צפייה בגרסה מלאה : פיקאסה 7 מקומות
חברים יקרים שלום,
קרוב משפחה פנה אלי ע"מ לקבל עיצה.אשמח אם תוכלו לסייע!
האיש זקוק לרכב 7 מקומות ,וקיבל הצעה מפתה (מידי?) מחברת קאר-ליס:
סיטרואן פיקאסה C4 דיזל, שנתון 2013 עם אחריות שלהם לשנתיים, במחיר (וב36 תשלומים) שהוא חצי ממחיר המחירון.
נראה טוב מידי... מה מומלץ לבדוק לפני שקופצים על המציאה?
מחיפוש בארכיון הבנתי שמדובר ברכב מומלץ למדי בקטגוריה.
תודה!
c4 פיקאסו
שיעשה קודם סיבוב על האוטו לפני שהוא חושב על קניה ויחליט אם הנסיעה נוחה לו
גיר רובוטי זה מעצבן וזה של הפיקאסו בין היותר מעצבנים
לא סתם החליפו את הגיר ברכבים החדשים חזרה לגיר לפלנטרי
בועז
פיקאסה זה של גוגל (שלצערי הורגת אותו כדי לדחוף את פוטוס), פיקאסו זה של סיטרואן.
היה לי תקופה קצרה בנזין 2013 מחברת השכרה - ראשית מצטרף להמלצה לנסוע ברכב כי זה רכב מוזר, חלונות גדולים מאוד, גיר מעצבן והכי חשוב מזגן זוועתי. המזגן היה מתנתק בזמן עליות או מאמץ של הרכב ולא ניתן לשנות את זה - כך הוא מגיע מהחברה. המזגן נבדק ונמצא תקין לחלוטין כולל מערכת הקרור של הרכב - לטענת חברת ההשכרה כך בנו את הרכב כדי להגן עליו מפני התחממות אך כמו שאמרתי - היה מתנתק כל הזמן וגם כשהיה עובד היה חלש יחסית. כמובן שברכבים אחרים באותם תנאי נסיעה לא חוויתי תופעה דומה כלל.
החוויה הקצרה גרמה לי להחליף אותו בקאיה קרנס 7 מקומות ולהזמין אאוטלנדר מהליסינג ולא את הדגם החדש של C4 פיקאסו.
לסיכום - לא הייתי נוגע ברכב הזה גם עם מקל.
חברים יקרים,
ראשית, תודה רבה על התגובות ועל המידע החשוב!
מתקן את נתוני העסקה
שנת 2008
מנוע 2000
גיר פלנטארי
האם למיטב ידיעת חברי הפורום גם דגם זה סובל מבעיית המזגן?
תובנות נוספות??
תודה!!
הפיקאסו לא משך אותי אז אפילו לא בדקתי עליו.
אבל אתן לך אופציה נוספת אם אתה בעניין.
לא מזמן קניתי לאישתי פורד S-MAX שהיא די דומה בתצורה.
אין לנו צורך עדיין ב 7 מקומות ולכן בינתיים נהנים מבאג'ז גדול במיוחד, אך מה שקנה אותנו בתצורה הזאת שהספסל האחורי שמחולק לשלוש מושבים מאוד מרווחים מצליח להכניס בכייף שני כסאות תינוק לא קטנים וסלקל, אני מניח שבפיקאסו זה אותו רעיון.
שנת 2008 מנוע 2.3 ליטר, גם שם היו דעות על המזגן החלש אך בקיץ האחרון לא הרגשנו אי נוחות.
זה לא המזגן של היילקס חד קבינה אומנם אך הוא עושה את העבודה בטח בהתחשב בשמשה הענקית בחזית עם דשבורד עצום שחשוף, הדגם שאצלי (טיטניום)יש גם גג זכוכית שלא מוסיף לעניין אני מניח.
בשנת 2012 וגם קצת מ 2011 הגיעה עם מנוע חדש וחזק מאוד, האמת שכמעט קניתי שנת 2012 אך לבסוף ירדתי מזה, אם זה היה אוטו עבורי אני חושב שהיתי הולך על המנוע החדש, עבור אישתי זאת היתה הוצאה מיותרת לחלוטין אני מניח גם מבחינת החזקה.
להבנתי (הרכב אצלנו לא הרבה זמן) צריכת הדלקת בנסיעה משולבת היא 1ל-10, בייחס לנסוע השנתית שלנו זה סביר, וזאת גם הצריכה של הרכב שאותו היא מחליפה (גאלאנט)
בכל מקרה, בינתיים אני מאוד מרוצים.
בהצלחהה
רב תודות על התשובה המחכימה והמושקעת!!
התמונות בהחלט מגרות את הדמיון.
:cool:
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.