צפייה בגרסה מלאה : סמארטפון בתור מערכת שמע ברכב?
GodsFather
06-10-16, 08:50
יש לי גלקסי 3 במגירה ותהיתי אם יש דרך להפוך אותו למערכת השמע ברכב, במקום הרדיו הנוכחי ( לא לחבר ליציאת aux לתוך הרדיו הקיים).
מישהו עשה את זה? מניח שאצטרך מגבר קטן?
ראיתי פעם באיזו תכנית שיש קיט ייעודי לאייפונים לדבר כזה אבל לא מצאתי משהו לגלקסי.
יש למוטורולה מכשיר שנקרא tk30 במיוחד עבור זה.
GodsFather
06-10-16, 10:04
לא חושב שזה מה שאני מחפש...
מה רע בaux? למיטב זכרוני הבאתי לך רדיו דיי טוב...
משהו כזה:
http://www.ebay.com/itm/200W-12V-Super-Bass-Mini-Hi-Fi-Stereo-Amplifier-Booster-Radio-MP3-for-Car-Home-/391460461417?hash=item5b24dc9b69:g:kZ0AA OSwdpxUVFPY
מכשיר רדיו חדש, עם דיבורית בלוטות מובנת, עולה 70-80 דולר.
נראה לי שאתה שואל איך להעביר את הזמן ( בפרוייקט עצמו, ובתפעול היום יומי אח"כ) :-)
GodsFather
06-10-16, 11:31
מצאתי משהו...
http://m.androidcentral.com/who-needs-car-head-unit-when-you-have-galaxy-s3
חנן-ג'יפולוג
06-10-16, 11:47
מכשיר רדיו חדש, עם דיבורית בלוטות מובנת, עולה 70-80 דולר.
יש לי בשימוש כבר שלושה כאלה, כולל כניסת כרטיס SD, דיסק און קי, אוקס והשד יודע מה עוד, ב85 ש"ח, כולל משלוח.
למה זה טוב?
מה רע במערכת עם bt או aux?
boaz avrahami
06-10-16, 12:51
נדמה לי שהחיבור BT ברדיו ברכבים הוא מונו כך שלא בטוח שזה איכותי מאוד אבל ללא ספק נח.
אני מחובר לאפל מיוזיק בטלפון וכך שומע מוזיקה באוטו
GodsFather
06-10-16, 13:02
לא מחפש איכות. מחפש נוחות.
חנן, שלח לינק למה שיש אצלך בבקשה
חנן-ג'יפולוג
06-10-16, 13:06
http://www.ebay.com/itm/182206464932?_trksid=p2057872.m2749.l264 9&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT
נדמה לי שהחיבור BT ברדיו ברכבים הוא מונו כך שלא בטוח שזה איכותי מאוד אבל ללא ספק נח.
אני מחובר לאפל מיוזיק בטלפון וכך שומע מוזיקה באוטו
אם אתה מחובר לאפל מיוזיק, מה הבעיה להבחין אם זה סטראו או מונו?
בכל מקרה, בכל המקרים שאני מכיר, סטראו בלי שום בעיה.
לי גם היה משהו סיני כזה... לא שרד יותר מדי בגיפ פתוח...
והבלוטות... היה באיכות זוועתית.
עברתי לmechless של פיוניר והכל זהב מאז...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לעניין,
רדיו לרכב יושב במקום שמיועד, נח ובטיחותי לנהג (עוצמה, להחליף תחנות, לשנות תחנות \ תוכן).
למקום הזה, מגיעים כל החוטים (מתח ורמקולים).
כל פתרון שתציעו פה, יהיה פחות ביטחותי ופחות ידידותי למשתמש.
בקיצור, אנחנו בדיון פשוט של איכות ובטיחות לעומת מחיר.
ולכן אמרתי, עם ב 70$ יש לי פתרון בי"ס, למה לאלתר???
אני נכנס לרכב, אני אפילו לא מוציא את הטלפון מהכיס, הוא מתחבר לרדיו, יש לי דיבורית, אני יכול לשמוע מוזיקה מהטלפון.
חנן,
אני מאוד מתחבר להערה שלך מאשכול אחר, על פשטות ואמינות, אז הנה מקרה קלאסי של התברברות מיותרת.
חנן-ג'יפולוג
06-10-16, 14:47
לא הבנתי את ההערה שלך. הצעתי בדיוק מה שאתה הצעת, רק שזה עולה רבע.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
חברה דברו בלינקים בבקשה...
