PDA

צפייה בגרסה מלאה : תקלה במדיח ווירלפול ADP 5300

עירא
15-09-16, 22:12
כשמפעילים אותו המשאבה של הניקוז נדלקת (כמו תמיד) אבל אחרי מספר שניות שהיא עובדת הלד שמעל הכפתור הפסק מהבהב 8 פעמים ברצף.
פילטר נקי.
צינור הניקוז תקין לא סתום ולא מקופל.
משאבת ניקוז מנקזת מים (בספיקה טובה).
יש מים בלחץ רגיל בצינור הזנת מים.
חיישן מים אופטי (לפחות זה מה שאני חושב שזה) הוצא, נוקה והוחזר אין לי מושג איך לבדוק אותו.

רעיונות לשלב הבא?

עירא

חנן-ג'יפולוג
16-09-16, 10:02
בלי להכיר את המדיח, רוב הסיכויים שמדובר בלכלוך שסותם את הדרך אל המשאבה, או הגיע אל המשאבה ומונע ממנה להסתובב.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk

UNIX
18-09-16, 17:09
בן כמה המכשיר ?

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

עירא
19-09-16, 08:58
המכשיר בן 4 בערך,
הוחלף מד עכירות מים (ולא החיישן זרימה שנמצא בצמוד לדופן)
הבעייה נפתרה.
אני מעריך שהוא לא הוציא פיקוד נכון וגרם לבקר לחשוב שעדיין יש מים ולכן הוא לא הפסיק את המשאבת ניקוז.

UNIX
19-09-16, 23:29
בגלל זה שאלתי בן כמה המכשיר בדגמים הישנים יותר אפשר לנקות את החיישן כי הוא בסך הכל מיקרוסוויץ בדגם החדש (שלך)
החיישן הוא אופטי

עירא
27-01-18, 16:13
ושוב פעם הנביילה לא עובד

הפעם הוא מתחיל מחזור שטיפה, שומעים את הניקוז עובד, מים מתחילים להיכנס והוא תחיל לעשות רעש עבודה רגילה, כעבור 2-3 דקות מתחילת העבודה הוא מפסיק ומנקז את המים.
הנורה מהבהבת 6 פעמים וזהו.
החשודים (על פי הספר) הם תקלה באספקת המים (ברז מים סגור, צינור כניסה מכופף לחץ מים נמוך) נבדקו ונשללו (למיטב הבנתי)
גורמים נוספים כמו פילטר מלוכלך, ניקוז לא תקין, מעט מים בגלל כלים הפוכים, הרבה קצף וכו' גם נבדקו ונשללו.

רעיונות לפני שאני צובע בכחול וזורק לים?

עירא

עירא
27-01-18, 17:17
ובאותו עניין, המלצות למדיח אינטגרלי מלא -טוב- (שיחזיק מעמד הרבה זמן עד שיפסיק לעבוד...)

boaz avrahami
27-01-18, 17:46
עירא,

הייתי לפני כשנה במצב דומה.
מדיח בוש שנראה כמו חדש ובן 3 שמיד עם התחלת העבודה היה מפסיק.

פניתי לעזרתו של ברוך UNIX , כשהוא מנחה אותי מה לעשות ( אני גר רחוק ממנו).
אובחן מחשב, פירקתי ונתתי לו לתיקון, הרכבתי ומאז הכול טוב.
גם המחיר היה מעולה וברוך גם נחמד גם משלנו וגם הגון מאוד ( יצא צדיק אצל הכט).
ממליץ לך בחום לתת לו טלפון

*050-7809161‬

Jeep Grand Cherokee ZJ 98 V8
Honda TRX300EX

עירא
29-04-18, 11:43
ובאותו עניין, המלצות למדיח אינטגרלי מלא -טוב- (שיחזיק מעמד הרבה זמן עד שיפסיק לעבוד...)
אחרי שבפעם האחרונה ברוך (הצדיק) הדריך אותי איפה לתת את המכה המתאימה כדי שהוא ימשיך לעבוד, הוא שוב פעם החליט להפסיק. נשבר לי ממנו (ומההרים של הכלים).
מחפש המלצה למדיח אינטגרלי.

עירא

erezgur
29-04-18, 13:10
אנחנו החלפנו לאחרונה מדיח לאחר שביקרו כבר לא ניקה טוב (דירת אותנו נאמנה כמעט 20 שנה)
רכשנו חצי אינטגרלי של קטנסטרוקטה, כמו הקודם שהיה אינטגרלי מלא כ-1700 שח.

לא יודע אם זה עוזר לך...

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

grand
29-04-18, 21:09
אנחנו רכשנו לאחרונה אינטגרלי מלא של אלקטרולוקס, במחיר זול, משהו סביב ה 1600 שח, החליף מדיח של בלומברג בן 7 שלא נח לרגע, והדיח לפחות פעמיים ביום ללא תקלה, הוחלף רק בגלל שלא היה אינטגרלי מלא, חמי רכש מדיח של זנוסי החודש, שילם 2000 שח על חצי אינטגרלי שהחליף aeg יקר ששבק לאחר שנה וחודשיים, ועכשיו התובנות... כולם אותו הדבר, אותם סלסלות, אותם חלקים פנימיים ולדעתי כולם מיוצרים באותו מפעל תורכי של בקו.

Sent from my EVA-L09 using Tapatalk

-->