צפייה בגרסה מלאה : המלצה לצמיגי שטח או 50/50 לגרנד ויטרה 2005
אני מתלבט אם להביא צמיגי שטח מלא או 50/50
ואני צריך גם המלצה למקום לקנייה והרכבה.
אני חדש בפורום :)
תודה
סוג הצמיג תלוי פחות ברכב ויותר בך. מה אופי השימוש שלך ברכב?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
אין שטח מלא במידה שלך אז אין ממש התלבטות..
Sent from my iPhone using Tapatalk
סוג הצמיג תלוי פחות ברכב ויותר בך. מה אופי השימוש שלך ברכב?
Sent from my GT-I9301I using Tapatalk
אני כבר הספקתי בחודשיים מאז שיש לי את הרכב לחרוש את כל החורשן, אז תכלס זה השימוש שלי, אז תכלס די רציני...
אני מחפש מקום לקנייה באיזור בנימינה
אם אתה מטייל הרבה והטיול חשוב לך יותר מנסיעת הכביש, אז אין סיבה לא לקנות שטח מלא. החסרון העיקרי הוא המחיר, ורעש, שאמנם בצמיגים מודרניים פחות נורא אבל עדיין, צמיגי שטח מלא רועשים במידה משמעותית יותר מAT, והרעש הולך וגובר עם הזמן והשחיקה.
מה מידת הצמיג שלך? איזה מודל הרכב?
אם אתה מטייל הרבה והטיול חשוב לך יותר מנסיעת הכביש, אז אין סיבה לא לקנות שטח מלא. החסרון העיקרי הוא המחיר, ורעש, שאמנם בצמיגים מודרניים פחות נורא אבל עדיין, צמיגי שטח מלא רועשים במידה משמעותית יותר מAT, והרעש הולך וגובר עם הזמן והשחיקה.
מה מידת הצמיג שלך? איזה מודל הרכב?
גרנד ויטרה 2005 . המידות צמיג זה 215 65r16
אחד הנושאים הטחונים בפורום סוזוקי, אין אין אין צמיגי שטח במידה הזו בארץ.
אתה יכול להחליף לג׳אנט 15 ואז יש אפשרויות.
אני חדש פה בפורום אז לא ראיתי את הנושא הזה.
אני יוכל להתקין צמיג מידה 15 על הרכב? או שאצטרך לעשות שינוי כלשהו? או משהו במשרד הרישוי?
החיפוש יעזור / הכל טוב
אני יודע שבחו״ל הדגם נמכר עם ג׳אנט 15 וראיתי כמה בארץ. לגבי חוקיות אתה צריך לבדוק מה המידות המאושרות. תחפש פה באתר.
נראה לי ש16 רק מאושר. בכל מקרה, מצאתי במחיר טוב צמיג מקסיס 50 / 50. זה סבבה?
אם זה דגם 771 אז הוא לא רע
מה עדיף את המקסיס הזה או toyo open country at plus
אין לי ניסיון עם הטויו אבל הוא אמור להיות טוב, אם ההפרש קטן הייתי הולך עליו. לא בכל מחיר, המקסיס די טוב.
אני מציע לך לתרגל את אופציות החיפוש, לפחות באתר הזה... הרי מן הסתם רבים לפניך היו בדיוק באותן דילמות, של בחירת צמיגים (גם אם לרכב אחר). אני מנחש שתמצא יותר תשובות ממגוון של אנשים ואולי תוכל להחליט טוב יותר או לגבש שאלה ממוקדת בעקבות המידע שתאסוף
היה לי מקסיס 771 שהתקנתי על GV כמו שלך 2004 היו טובים מאוד במיוחד ביחס למחיר.
היום אני עם מקסיס 753 215/75/15 (לדעתי מידה שקיימת באוטודאטה לGV) על ג'ימני והם ממש לא לטעמי.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.