PDA

צפייה בגרסה מלאה : המלצות לשיפורים

OFF-RoaD
16-12-16, 12:31
שבת שלום לכולם,

חיפשתי (וקראתי המון), אך אני לא מוצא השוואה מסודרת שתעזור לי לקבל החלטה.

אני מחפש המלצה (מנומקת, אם אפשר) ל:

1. מיגון לטרופר דיזל ארוך (04, אם זה משנה).
2. סט הגבהה לאותו רכב (שיאפשר הכנסה של 31").

הכסף פחות רלוונטי (לא אשים בולמי פוקס עם מיכל חיצוני, אבל גם לא מונרו), העיקר האיכות והגובה, בשניהם.

תודה!

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

נדב ש.
16-12-16, 12:58
תתחדש.
מיגון גחון זה אותו מיגון בכולם משנת 99' ומעלה, אלומיניום 6 מ"מ.
מיגון גיר יש כמה, אספיר שזו פלטה אלומיניום, או סדנאות שזה מיגון רשת כדי לאוורר את הגיר.
מיגון דלק כנ"ל כמו הסעיף הראשון.

סט הגבהה-קיט של איירון מן מצויין(מניסיון אצל חברים) ויש באתר גם כתבה עליו.
אצלי היה סט של קוני.
מה שלא תעשה אל תרכיב קפיצים של לוולס(כחולים) או קינג(צהובים), הם נוטים לקרוס מהר, ממליץ לך על סט HD, הטרופר בהמה לא קלה ותוסיף מטען לטיולים על זה.

בהצלחה.

OFF-RoaD
16-12-16, 13:39
תושה על התשובה.

לגבי המיגון, המיגון של אספיר טוב? או שיש מה לדאוג להתחממות של הגיר? לגבי הרשתות - זה מגן מספיק? יש מותג מסוים שיש לו יתרון מרווח גחון / נוחות טיפולים /משהו אחר על האחרים?

לגבי ההגבהה - איזה קפיצים כן טובים? חוץ מאיירון מן? מה עונה על ההגדרה של Hd?

erezgur
16-12-16, 14:10
תתחדש ותהנה!

לגבי מיגון, כמו שנדב כתב - המיגון מתאים לכל הדגמים (לפחות דיזל) מהצורה הזו (משנת 99'), גם קצר וגם ארוך (אצלי המיגון עבר מהקצר לארוך).
אספיק מיגון מצוין (אצלי הסט משמש אותי כבר 10 שנים) ולפעמים יש להם מחירים טובים להזמנה מהאתר.

לגבי הגבהה - צמיג 31 יכול להיכנס גם ללא הגבהה. לי דווקא אין שום דבר רע לומר על קפיצי לוולס, בקצר נסעתי עם קוני+לוולס וזה היה שילוב מצויין, בארוך יש לי בולמי RAW והאמת שאיני זוכר כרגע האם הקפיתים הם לוולס או אחרים, אבדוק בהזדמנות.

בשל התופעה הידועה של הגיר המתחמם ברכבי הבנזין יש שהקפידו לשים מיגון שיאפשר אוורור מירבי. בדיזל זה כנראה פחות חשוב.

בהצלחה

נדב ש.
16-12-16, 15:02
רק המיגון גיר שונה בין הדיזל לבנזין.
ב 2 השיטות, רשת וסגור יש קושי להגיע ל2 הפילטרים של השמן, אם אתה מטפל במוסך אז זה לא אמור להדאיג אותך :-)
לגבי הקפיצים-אולד מן מצויין גם.

zivo
16-12-16, 16:29
אני עם אולד- מן ובולמי פוקס, מאוד מרוצה (בחרתי באולדמן היותר רכים \ חלשים, והוספתי כרייות אוויר, אבל זה כבר שיגעון שלי).
מיגון קידמי של המנוע, לדעתי אין הבדל גדול בין היצרנים ולא הייתי מפחד לקנות משומש.
אני עם מגן גם על המיכל דלק (אני יודע שזה לא מקובל אבל...).

