PDA

צפייה בגרסה מלאה : פסע מקניית ה CJ הראשון שלי

T1P
02-10-16, 14:59
שלום לכולכם.
אני מחפש CJ פתוח ובמצב טוב, שנוסע סבבה בשטח, לא חייב עם שיפורים, לנהג מתחיל.
הייתי אצל בחור בפ"ת בשם גל שהיה מאוד נחמד וגם הציע לי ג'יפ שנראה לא רע (לא כמו בתמונה שהוא פרסם ביד2) אבל בלי טסט.
הוא הסביר לי שהוא שיפץ אותו והבודי הוא של סופה. בתכלס, כל מה שהספקתי לראות בתא הנהג עובד ועובד סבבה. לא כ"כ הצלחתי לראות את המכאניקה, אם נכנס ל 4X4 או לא, נזילות, גיר וכו... וגם הרשיון לא היה על שמו + אין טסט כבר כמה חודשים.
הוא אמר לי שהוא מאוד מוכר בתחום ובונה ומשפץ הרבה ג'יפים.
אני מאוד אשמח לדעת מה דעתכם אם אתם מכירים ומה אתם ממליצים לבדוק.
בנוסף, אם יש איזה מוסך בפ"ת שאפשר לבדוק בו את הג'יפ. הוא לא כ"כ התלהב כשרציתי לקחת לבדיקה אבל אני לא חושב שאני אקנה בלי בדיקת המכלולים המכאניים.
המון תודה על ההתיחסויות. חג שמח ושנה טובה.

yoni_0000
02-10-16, 17:07
קודם כל כן- גל מוכר ומוערך בקהילה וגם פה בג'יפולוג הוא מסתובב די הרבה. מציע לך קודם כל לקרוא את המדריך של חנן בשביל לקבל מושג. (כך בחשבון שהמחירים המוצגים שם גדלו בחלק מהדברים, ולא כוללים עבודה במוסך).

http://www.jeepolog.com/forums/content.php/1163-jeepolog-archive

אני מציע לך להביא מישהו מהתחום שמבין, שיעשה בדיקה רצינית. תחשוב כמה שיותר מהראש ואל תתן להתלהבות להשפיע על שיקול הדעת. עם כל הכבוד לגל (ויש, הרבה), הוא לא היה קונה ג'יפ בלי לבדוק אותו ביסודיות.

six 4 life
02-10-16, 17:35
באופן כללי לא הייתי קונה רכב או ג'יפ מסוחר.

golyat
02-10-16, 18:33
בלי טסט זו בעיה. שאל את עצמך למה אין לרכב טסט? טסט היום זו התעסקות של זמן וכסף ביחוד לרכבים כאלו. מבחינתי זה מה שנקרא להתחיל ברגל שמאל. קח תזמן. והכי חשוב לא להתלהב. אני קניתי רכב בהתלהבות ובלי בדיקה מספקת ואכלתי אותה. למרות שאני בהחלט מבין ומכיר את הרכבים האלו. קח איתך מישהו שמבין ושלא מתלהב כמוך. הלוואי שאני הייתי עושה את זה. הייתי חוסך לא מעט.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

נדב42
02-10-16, 19:21
טסט זו לא הבעייה - אני בטוח שתוכל לסגור עם גל מחיר כולל טסט ...
חג שמייח :)

מוטי טויוטה
02-10-16, 21:29
יש לי חבר עם סיקס אספנות למכירה, שלח את המספר שלך בפרטי ואעביר לו

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Yosim
03-10-16, 00:39
אני מצטרף בחום לדעתו של six for life
אני לא קונה שום רכב שאינו רשום ע״ש מי שמוכר.
בלי טסט לא ניתן לבצע העברת בעלות.
בקיצור אל תהיה תמים.

shmil
03-10-16, 09:05
לא קונים גיפ בלי טסט, ודאי כשאתה חסר נסיון וידע בתחום.
אישית, גם לא הייתי קונה מסוחר.
שלישית - בפוסט אחר אמרת , אם אני זוכר נכון , שאתה לא הטיפוס שישכב מתחת לאוטו ויתקן.

אם כך - CJ לא בשבילך.
עוד, אם אני זוכר נכון, התקציב שלך הוא בסביבות 20-30K.

עשה טובה לעצמך ותמשיך לחסוך.

erezgur
03-10-16, 09:38
יש לך 3 הודעות בפורום בתקופה קצרה, כל אחת לגבי רכב אחר (2 על SUV והנוכחי של CJ) - אתה עוד לא במצב של "פסע מקניית ה-CJ"...

מציע לך לעשות מעט סדר בראש, לגבי הצרכים, התקציב, אופי הנסיעות הצפוי וכו' - ראה את השרשור הדביק בראש פורום ההתייעצות לפני רכישה ואולי לפתוח שם הודעה חדשה עם כל הנתונים והתובנות שגיבשת, כולל התייחסות לשאלות שבשרשור הדביק ההוא ואז לקבל קצת רעיונות ועצות מבאי הפורום שיעזרו לך להתגבש עם כיוון מתאים.

T1P
03-10-16, 11:09
תודה רבה.

michaely
03-10-16, 15:14
שלום
קניתי גיפ סופה בתיווך של גל לפני מעל חצי שנה. אני מאוד מרוצה. אתה יכול לסמוך עליו . כולל להעביר טסט. כמו שאמרו קודם, אתה צריך להחליט מה אתה רוצה. הגיפים האילה דורשים טיפול והתיחסות, הכל לפי הצורך/רצון שלך. כל בכל מקרה גל יכול להגיד לך בדיוק מה מצב הגיפ, מה יש, מה חסר,מה צריך לעשות כמה יעלה. הוא גם ממש לא נעלם אחרי המכירה ומנסיוני האישי, תמיד זמין ותמיד עוזר.

Sent from my iPhone using Tapatalk

-->