צפייה בגרסה מלאה : ניקוז אוויר בטרקטור mf50e
אמנם לא ממש גיפים אבל עדיין שטח [emoji1]
הטרקטור שלי לא מניע.
יש סטרטר.
חשבתי אולי יש אוויר במערכת ההזרקה אבל אני לא יודע איך לנקז.
אשמח לעזרה.
boaz avrahami
11-11-16, 13:30
אני מניח שזה לא שונה מאחיו-
תשחרר קצת את המופה מעל המזרק האחרון ותיתן סטרטר ארוך.
את המופה תהדק רק כשהניע או במהלך הסטרטר כשיש לחץ בקו הסולר
במשאבת הזרקה(משאבה סיבובית) יש שני ברגים כלפי חוץ , פתח אותם ופמפם במשאבת עזר ידנית , לאחר מכן תוך כדי סטרטר זגור את שני הברגים שעל המשאבה
קניתי את הספר סרוויס של הטרקטור הזה. ניקזתי אוויר על פי הספר והכול הסתדר.
תודה על העזרה
יורם-דרומי
22-11-16, 20:55
במשאבת הזרקה(משאבה סיבובית) יש שני ברגים כלפי חוץ , פתח אותם ופמפם במשאבת עזר ידנית , לאחר מכן תוך כדי סטרטר זגור את שני הברגים שעל המשאבה
+++
יש שלב מקדים בו אני פותח את היציאה של הפילטר דלק ומפמפם עם המשאבה הידנית. אחר כך סוגר ופותח את הבורג התחתון המדובר, מפמפם. סוגר, פותח את העליון מפמפם, סוגר ופותח את מזרק מספר 1 ומספר 4 ונותן סטרטר. סוגר ומניע.
העניין הוא שיש מלא ברגים ועם מזל כמו שלי, הייתי פותח את הלא נכונים. בכל מקרה ספר שירות של הטרקטור הזה זה משהו שרציתי הרבה זמן. אמנם בגרסה דיגיטאלית די מוגבלת אבל בנתיים זה בסדר.
סתם להוציא תיסכול :mad:
אני לא מוצא את הספר שקניתי. הקטע הוא שאני אפילו לא מוצא שום רפרנס כלשהו על זה שקניתי אותו. אני לא מבין איך זה יכול להיות.
גוגל מוחקים אותך כאינדיבידואל. זה מתחיל בקטנות כאלו כדי לשגע אותך ונגמר איתך מומס בבוצה ירוקה.
יש מצב.
הקטע הוא שחוץ מפה בפורום שכתבתי שקניתי וזה שאני זוכר הדפסה של העמוד הרלוונטי, אני לא מצליח למצוא שום בדל מידע על זה שקניתי את הספר. אני זוכר שקבלתי קישור להורדה במייל, אני לא מוצא את המייל. אני זוכר ששלמתי 50 דולר, אני לא מוצא שום התייחסות לזה בכרטיסי האשראי או בפייפל. פשוט מטורף
אחרי חפירה שלא תבייש ארכיאולוגים הצלחתי למצוא את הספר.
זכרתי לא נכון, זה לא PDF אלא EBOOK דרך תוכנה בשם FLUX PLAYER. צריך לראות אם יש דרך לשמור את הספר בפורמט אחר יותר שימושי.
עכשיו אני רגוע :-D
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.