לגבי מיגון גיר -
בגדול, הגיר גבוה ועמוק בפנים, הפחד היחיד שהיה לי, זה אבן שתעוף ותפגע בגיר, את זה פתרתי לבד עם קצת עבודה -
שתח פלטות אלומיניום בעובי 4 מ"מ, אחת 25X60 והשניה 27X60 ס"מ.
איפה שאני קונה את האלומיניום, יש מכונת כיפוף, ביקשתי שיכופפו 1ס"מ מכל צד של ה 27.
חיברתי עם ניטים את שתי הפלטות יחד, כופפתי קצת, השחזתי קצת, וקינחתי ב 3 ברגים 8מ"מ.

112116112114112115112113

OFF-RoaD
17-12-16, 01:18
שוב, תודה לכולם.

לגבי קפיצים + בולמים, אני מבין שעומדות בפני 3 אופציות:

1. אולדמן. היתרונות: סט מובנה של קפיצים ובולמים מאותו יצרן, מניח שמותאמים פיקס אחד לשני. אם וכאשר יגיע היום לאשר ערכות מתלה ברשיון, מאמין שסט כזה יהיה קל יותר לאשר. החסרון: רק 2 ס"מ הגבהה מהמקור. זה מספיק להכניס 31, אבל עדיין.

2. איירונמן. יתרונות: גם כאן זה סט מובנה, ההגבהה של 4 ס"מ. חסרון: משום מה, ואולי זה רק בראש שלי, זה נתפס אצלי כמותג נחות יותר?

3. שילוב של קוני/בילשטיין עם קינג/לאבלס. נדב המליץ לא לגעת, אני (שוב, אולי זה פסיכולוגי) חושב שעדיף סט שתוכנן במקור לעבוד יחד, וההתאמת צבעים שם קשה (אדום/כחול/צהוב? איך אפשר לעבוד עם זה?)

על פניו, אם לא הייתי מתבאס על הגובה של האולדמן, לא הייתה לי התלבטות בכלל. מה אתם אומרים? זה רק קוסמטי ואני צריך להתבגר? או שיש לזה משמעות רחבה יותר? תובנות נוספות?

לגבי מיגון, אני אחפש באמת משהו משומש... נראה מה קורה בלוחות. תודה!

OFF-RoaD
17-12-16, 01:19
תתחדש.
מיגון גחון זה אותו מיגון בכולם משנת 99' ומעלה, אלומיניום 6 מ"מ.
מיגון גיר יש כמה, אספיר שזו פלטה אלומיניום, או סדנאות שזה מיגון רשת כדי לאוורר את הגיר.
מיגון דלק כנ"ל כמו הסעיף הראשון.

סט הגבהה-קיט של איירון מן מצויין(מניסיון אצל חברים) ויש באתר גם כתבה עליו.
אצלי היה סט של קוני.
מה שלא תעשה אל תרכיב קפיצים של לוולס(כחולים) או קינג(צהובים), הם נוטים לקרוס מהר, ממליץ לך על סט HD, הטרופר בהמה לא קלה ותוסיף מטען לטיולים על זה.

בהצלחה.
מה זה "סט של קוני"? למיטב ידיעתי הם מייצרים רק בולמים. היבואן עובד עם לאבלס וברוב המקומות משתדלים להרכיב את הצמד יחד. איזה קפיצים יש אצלך?

נדב ש.
17-12-16, 21:57
היו, בעבר,(הטרופר נמכר).
הכוונה לכמו שציינת, סט בולמים של קוני עם קפיצים של לוולס, שקרסו תוך פחות משנה.

בנוסף היו שמועות שכשאזלו הקפיצים לטרופר הוא שיווק קפיצים של טראנו במקום שכנראה "מתאימים", כאמור שמועה, אז כדאי לבדוק מק"ט וכל מה שצריך לפני שרוכשים.

OFF-RoaD
18-12-16, 17:38
הוזמנו סט מיגונים של אספיר (מכל מיני סיבות, עדיף לי לקנות חדש על משומש) וסט בולמים + קפיצים של אולדמן.

תודה לכולם, אחזור עם רשמים!

-->