צפייה בגרסה מלאה : המסלול הכחול מכבישהערבה למכתש הקטן (חצרה)
אנו יורדים לדרום , בדרך אני חושב ללבקר ב"שער אשמדאי".
השאלה אם המסלול הכחול המסומן במפה עביר ללא בעיות מיוחדות מאחר ו...
זה לא המסלול המתוכנן של החבורה אלא טיולון קטן "על הדרך" ואני רוצה להגיע בזמן לנקודת הכינוס בהמשך של כביש הערבה.
לא נהייה בטיולון זה הרבה רכבים ואני לא רוצה להיתקע בגלל הדרך המשובשת ...
או שיותר כדאי (נראה יותר ארוך- שזה זמן) להגיע על השביל האדום מכביש דימונה/צומת הערבה?
בתודה
112586
לא יודע מה לוח הזמנים שלך, אבל הקטע הזה של מסלול נחל צין יפה מאד, אין שם משהו מסובך מבחינת עבירות. זה בין חצי שעה של נסיעה מהירה שאני מניח שהיא לא הקטע שלך, לשעתיים נינוחות בשיירה כולל קפה ועוגה במרפסת השל הצין.
יחד עם זאת...
בקטע הקטן שעוקף את את המפל של החצרה (ותצפית מהמפלגה הזה היא חובה!), לעתים השביל קצת נהרס ואז נהיית שם מדרגה/חריץ/שיפוע צד. לא משהו שרכבים סבירים עם נהגים מנוסים יתקשו בו, אבל רכבים נחותים או נהגים ללא נסיון עשויים בהתאם למצב בדרך קצת להסתבך שם.
אם אתם נוסעים מזרחה לכיוון כביש הערבה אתם יורדים את הקטע הזה.
שווה לברר את מצב הדרך עם הפקח המקומי. לדעתי זה ג'ורג'י.
אתה חושב לעשות אותו הלוך חזור?או להכנס מכביש 25 דימונה צומת הערבה עדלמכתש ומשם להמשיך בכחול,מה שנראה הגיוני יותר.
אם לוח הזמנים שלך לחוץ,תצא שעה קודם כמאמר הגששים.
אכן העליה מתוך הצין שיונתן הזכיר במצב לא טוב, בורות ,הצלבות,חריץ באמצע.
אני חושב שלהכנס מכביש דימונה ולצאת בכביש הערבה קצת לחוץ לנו (אנו מגיעים מחיפה והכנתי עוד כמה "אטרקציות" בדרך).
לכן כנראה ניכנס רק מכביש הערבה עד מפלי נחל צין (כולל המרפסת) ונחזור. כי כאמור זה לא היעד הפעם .
את הקטע "המלא" של אזור מזור והסביבה , נעשה ללא הלחץ העכשווי - אם כי בעבר כבר הייתי פה ושם , אבל הזכרון לא מה שהיה
תודה לעונים
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.