צפייה בגרסה מלאה : היילקסים למכירה ממכרז של קק"ל
חנן-ג'יפולוג
17-11-05, 22:54
בשבוע שעבר , כשהתחלתי לחפש היילקס, יצרתי קשר עם דני קמחי, סוחר רכב מכפר הנגיד, שקיבלתי עליו המלצה חמה מאוד מאחד החברים כאן בפורום. הוא אמר לי שהוא הולך אוטוטו להוציא מספר היילקסים ממכרז של קק"ל. מודלים ישנים, איזור 94 אם אני לא טועה. לטענתו מדובר ברכבים שמורים מאוד, סטייל חברת חשמל. מדובר ברכבים שלא עברו התעללות כלשהי בשטח. היום הוא התקשר אליי ובישר לי שהרכבים אצלו, אבל בשבילי זה כבר מאוחר מדי. כבר קניתי היילקס.
הרכבים סטנדרטיים לחלוטין, אני לא יודע אם הם עם נעילות או לא.
אני לא מכיר את דני מעבר למה שכתבתי כאן, אבל הוא נשמע לי סבאבה, ואני חושב שמי שמתעניין בהיילקס, כדאי לו לדבר עם דני.
הטלפון שלו: 0508575533
שלום רב לכל החברים!
דבר ראשון, תודה לחנן על האיזכור.
שמי דני קמחי ואני עוסק במסחר במכוניות, בדגש על רכבי מכרזים.
כשמדברים על "סוחרי רכב", עולות לרוב קונוטציות של רמאים שקרים ועוד שלל ברכות.
פעמים רבות כינויים אלו עולים בצדק.
אני עובד באופן שונה.
אני סוחר רכב מורשה, עם הרשיונות, האישורים והביטוחים המתאימים.
אני מתפרנס מהמסחר, כך שאין לי כל כוונה לכרות את הענף עליו אני יושב. אני דוגל במסחר הוגן המגלה את כל הפרטים ברכב, כולל את אלו שאינם מחמיאים.
אני לא "מתווך" ולא עובד עם גורמים זרים. הרכבים אותם אני קונה נבחרים בקפידה על ידי ועל ידי בלבד.
אני משתדל לבחור רכבים מוצלחים, זה לא תמיד מצליח. אני עומד מאחורי הרכבים אותם אני מוכר. אם הרכב טוב, אספר, אם ברכב יש בעיה, אספר גם עליה.
המטרה שלי היא שאתם כלקוחות תחזרו אלי בעתיד ואף תמליצו עלי בפני חבריכם ולכן אני משתדל לגלות שקיפות מלאה.
רכבים רבים העוברים תחת ידי הם רכבי שטח בעלי אופי התואם לאתר - טויוטות, לנד-רובר ואמריקאיות למינהן.
אשמח לעזור לחברי האתר, לא רק בקניה ובמכירה, אלה גם בשאלות בנושא רישוי, תהליכים ובירוקרטיה.
דני קמחי.
0508575533
דרך אגב, הרכב הפרטי שלי הוא טויוטה היילקס 4X4, חד קבינה, גם אני נגוע בחיידק.
נו ...
עמחייה.
שבר שני סוחרי רכב הגונים בישראל. לאן נגיע :P
כן ירבו !
ואם ב 98 חפצתם.... http://www.jeepolog.com/jp_forum/viewtopic.php?t=11630
דני
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.