צפייה בגרסה מלאה : מוות פתאומי של דיסק "4.5 metabo
nirozenfeld
13-11-16, 18:04
יש לי משחזת 4.5" של מטאבו, מכשיר מצויין שמשרת אותי נאמנה כבר מספר שנים, רק שלאחרונה כנראה פיתח מחשבות אובדניות ואתמול באמצע עבודה פשוט שבק חיים. בבדיקה פולשנית ויזואלית שערכתי לא מצאתי שום דבר חריג, הפחמים בסדר גמור, כל החוטים שלמים ובמקום, ניקיתי את הכל עם לחץ אוויר וספריי מגעים, ליטוש קל לעוגן, ועדיין- אין רוח חיים. יש המלצות לטיפול/ בדיקות לפני שאני מפנה אותה לדוקטור? תודה
Sent from my HTC_M8x using Tapatalk
היה לי דבר דומה במכסחת דשא. אחרי שפירקתי אותה לגורמים התברר שכבל החשמל התנתק בתוך הבידוד...
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
במידה ומת חדש עולה היום גרושים- לא שווה לקחת לתיקון .....
היה לי דבר דומה בפטישון.
התברר כנתק בתקע.
תבדוק עם מד רציפות / אבומטר , האם מגיע חשמל למנוע ..
החשודים המיידים : מפסק / תקע / חוט חשמל.
שלום יש לפני המפסק פילטר שנועד למנוע רעשים סטטים בדרך כלל הוא הולך אפשר להפעיל את המכשיר גם בילעדו תבדוק אותו עם רב מודד כנס לסירטון הזה הוא מסביר שם איך להחליף: https://www.youtube.com/watch?v=yLU_cSNogF8
הפילטר הוא קבל בערך גבוה שמיועש למנוע זרמים גבוהים בתחילת פעולה (בתחילה המנוע לא מסתובב ולא מייצר התנגדות כמו בזמן סיבוב)
קצת קשה להשיג קבל תואם, אני שחטתי פטישון ישן ןמקולקל בשביל להפעיל מחדש ג'יגסו
הפעלה בלי הקבל תקצר את חייו של הכלי (זרם גבוה יביא להרס הפחמים ואולי גם להרס החוטים על הסטאטור)
התקלה הכי נפוצה בדיסק 4.5 ...
נתק בכבל החשמל סנטימטר אחרי היציאה שלו מגוף הדיסק .
חתוך את הכבל שני סנטימטרים אחרי היציאה מהגוף חבר הכל בחזרה ובא לציון גואל ... בד"כ ..
nirozenfeld
22-11-16, 22:56
תודה רבה למייעצים, באמת כמו שאמרו פה הבעיה הייתה בכבל. בדיקה פשוטה עם מד רציפות הראתה נתק בגיד של הפאזה, חתכתי כל פעם קצת משני צידי הכבל, ולבסוף כשכבר לא נשאר כבל השתלתי כבל אחר מכלי אחר שכבר יצא לפנסיה והדיסק התעורר לחיים. שוב תודה לכולם והמשך שבוע מצוין.
Sent from my HTC_M8x using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.