PDA

צפייה בגרסה מלאה : Article: השקה מקומית: קאן-אם מבריק X3

Jeepolog
07-11-16, 22:29
ניתן לצפות בעמוד זה ב-http://www.jeepolog.com/forums/content.php/3777-%D7%94%D7%A9%D7%A7%D7%94-%D7%9E%D7%A7%D7%95%D7%9E%D7%99%D7%AA-%D7%A7%D7%90%D7%9F-%D7%90%D7%9D-%D7%9E%D7%91%D7%A8%D7%99%D7%A7-X3

GodsFather
08-11-16, 08:52
אהבתי שיש שני מחזיקי כוסות

opl
08-11-16, 13:25
165 אלף שקל. וואו. אני באמת ובתמים שמח שיש שוק בארץ לכלי פנאי שכאלה ושאנשים מוכנים להוציא סכום כזה על תחביב. שמח ומקנא.

השועל
08-11-16, 13:30
לעשירים בלבד

eyalski
08-11-16, 14:47
מדהים איך הכל מתיישן כל כך מהר בימינו, והרייזר שקנית במיטב כספך נמצא בחזית למעט זמן ומיד מפנה את מקומו. מצד אחד הנדסת וטכנולוגיית על ומצד שני לקוחות שלא יכולים לעצור לרגע וליהנות ממה שיש להם מבלי לסובב את הראש ולדאוג שמישהו עוקף אותם חס וחלילה.

נמרוד
08-11-16, 15:03
4X4 מסורתיים - מכוניות עם רישוי כביש - נעלמים לאט-לאט ממדפי היצרנים בגלל קשיים רגולטוריים והמעבר הבלתי נמנע של הכבישים לחשמל ואוטונומיה...

ולצד זה צומח נתח שוק חדש ואדיר של רכבי פנאי שטח שדומים הרבה יותר לג'יפ המקורי, הפתוח, הדו מושבי. עוד לא עבר עשור מאז הRZR המקורי, הSBS הספורטיבי המשמעותי הראשון, וקצב השינויים לא פוסק. אולי נפסיק לטייל עם ג'יפים, אבל פאק, תראו איזה תחליפים!

גיא
08-11-16, 16:38
זה אסור בנסיעה על כביש ?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

opl
08-11-16, 17:43
סתם נכנסתי לאתר בארהב לראות מחירים...
פער של כ 75 אלף* בהשוואה למחיר מבצע בארץ לעומת מחירון בארהב לדגם הבסיסי.
פער של כ 92 אלף* בהשוואה למחיר מבצע בארץ לעומת מחירון בארהב לדגם היקר.

וואו.
* מתייחס לדגם מפרט ללא תוספות (ויש הרבה אופציות לתוספות).

GodsFather
08-11-16, 18:10
זה אסור בנסיעה על כביש ?

ואם זה מותר? זה לא באמת עושה לו טוב לטווחים ארוכים.

בתאוריה, כלי כזה בתוספת כלוב תקני הוא racing ready במחיר שפוי מאד.

גיא
08-11-16, 18:27
כן אבל שאלתי מחוסר ידע ... טרם ראיתי כזה מקרוב

Elad Shamir
08-11-16, 18:28
כל ריכבי הsbs ש"עלו לכביש" אחרי 1.1.2015 ללא רישוי לכביש

Sent from my Power using Tapatalk

גיא
08-11-16, 18:32
תודה. Sbs אני מניח זה כמו בלינק בהתחלה.

GodsFather
08-11-16, 18:52
Sbs=side by side

גיא
08-11-16, 19:08
אההה

talw
08-11-16, 19:56
ועם קצת ציניות שנובעת מייאוש... מה כבר ההבדל בין כלי רכב כזה עם מספר צהוב, לבין אחר מבניה עצמית, תיקני ובטוח בהרבה עם מספר אפור ?
למה לצהוב יש את החובה לעשות ביטוח, ולאפור אין אפילו את האפשרות ?

גיא
08-11-16, 20:11
בגלל המדבקות

GodsFather
08-11-16, 20:41
ועם קצת ציניות שנובעת מייאוש... מה כבר ההבדל בין כלי רכב כזה עם מספר צהוב, לבין אחר מבניה עצמית, תיקני ובטוח בהרבה עם מספר אפור ?
למה לצהוב יש את החובה לעשות ביטוח, ולאפור אין אפילו את האפשרות ?
בלי צחוק - בגלל הגב של היצרן שנותן שקט (גם) לפוליטיקאי. אבל נראה לי שמכאן והלאה הדיון רק יתדרדר.

asafk
08-11-16, 23:00
מה שקורה לשוק רכבי השטח זה בדיוק מה שקרה לאופנועים.
לא עוד מכונית שהיא גם רכב שטח, אלא רכבי שטח יעודיים, חדים וקיצוניים, שאין מה לנסות אפילו לאנוס אותם להיות רכב יומיומי, ולצידם טנדרים, רכבי עבודה, שבמקרה הם גם 4x4 ואפשר להשתמש בהם כרכבי טיולים.