חנן, מעבר למחיר האטרקטיבי, זה שווה משהו?
סאונד, עמידות בתנאי ג'יפים?
חנן-ג'יפולוג
06-10-16, 14:55
כן. יש לי אחד כזה בסלון של הבית. אחד בהיילקס ואחד שמתי לא מזמן ברכב של אבי.
אין תלונות. כל הפונקציות עובדות.
מאידך, באודיו, כמו ביין, מנעד האנינות הוא די גדול ובשניהם אני בחלקו התחתון. מניח שיש מי שיהנה פחות ממכשיר כזה.
שמתי לינק.
בטרופר שקניתי היה איזה רדיו פיוניר ישן לא תומך כלום. קניתי מפשפשוק אביזרי רכב איזה קנווד תומך bt משומש ב 200 שקל ואין מה להשוות את איכות השמע בכלל ואת הנוחות של תפעול ה bt והזרמת המוזיקה. מניח שהסיניים יספקו את הסחורה לאוזן הממוצעת אבל באמת שאפילו חמור כמוני שומע את ההבדל האדיר באיכות בין מותג לבין נו ניים.
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
לעניין,
רדיו לרכב יושב במקום שמיועד, נח ובטיחותי לנהג (עוצמה, להחליף תחנות, לשנות תחנות \ תוכן).
למקום הזה, מגיעים כל החוטים (מתח ורמקולים).
כל פתרון שתציעו פה, יהיה פחות ביטחותי ופחות ידידותי למשתמש.
בקיצור, אנחנו בדיון פשוט של איכות ובטיחות לעומת מחיר.
ולכן אמרתי, עם ב 70$ יש לי פתרון בי"ס, למה לאלתר???
אני נכנס לרכב, אני אפילו לא מוציא את הטלפון מהכיס, הוא מתחבר לרדיו, יש לי דיבורית, אני יכול לשמוע מוזיקה מהטלפון.
חנן,
אני מאוד מתחבר להערה שלך מאשכול אחר, על פשטות ואמינות, אז הנה מקרה קלאסי של התברברות מיותרת.
יש לינק למוצר?
רדיו רגיל לרכב....
למשל -
http://www.banggood.com/4_1-inch-Handsfree-Car-Radio-Stereo-MP3-MP4-Player-Wheel-Control-FMUSB-with-Bluetooth-Function-p-1052492.html?rmmds=search
60$ כולל יחידה לשליטה על ההגה, + MP3 USB + remote control .....
אני לא מכיר, ולא ממליץ על זה, רק נותן מושג על העלות
GodsFather
06-10-16, 19:47
חנן, הזמנתי מלינק המשך לשלך. 75 שח :)
אנחנו נוסעים בג'יפ עם איכות אטימות ירודה, לא רכב פאר ולכן אני יכול לסבול את היעדר איכות השמע.
Zivo כאמור יש קיטים ייעודיים שמאפשרים שימוש בסמארטפון כרדיו. אחפש לשים כאן לינק.
http://m.androidcentral.com/who-needs-car-head-unit-when-you-have-galaxy-s3
כן. יש לי אחד כזה בסלון של הבית. אחד בהיילקס ואחד שמתי לא מזמן ברכב של אבי.
אין תלונות. כל הפונקציות עובדות.
מאידך, באודיו, כמו ביין, מנעד האנינות הוא די גדול ובשניהם אני בחלקו התחתון. מניח שיש מי שיהנה פחות ממכשיר כזה.
שמתי לינק.
הבעיה שאני מתייחס אליה היא עם ההתקן בלוטות... ובגיפ פתוח...
כשמתחברים דרל שן כחולה ושומעים מוזיקה העוצמה נמוכה מאוד ...(הרבה יותר מחיבור דרך aux) וכמובן שיש את רעשי הרוח אני נאלץ להגביר את הווליום למעלה... ואיך שאני מאט קצת תמיד יש פססס... חזק ברקע. ב-aux הבעיה נעלמת כמעט לגמרי.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
דווקא מה שאופייני ברוב המערכות זה המקרה ההפוך, בaux שומעים חלש בהרבה בהשוואה לשן הכחולה.
חנן-ג'יפולוג
06-10-16, 22:12
שווה לנסות כבלי אוקס שונים. יש ביניהם הבדלים אדירים.
Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk
יתכן, מאידך בבלוס טוס לא כולם ערים לכך שעכבר לווליום במערכת עצמה, כדאי להגביר גם במכשיר עצמו את הווליום.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.