צפייה בגרסה מלאה : בעיות חשמל בלנד רובר דיסקברי
היי שמי עופר, גר בחיפה,רכשתי לאחרונה לנד רובר דיסקברי 1996 בנזין,אני ירוק לגמרי בשטח,יש לי קצת בעיות חשמל מי יכול לעזור ??? 1] עם חשמלאי שמבין ברכב באזור חיפה.
2] האם נחוץ כננת לרכב.
3] האם הגבהה של הרכב קריטית לנסיעה בשטח.
אשמח מאוד על עזרה דחופה.
היי שמי עופר, גר בחיפה,רכשתי לאחרונה לנד רובר דיסקברי 1996 בנזין,אני ירוק לגמרי בשטח,יש לי קצת בעיות חשמל מי יכול לעזור ??? 1] עם חשמלאי שמבין ברכב באזור חיפה.
2] האם נחוץ כננת לרכב.
3] האם הגבהה של הרכב קריטית לנסיעה בשטח.
אשמח מאוד על עזרה דחופה.
חשמלאי טוב אני מכיר בחדרה, אומנם לא מהגורואים המוכרים בתחום הלנד רובר אבל יתגבר במקצועיות על כל תקלה. אם תרצה להדרים קצת, תרים טלפון לסשה הבעלים של SPL - 0506396568, מומלץ בחום.
האם נחוץ כננת ברכב / הגבהה - קנית רכב הארד קור, זה לא הסוזוקים החדשות ובטח לא שאר הרכבים הרכים. לפני שתרוץ לשפר ולשנות סע, תהנה, תתקע קצת (כן זה חלק מהעסק), תלמד אותו ואז תחליט לפי אופי הטיולים שאתה אוהב מה לשנות אם בכלל.
בדרך כלל הצמיגים הם הראשונים לפנות את מקומם לצמיגי חצי/חצי או צמיגי שטח מלא כי בסופו של דבר הם אלו שמחברים את הסוסים שלך לקרקע.
חשוב מאד - שמור על זהירות ותהיה פתוח ללמוד, אל תטייל לבד ותהנה מכל רגע.
חשמלאי בצפון אני פחות מכיר. תברר מול מוסך גבע (בקיבוץ גבע).
לגבי כננת - כרגע אתה לא צריך וזה לא משנה איזה ג'יפ תקנה. כננת קונים (אם בכלל) אחרי שיש נסיון בשטח ואחרי שהגדרת את סוג הנסיעה שלך.
לגבי הגבהה- לא צריך נקודה. הרכב במצבו הסטנדרטי הוא בעל עבירות מעולה. שוב, אם עוד שנה תחליט שאתה רוצה לפנות לאתגרי עבירות נטו, יש על מה לחשוב וגם כאן יש דברים שתצטרך לפני ההגבהה ושכנראה יגמרו לך את הכסף.
לשם המחשה, אני כרגע על דיסקו, ועל ג'יפים בכלל כבר כמעט 20 שנה ואין לי כננת וגם לא הגבהה..... לעומת זאת, יש הרבה שכן מרכיבים.
בכל מקרה רק אחרי שצוברים נסיון.
חשמלאי מומלץ, אור וקור חיפה בנפח 28, לגבי שאר השאלות אשאיר למנוסים ממני
...
לגבי כננת - כרגע אתה לא צריך וזה לא משנה איזה ג'יפ תקנה. כננת קונים (אם בכלל) אחרי שיש נסיון בשטח ואחרי שהגדרת את סוג הנסיעה שלך.
...
או אם מראש אתה יודע שאתה חמור ואוהב להיות לבד וגם אז כדאי מאוד להבין לפני מה המשמעות של דרך ההתקנה ליכולות החילוץ העצמי. ואולי גם להכיר כלי חילוץ נוספים, פשוטים וזולים יותר.
יש הרבה חומר בפורום, תעשה חיפוש. לא מסודר בצורה אידאלית, אבל גם ללקרוא שרשור ויכוח יש יתרונות.
לא רק על כננת, גם על הגבהות ועל הרכב הספציפי יש חומר ויש סיפורים. תוכל לקבל ככה תשובות יותר מפורטות מכן או לא החלטיים שתקבל בשרשור הזה.
כן מקובל להתחיל ממיגון גחון, ככה הנזקים קטנים יותר גם אם עושים שטויות או נתקעים, גם אם תתעורר בעיית גובה או צורך במשיכה. אבל אולי ברכב המדובר גם זה לא כלכך דחוף.
תתחדש
נוסע על רכב דומה (דיזל) כ10 שנים
לך תהנה מהרכב תטייל ואז תחליט אם אתה צריך כננת
אני לדוגמא מטייל מבלי להגביל את עצמי בעבירות אבל בלי לחפש לסמן V על כל מיני מעלות ואני בלי כננת
מיגון חובה מיגון ביצה קידמית
שאר המיגונים להחלטתך
לדוגמא המיגון היחיד ברכב שלי הוא מיגון ביצה קידמית ופעם בכמה שנים אני מוריד את הפח מגן המקורי מהטנק דלק ומיישר אותו ולא רץ לשים מיגון שיגביל את הזווית נטישה שגם כך היא לא מדהימה
כתבו לפני צמיגים וזה בהחלט שיפור נכון. כנ"ל הגבהה של "2
סע לטייל ותהנה מהנוחות של הכירכרה
בועז
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.