אישית זה מבאס אותי במקום מסויים - מתוך זה שהתחביב בהכרח הופך להיות יקר בהרבה ומתרחק מהרבה אנשים.

אבל זה מה יש....

אסף.

talw
09-11-16, 07:49
ופה בדיוק היה טוב ויפה אם היתה נכנסת נישת התחום האפור,סליחה,המספר האפור.

lizard
09-11-16, 08:16
הsbs זה העתיד. גם בארהב. מה שאסף כתב נכון ובארהב זה מאוד נפוץ. אם הייתה לי אפשרות כלכלית לרכוש אחד כזה 4 מושבים כולל עגלה ורכב גורר, ככה הייתי יוצא לטיולים. אבל העלויות עבורי גבוהות מידי והבעיות הלוגיסטיות מורכבות מידי.

GodsFather
09-11-16, 08:27
מיכה, תחשוב flatbed ותחסוך עגלה. יותר קל עכשיו? ;)

מיכה100
09-11-16, 09:16
זו הודעה לעיתונות, לא כתבה - רק לי מפריע שזה לא מצוין בברור?

lizard
09-11-16, 09:31
העגלה זה לא בעיה. הקנייה יקרה מאוד, האחזקה של 3 כלי רכב (עגלה זה כמו כלי רכב לא?) יקרה מאוד והלוגיסטיקה בעייתית. מעבר לנושא הטיולים שיצטרכו להיות מעגליים בעיקרם, להשאיר רכב+עגלה במקום לא בטוח זה מתכון לגניבה.

savyon
09-11-16, 09:38
זו הודעה לעיתונות, לא כתבה - רק לי מפריע שזה לא מצוין בברור?

תקרא מה כתוב מתחת לתמונה הראשונה.

מיכה100
09-11-16, 11:40
סביון במקרים קודמים (למשל המולטיפלאייר SOG) כתבתם בראש האייטם "מאת פרסומת".
אשמח אם תמשיכו לעשות כך לגבי פרסומים לעיתונות, זה ישמור על שם המותג 'ג'יפולוג' נקי מהטיה מסחרית.

savyon
09-11-16, 23:34
סביון במקרים קודמים (למשל המולטיפלאייר SOG) כתבתם בראש האייטם "מאת פרסומת".
אשמח אם תמשיכו לעשות כך לגבי פרסומים לעיתונות, זה ישמור על שם המותג 'ג'יפולוג' נקי מהטיה מסחרית.

כשאתה רואה את המילה פרסומת, זאת אומרת שזו כתבה ששילמו עליה, היא בעלת אינטרס מכירתי מובהק.
על הודעות יח"צ לא משלמים, אנחנו מעלים את חלקם, כשרות לגולשים, באם אנו חושבים שיש לכתבה ערך מוסף עבור גולשי האתר, ואם גם משרד היח"צ/יבואן נהנה מזה, בשמחה.

oferc
09-11-16, 23:36
הרבה שואלים כאן האם לקנות רכב פרטי ליום יום וגיפ לטיולי שטח , האופציה קיימת , במקום לקנות גיפ ב320K ויותר אפשר לקנות גיפון חדש ב200K וSBS יד שניה כמעט חדש ב100K , והתחזוקה\תקלות יהיו הרבה יותר זולות מאחזקה של גיפ שיורד הרבה לשטח קשה.

GodsFather
10-11-16, 08:33
הרבה שואלים כאן האם לקנות רכב פרטי ליום יום וגיפ לטיולי שטח , האופציה קיימת , במקום לקנות גיפ ב320K ויותר אפשר לקנות גיפון חדש ב200K וSBS יד שניה כמעט חדש ב100K , והתחזוקה\תקלות יהיו הרבה יותר זולות מאחזקה של גיפ שיורד הרבה לשטח קשה.
מי שאלה שיקוליו בישראל הם לא הרבה, הם בודדים. אפילו לא עשירון עליון אלא יותר לכיוון האלפיון...ופחות מהם שואלים כאן.

השאלה של פרייבט וגיפ לרוב מגיעה מסכומים שיחדיו מהווים חצי ממה שציינת במקרה הטוב ושליש המקרה הנפוץ יותר.

מיכה100
10-11-16, 09:41
כשאתה רואה את המילה פרסומת, זאת אומרת שזו כתבה ששילמו עליה, היא בעלת אינטרס מכירתי מובהק.
על הודעות יח"צ לא משלמים, אנחנו מעלים את חלקם, כשרות לגולשים, באם אנו חושבים שיש לכתבה ערך מוסף עבור גולשי האתר, ואם גם משרד היח"צ/יבואן נהנה מזה, בשמחה.
סליחה על החפירה, פוסט אחרון בהחלט בנושא:
אין שום בעיה לפרסם תוכן יח"ץ, כל עוד הוא מסומן בברור ככזה.
בברור משמעותו בראש הכתבה, תחת שם הכותב ("מאת: יח"ץ"), ולא מוסלק באותיות קטנות מתחת לאיזו תמונה.
תכלס לקח לי שלוש ארבע שורות להבין מהניסוח הדשן ועתיר הסופרלטיבים שאין מצב שמישהו מכם כתב את זה, ונטשתי את העמוד (יש לי אלרגיה קשה לתוכן שיווקי).
יאללה בשמחות.

