inflictioN
04-12-16, 13:01
שלום רב חברים יקרים.
לפני כ4 חודשים בערך רכשתי סמוראי סלילים שנת 98 ולאחר יישור קו קטן רכשתי קפיצים ובולמים ועשיתי לו הגבהה לבד.
כרגע לאחר 2 טיולים של כמה ימים אני לא יכול שלא לשים לב שהסט אפ מאוד מאוד רך.
הסמוראי פתוח ואם אני הולך לצד האחורי מאחד הצדדים עם הידיים אני כמעט מוריד אותו לבאמפ סטופ.
מה גם בכביש בנסיעה של אדם אחד באוטו גם הבורות הקטנים במהירות נמוכה הבאמפ סטופ מקבל וואחד מכה ושומעים ומרגישים את זה.
הסט אפ כרגע הוא קדימה בולמים של KYB מקוריים כדי לא לעשות קומבינות וריתוכים.
וקפיצים 2" של איירון מן. מקדימה פחות אכפת לי הרכות זה דווקא נחמד ולא מזיק כמו מאחורה.
מאחורה מדובר בסט אפ של בולמי מונרו 2"
וקפיצי איירון מן 2"
השאלה שלי האם למישהו יש נסיון עם דבר כזה או יכול לעזור עם רעיון ופתרון?(האופציה האחרונה זה למכור אותם ופשוט לקנות חדש)
אבל השאלה שלי האם גם הבולמים וגם הסלילים גורמים לרכות או שזה רק אחד מהם שאפשר להחליף ויסדר את המצב?
אשמח לקצת עצות בנושא כי כרגע זה ממש ממש לא נעים לנסוע איתו בשום מקום
לפני כ4 חודשים בערך רכשתי סמוראי סלילים שנת 98 ולאחר יישור קו קטן רכשתי קפיצים ובולמים ועשיתי לו הגבהה לבד.
כרגע לאחר 2 טיולים של כמה ימים אני לא יכול שלא לשים לב שהסט אפ מאוד מאוד רך.
הסמוראי פתוח ואם אני הולך לצד האחורי מאחד הצדדים עם הידיים אני כמעט מוריד אותו לבאמפ סטופ.
מה גם בכביש בנסיעה של אדם אחד באוטו גם הבורות הקטנים במהירות נמוכה הבאמפ סטופ מקבל וואחד מכה ושומעים ומרגישים את זה.
הסט אפ כרגע הוא קדימה בולמים של KYB מקוריים כדי לא לעשות קומבינות וריתוכים.
וקפיצים 2" של איירון מן. מקדימה פחות אכפת לי הרכות זה דווקא נחמד ולא מזיק כמו מאחורה.
מאחורה מדובר בסט אפ של בולמי מונרו 2"
וקפיצי איירון מן 2"
השאלה שלי האם למישהו יש נסיון עם דבר כזה או יכול לעזור עם רעיון ופתרון?(האופציה האחרונה זה למכור אותם ופשוט לקנות חדש)
אבל השאלה שלי האם גם הבולמים וגם הסלילים גורמים לרכות או שזה רק אחד מהם שאפשר להחליף ויסדר את המצב?
אשמח לקצת עצות בנושא כי כרגע זה ממש ממש לא נעים לנסוע איתו בשום מקום