PDA

צפייה בגרסה מלאה : דימקס - התנעה קשה בבוקר

Jo_P
22-12-16, 10:33
אהלן חברים,
דימקס 2011 דיזל אוטומטי, 260,000 ק'מ.
בבקרים בהתנעה ראשונה הרכב מניע לאחר סטרטר ארוך מאוד וההנעה מלווה לעיתים בעשן אפור/לבן. שאר ההתנעות במשך היום מהירות ביותר - ממש נגיעה - ואינן מלוות בשום עשן.
המנוע לאחר שהניע עובד עגול ויפה גם בבוקר וגם במשך היום. האם זה תקין? בבוקר, בעקבות המלצה שקראתי - אני פותח סוויץ', ממתין לכיבוי נורת מצתי להט, סוגר, פותח שוב, ממתין לכיבוי נורת מצתי להט שוב ואז מניע.
הרכב בבעלותי קצת יותר מחודש אז אין לי מושג איך היה בעבר והאם ההנעה הקשה היא בגלל שקר מאוד בבוקר בתקופה הזו.
כמו כן, הרכב טופל בקפדנות במוסך היבואן מאז ומתמיד.
תודה,
יוחאי

גיא
22-12-16, 15:08
הייתי בודק שיש חשמל לנרות, יש להם ממסר ..
ואם כן .. אז אולי הם מכוסים בפיח או נגמרו ..

ד ו ר ו ן
22-12-16, 17:47
תבדוק גם מצבר.
מצבר חלש+דיזל+ בוקר קר= תופעות דומות.

ד״א, הפתיחה הכפולה של הנרות לא ממש יעילה כי הם מתחממים לטמפ קבוע, ואם הם אכן התחממו, בפעם השנייה מיד אחרי הראשונה, לא ממש עשית משהו מעבר לסחוט את המצבר עוד קצת.

erezgur
22-12-16, 17:52
וגם לבדוק נעלי כבל והחיבור שלהם לקובי המצבר. אם אתה יכול בקלות להזיז הכבלים, ממליץ להחליף או לנקות היטב ואז לחזק.

Sent from my LG-H960 using Tapatalk

shmulikbg
22-12-16, 20:59
אל תמתין רק עד שהנורה נכבית. תמתין עוד כ - 10 שניות, עד שתשמע קליק נוסף. אם אין קליק נוסף, והרכב עדיין מתניע קשה, בדוק את מצתי החימום.

Jo_P
25-03-17, 20:30
רק לסגור את הנושא, הוחלפו ארבעה מצתים שהוזמנו באתר אוסטרלי. הרכב מניע בקליק ללא שום עשן.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

kis
26-03-17, 08:44
תבדוק מצתי חימום לפי מספר דגם של הרכב. ולא לפי מה שיש לך ברכב. יש כמה מקט״ים לכל רכב. או שהממסר למצתים לא תקין.

גיא
26-03-17, 09:08
תבדוק מצתי חימום לפי מספר דגם של הרכב. ולא לפי מה שיש לך ברכב. יש כמה מקט״ים לכל רכב. או שהממסר למצתים לא תקין.
אתה מודע לעובדה שבהודעה לפניך האיש כתב שהוא פתר את הבעיה !?

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

kis
26-03-17, 16:59
א. לא ממש ראיתי צודק.
ב. יכול להיות בעתיד שלחבר אחר יהיה בעיה דומה ויעשה חיפוש, אולי זה יעזור לו. לי קרה מקרה דומה ששיגע אותי זמן ארוך.
יום טוב.

גיא
26-03-17, 17:01
א. לא ממש ראיתי צודק.
ב. יכול להיות בעתיד שלחבר אחר יהיה בעיה דומה ויעשה חיפוש, אולי זה יעזור לו. לי קרה מקרה דומה ששיגע אותי זמן ארוך.
יום טוב.
בכיף

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

-->