דרור ברלי
10-11-16, 13:03
בקרוב מאוד, כשאמצא קצת זמן פנוי, תוכלו לקרוא גם על הנהיגה במאווריק X3 בהשקתו בחו"ל.
מובטחים לכם המון "וואו" ושאר סופרלטיבים כי הכלי פשוט מטורף, ולא, זה לא יהיה תוכן פרסומי. הכל אמיתי.

oferc
10-11-16, 15:22
מי שאלה שיקוליו בישראל הם לא הרבה, הם בודדים. אפילו לא עשירון עליון אלא יותר לכיוון האלפיון...ופחות מהם שואלים כאן.

השאלה של פרייבט וגיפ לרוב מגיעה מסכומים שיחדיו מהווים חצי ממה שציינת במקרה הטוב ושליש המקרה הנפוץ יותר.

גם עם חצי ממה שרשמתי אפשר לעשות את זה , קצת פחות בסטייל אבל בקלות , היום נמכרים רייזרים בני 4-5 בסביבות 50K , ו100K לרכב והנה הגענו לחצי

אפילו במקרה שלי לפני 6 שנים ,היה לי רכב ליסינג מהעבודה - אין אופציה לגיפ , קניתי טרקטורון ב40K (היום אפשר לקנות רייזר ב50K ) והנה יש לך רכב שטח אמין כמעט ללא תקלות ותחזוקה אפסית... , חרשתי את כל הארץ עם טרקטורון ללא תקלות בכלל , אם הייתי עושה את זה עם גיפ ישן הייתי מוציא עשרות אלפי שקלים על תקלות.

במציאות של היום לקנות ג'יפ קשוח זה מאד קשה , או שקונים כמעט חדש בעלות של מעל 200K או שקונים ענתיקה ב50K ושופכים ים בכסף על שיפורים ותיקונים יקרים .

opl
10-11-16, 17:28
כולם חושבים שמעטים הם אלה שיכולים לרכוש כלים יקרים כמו זה בארץ... בואו באיזה שישי שבת אחד שבו בכיסא נוח בכניסה ליער בנשמן, תיפול לכם הלסת.

לפני חודש עשינו מפגש קבוצתי של פאגרואים, בדרך למקום הכינוס עברנו ליד קבוצת רנגלרים וכמו יהודים טובים הוצאנו מחשבון. 15 פגרואים עמדו בשורה לתמונה קבוצתית - כולם עד השנה 2000. כולם ביחד - שווי רנגלר אחד והשיפורים שלו ועמדו שם באיזור ה-12 כאלה.

לפני שבוע עשיתי יום הולדת לבת שלי באחד החניונים שמהווה צומת סמי מרכזית ביער הזה. חברים, יש כסף, יש כלים... לא תמיד יש תרבות.

נמרוד
10-11-16, 17:47
לפני 15 שנה הפאג'רו שלך היה המילה האחרונה ועלה אותו דבר אם לא יותר. בעוד 15 שנה הרנגלרים המושקעים יהיו נגישים וזולים. עליך לברך על אחד שעולה על הכביש ועל כל שקל שמושקע בו.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

opl
10-11-16, 17:49
זה ברור לחלוטין. לעולם לא יהיה על זה וויכוח.

איל מ
10-11-16, 18:09
לא בטוח בכלל שהרנגלרים יהיו זולים (תראו כמה עולה היום דיפנדר שחוט עם מעל חצי מליון ק"מ על אחת כמה וכמה היום כשאין אפילו צל של מתחרה בסגמנט), או שיהיה חוקי לנסוע בהם.
לגבי כסף- גם בתקופת המחאה החברתית ( עאלק) אמרתי שרוב המפגינים הם סתם בכיינים.
אני מכיר אנשים שלא סוגרים תחודש ומתנהלים בהפקרות כלכלית בדיוק מהסוג של לקחת עוד הלוואה כדי לפוצץ על ג'יפ חדש....

idan10
11-11-16, 11:34
מדהים איך הכל מתיישן כל כך מהר בימינו, והרייזר שקנית במיטב כספך נמצא בחזית למעט זמן ומיד מפנה את מקומו. מצד אחד הנדסת וטכנולוגיית על ומצד שני לקוחות שלא יכולים לעצור לרגע וליהנות ממה שיש להם מבלי לסובב את הראש ולדאוג שמישהו עוקף אותם חס וחלילה.

תמצית מדוייקת להפליא על אורח חיינו בכלל.

ד ו ר ו ן
11-11-16, 12:02
לא בטוח בכלל שהרנגלרים יהיו זולים (תראו כמה עולה היום דיפנדר שחוט עם מעל חצי מליון ק"מ על אחת כמה וכמה היום כשאין אפילו צל של מתחרה בסגמנט)...
כמו שזה נראה, יהיה הרבה יותר היצע ביחס לדיפנדרים, שגם בשיא אופנת ה-4X4, היו רכב נישה, שלא היה נפוץ.

והיצע=מחיר.

-->