צפייה בגרסה מלאה : התייעצות בנושא הסבת G.V. לגז
שלום לכולם אני ניר והרגע נרשמתי לפורום ביום חמישי האחרון התחדשתי בגרנד ויטרה 2005 1.6 אוטו' .
הרכב חמוד ואני כבר ממש מאוהב בו אבל הוא שותה הרבה מאוד לכן החלטתי לברר על הסבה לגז ,
מסתבר זה לא כל כך יקר ומאוד משתלם לכאורה השאלה אם זה לא עושה נזק למנוע ואם אין לזה הרבה תקלות .
לכן אני פונה אליכם אם יש כן אנשים שיש להם ניסיון עם המערכת יתרונות וחסרונות ויכל להמליץ לי האם להתקין או לא
אני מאוד מודה לכם .
ברוך הבא,
הערה קטנה - הכותרת קצת מטעה ואולי אתה מפספס חלק מהקהל שהיה יכול לעזור יותר. התכוונת "התייעצות בנושא הסבת גרנד ויטרה 2005 לגז" :)
GodsFather
31-08-16, 23:11
תוקן
שני הסנט שלי:
1. יש לי מכר עם רכב זהה שנוסע על גז כבר כמה עשרות אלפי ק״מ ללא בעיות מיוחדות (קנה כך את הרכב)
זה מאוד תלוי במתקין ובמערכת שתיקח.
2. ברכב הזה תא המטען ממש קטן ככה שאם תשים גז לא יהיה לך בכלל מקום לציוד. גם המיכל שתוכל למקם יהיה קטן יחסית.
3. בגלל שהרכב אמנם לא מאוד חסכוני אבל גם לא ממש שתיין תצטרך לנסוע לא מעט כדי להצדיק את עלות ההתקנה.
4. לרכב הזה אין הרבה כח במצבו המקורי, על גז אתה תרגיש זאת ממש..
5. שותה הרבה זה יחסי, הרכב שלך אמור לעשות סביב 1:9 משולב, אם עושה יותר אולי יש לך תקלה (ממיר סתום, חיישן חמצן תקול וכו׳)
Sent from my iPhone using Tapatalk
תודה לכולם הכל נכון ובאמת הרכב עושה כרגע 1:9 ממוצע וכן אני עושה הרבה ק"מ לפחות נכון לרכב הקודם (50 אלף בשנתיים) .
בסוף קיבלתי החלטה לחכות עם זה ולראות כמה אני באמת נוסע וכמה הוא צורך לאורך תקופה ולאחר מכן החליט אם להתקין.
שוב תודה לכולם.
25 אלף לשנה נשמע גבולי בצריכה הזאת. מערכת גז טובה זה בערך 8-10 אלף ש״ח.
AvigdorAharon
07-09-16, 09:05
25 אלף לשנה נשמע גבולי בצריכה הזאת. מערכת גז טובה זה בערך 8-10 אלף ש״ח.
יש מערכות מצוינות גם ב 6500 ש"ח.
השיקול היחיד, בעיניי, הוא מתי אתה מחזיר את מחיר המערכת.
כלל אצבע, ושוב לדעתי, הוא עד שנה וחצי, אם לא, היית שם את הכסף בתוכנית אחרת ומעביר את הרווחים לרכישת דלק.
דבר נוסף, יש היום מיכלי גז במקום הגלגל הרזרבי ולכן לא גוזל מנפח תא המטען.
אביגדור
מיכלי גז במקום הגלגל הרזרבי מתאימים כאשר הרזרבי נמצא מתחת לבגאז', זה לא יעבוד במקום גלגל שמחובר לדלת האחורית.
לגבי המערכת עצמה - יש כל מיני מחירים ואיכויות של מערכת הגז, של משמנות למיניהן, ובעיקר יש הבדלים גדולים ומשמעותיים באיכות ההתקנה וכיול המחשב. אני מציע שתתייעץ עם ערן (המסוקס, 052-3732306) שהוא ג'יפאי משלנו ואחד מבעלי המקצוע המנוסים ביותר בתחום.
אני אישית נסעתי עד באר-שבע כדי שהוא יתקין את המערכת, ומבחינתי ההשקעה היתה מוצדקת ביותר - לא נתקלתי בהרבה אנשי מקצוע שהיו יותר פדנטים ממני בהתקנות על הרכב, וערן הוא בהחלט אחד מהם ...
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.