PDA

צפייה בגרסה מלאה : בקשת עזרה בקישור למוסך אמין להחלפת גיר אוטומט בפג'רו קינג 2002

danzuk
12-09-16, 01:29
שלום חברים חדשים..

הצטרפתי הערב לפורום אחרי שרכשתי ג'יפ פג'רו קינג 2002 לפני 3 שבועות.
חבריי ומכריי יעידו אני לא ג'יפאי בדם. גם לא חובב נסיעות שטח. קניתי את הג'יפ יחד עם בת הזוג שלי כדי לגרור איתו קראוון נגרר.
החלטנו לצאת למסע משפחתי ברחבי הארץ עם קראוון.
עם הרבה התרגשות וחששות ניגשנו למשימה הראשונה לרכוש ג'יפ חזק שיתאים למשימת העגלון הסוחב.
לאחר בחינת כמה רכבים, ועם תחושה מיותרת של לחץ זמן, רכשתי ממגרש את הרכב שלי מודל 2002.
הבאתי אותו למוסכניק שלי לבדיקה ומתוך 4 רכבים המליץ עליו. חשוב לציין שלא לקחתי אותו לבדיקה ואני אוכל את עצמי למוות.
אחרי שבועיים , בנסיעת המבחן הראשונה שלו עם הקראוון התחיל לעשות בעיות עם ההילוכים ונתקע על הילוך 3.
בנוסף גם כשלא גרר לא נסע חלק ונתקע על הילוך 3 לפעמים, הקפיץ הילוכים ולא נסע חלק.
אתמול הכנסנו אותו למוסך נירון בחדרה לבדיקה (הפעם משלם על בדיקה כמו שצריך) וגילו שצריך להחליף/ לשפץ גיר
בעלות כוללת של 13,000-14,000 ש"ח. זה עוד בלי משאבת סולר שמגמגמת, שעון הדלק שלא עובד , חפשים בהגה ועוד.
הצילו.

האם זה מחיר ריאלי? חושב לבדוק עם עוד מוסכים לגבי מחיר? אשמח להמלצות

shachar
12-09-16, 06:15
קנית ממגרש.
ייתכן שיש לך כיסוי מסויים.

Sent from my SM-T700 using Tapatalk

GodsFather
12-09-16, 08:32
אתה צפוני?

ולגבי הבדיקה שהמוסכניק שלך ביצע והמליץ על הרכב... מה פספסתי פה?

נדב ש.
12-09-16, 08:53
אל תאכל את עצמך, בדיקה לפני קניה זה כיסוי תחת, היו כותבים לך בטופס הבדיקה את הדברים הרגילים-דיסקיות בגיר שחוקות, מנוע חלש, גומיות, ושאר ירקות, ובסוף בקטן אין אחריות על גיר.

בקשר לבדיקת המכונאי שלך, מה פיספסנו באמת? סתם העיף מבט או נסע ובדק באמת? גיר דפוק קל לזהות למי שמבין משהו, גם חופשים וכו'.
בדיקה אחרי קניה זאת לא חוכמה, יגידו לך שהכל דפוק.
כמו שכתב שחר, קנית ממגרש, אלה בדרך כלל נותנים משהו, תבדוק.
כמו כן תכניס את הרכב למוסך אמין שימליצו לך פה ושיבדוק מה צריך לסדר ומה לא, הכי חשוב זה דיאגנוזה נכונה ולא לקפוץ ישר להחליף ולשפץ חלקים סתם.

danzuk
12-09-16, 22:38
תודה על התגובות הקצת מעודדות...

המוסכניק שלי חשוב לציין לא עשה את זה בשכר, זה שירות שהוא הציע לי בגלל שהיינו לקוחות וותיקים שלו.
לא היה חייב לי כלום ולא ביקש דבר.
הוא לא העניין. עכשיו במוסך נירון מוטורס שעושה רושם טוב ומאוד נחמדים ומבינים את המצב אליו נקלענו, גילו רשימת ליקויים גדולים.
3 מהם לפי מה שאנחנו מבינים גובלים בבטיחות ואותם נאלץ לתקן כעת בעלות גדולה מאוד.
חפשים בהגה, מד דלק ושיפוץ גיר.

לגבי המגרש אני אנסה לדבר איתם בשבוע הבא יש להם כרגע חג, המגרש בצפון ליד סחנין.
כרגע אני חדרתי מתכנון עם משפחתי לצאת בעוד 3 שבועות למסע ברחבי הארץ
בעקבות פרויקטים אקולוגיים שאנחנו יוזמים ומצטרפים לקיימים.

אם יש מישהו שמכיר את המוסך בחדרה נשמח להמלצה או סתם פידבק...
תודה

asypeer
13-09-16, 18:16
לגבי שיפוץ גיר - תבדוק עם ארז סנטו מטופ גיר בטירה

Sent from my iPhone using Tapatalk

-->