צפייה בגרסה מלאה : מסנן תוצרת בית לצינור רדיאטור
אני רוצה להתקין בכניסה לרדיאטור מסנן שכל הלכלוך מהמנוע יעצור לפני שייכנס לרדיאטור שזה עתה נוקה וחודש.
חשבתי פשוט... לקחת חתיכת רשת נירוסטה (של חלונות) ולהלביש על הצינור המתכתי ועליו להלביש את הצינור גומי כרגיל.
אין סיבה שזה לא יעבוד, נכון?
אסף.
תצטרך לעקוב כל הזמן....לפתוח מדי פעם ולראות שאין סתימה, אפילו חלקית.
או שתזרים הרבה מים דרך המנוע, לא מונע, ותנקה מה שאפשר.
אסף,אתה מתכוון להתקנה באופן זמני?, כי באופן קבוע שטח הפנים של הרשת לקוטר הזה קטן מידי וייסתם מהר מידי ,שלא לדבר על הירידה בספיקה תוך כדי.
boaz avrahami
21-11-16, 20:18
יש מוצרי מדף לצורך העניין. כאלו שמגדילים את שטח פני הרשת על ידי קונוס ועד כוסות לכידה
אסף,אתה מתכוון להתקנה באופן זמני?, כי באופן קבוע שטח הפנים של הרשת לקוטר הזה קטן מידי וייסתם מהר מידי ,שלא לדבר על הירידה בספיקה תוך כדי.
כן. עד שאני אהיה בטוח שהמנוע נקי מספיק.
אחרת באמת נדרש משהו עם שטח פנים גדול לפחות פי שניים.
וגם זה רעיון טוב.
אסף.
אפשר לנקות בעזרת ג'ל כביסה/אבקת כביסה וצינור מים של הגינה, להוציא תרמוסטט כמובן ואפשר גם להניע.
יש חומרים יעודיים לניקוי מערכת הקירור, כבר לא צריך להסתפק באלתורים.
זה ברור. אבל עדיין... לכלוך ימשיך לצאת וחבל לי על הרדיאטור.
קירור מים.... איזה תסבוכת.
אסף.
תייצר בור שיקוע, עם יציאה ועליה מסנן.
או משהו בסגנון של פילטר ביתי גדול ששמים על הקו מים לבית.
הם יודעים לעבוד בספיקה גבוהה.
boaz avrahami
21-11-16, 21:07
אתה גם יכול להפעיל את המנוע בלי רדיאטור עם צינורות לתוך מיכל מים גדול ופתוח שישמש באפר ואם באמת יתלכלך להחליף את המים מדי פעם.
על הצינור יניקה להלביש רשת וכו...
תייצר בור שיקוע, עם יציאה ועליה מסנן.
או משהו בסגנון של פילטר ביתי גדול ששמים על הקו מים לבית.
הם יודעים לעבוד בספיקה גבוהה.
לא מתאימים לטמפרטורת העבודה.
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
תחפש רשת נירוסטה לתעשיה, יש חנות בדרום ת״א שמוכרת (לא זול). משתמשים בזה כדי לסנן חומרים פלסטיים מחלקיקים שרופים.
Sent from my iPhone using Tapatalk
http://www.ebay.com/bhp/radiator-filter
בטח אפשר לאלתר משהו דומה. אולי ממסננת של כיור. תפוסה בתור צינור. אפילו 2 כאלה. רק צריך למצוא פתרון לקוטר הצנרת אבל אני מניח שלא תהיה בעיה משמעותית.
יש טרקטורים שבהם יש מסנן מקורי למערכת הקירור, עם אלמנט גדול שדומה למסננים של שמן הידראולי. מסנן באופן קבוע את מערכת הקרור ומוחלף בטיפולים התקופתים
קובי
אסף מהיכן אתה?
נסה אצל א.ד. סינון בפ"ת.
הם מומחים ומובילים בנושא סינון ומסננים בתעשייה.
מגוון אין סופי של רשתות סינון מניארוסטה.
אסף,
אם אין לך בעיה להפעיל במעגל פתוח, אז אתה יכול להזרים את הנוזל מצינור היציאה דרך מסננת נירוסטה פשוטה של מטבח, אל מיכל פתוח, ואת קצה צינור השאיבה לחלק העליון של המיכל.
בצורה זו, לא תהיה לך בעיית נפילת לחץ בגלל מרכיב הסינון, וגם מה שיתחמק, אם בכלל, מהמסננת, ישקע במיכל, ואתה תשאב את הנוזל ללא משקעים מהחלק העליון של המיכל.
אחרי כמה הרצות ומחזור ניקוי (אבקת כביסה?), תוכל גם לארות כמה ג/יפה יצא מהמנוע, וגם לראות אם הנוזל הפך לצלול.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.