11:05
צריכה בערך 1:10, אפשר לשפר אותו הרבה אבל למה שאתה מתאר - אין צורך, סע לשלום

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Alihamad
28-08-16, 11:20
תודה רבה גבר אבל רציתי לדעת אם קניתי אוטו במחיר טוב אני לא מוצא ביד 2 כדי להשוות הוא מכר לי אותו ב15.000 הוא אומר לי שזה מחיר ריצפה ורציתי לדעת אם זה נכון והאם 320k זה הרבה בשביל המנוע הזה

erezgur
28-08-16, 12:07
אין לנו יכולת לשפוט מה מצב הרכב דרך האתר. אם אתה רוצה להיות יותר שקט - קח אותו למוסך מתמחה שאתה סומך עליו ושיוכל לפרט את כל הליקויים הקיימים בו ולתת לך הערכת מחיר של עלות התיקונים.

אחזקת רכב שטח יקרה משמעותית מאחזקת רכב פרטי, תביא זאת בחשבון כדי שלא תופתע או תתאכזב.

"מחיר טוב" תלוי במצב הרכב ובכמה המוכר מסכים למכור אותו והקונה מסכים לקנות אותו. יש את מחיר המחירות של לוי יצחק שיכול אולי לשמש בסיס, אבל ברוב הפעמים - הרכב נמכר מעל או מתחת למחיר המחירון בהתאם למצבו, בהתאם למצב השוק עבור רכבים כאלו ולפעמים אפילו במחירים מטורפים לעומת מחיר המחירון.

elibaba
28-08-16, 14:21
המחיר סביר לשנה הזו אם הרכב באמת במצב תקין. מחיר ריצפה זה 10,000.
לגבי המנוע - זה סביר לגיל בהנחה שהמנוע נשמר עם טיפולים בזמן ולא התחמם, וגם אם יקרה לו משהו - 7000 שקל קונים לך מנוע מיובא מקוריאה כולל פירוק,הרכבה ואחריות, אז אין מה לדאוג יותר מדי.

Alihamad
28-08-16, 15:19
תודה רבה לכולם באמת.שאתה אומר אחזקה של ג'יפ יקרה יותר למה אתה מתכוון לביטוח וטסט או לטיפולים או בעיות למניהן

שגיא S
28-08-16, 15:30
תודה רבה לכולם באמת.שאתה אומר אחזקה של ג'יפ יקרה יותר למה אתה מתכוון לביטוח וטסט או לטיפולים או בעיות למניהן

גם וגם.

קח בחשבון, כמו שאמרו לך קודם, רכב 2 דלתות ותינוקת זה מתכון לרכב שיימכר ממש מהר.
והקורנדו זה לא רכב עם שוק ערני יותר מדיי.

תחשוב על זה.

Alihamad
28-08-16, 15:42
תודה לך..אני חושב שאני יסתדר עם התינוקת לגבי האחזקה אני לא בטוח פשוט אני ואישתי כבר לא יוצעים כמו פעם ואנחנו חושבים שאטרקציה כמו ג'יפ לטיולים ולעשות קמפינג בחוץ זה נשמע ממש כיף והמחיר והיופי של הג'יפ קנו אותי אז אני חושב שאני ילך על זה ואני יקווה לטוב.אני יעדכן בהמשך בשביל לעזור לאנשים אחרים בקשר לג'יפ הזה תודה רבה לכולם.אה חחח עוד שאלה אחד הפנים של הג'יפ ארוכים מידי איפשר לקצר אותו או להוציא את הפלסטיק מלמטה רעיונות?

-->