צפייה בגרסה מלאה : אטוטוק - שלט דיגיטלי למכוניות
Tamuz Paran
18-01-17, 21:01
היי ג'יפולוגים ואורחים,
רציתי להראות לכם שלט חדש שאבי ואני מפתחים, מדובר בשלט שמחברים לשמשה האחורית שאפשר לכתוב מה שאתם רוצים דרך אפליקציה ולהעיבר אחורה לנהג מאחוריך (יש גם שלט כדי לא להשתמש בטלפון), מדובר בצורה שלא דורשת מהנהג לכתוב עכשיו באמצע נהיגה אלא לפני הנהיגה הדברים שהוא רשם נשמרים לו באפליקציה, ואז לחיצה אחת מפעילה את השלט.
בכל אופן מעבר לעובדה שעל פי מה שקראתי מדובר פה באמ באנשים שיביוא דבר כזה לשימוש נכון וחיובי, לכן רציתי להביא את זה לתשומת ליבכם, חוץ מזה, ניתן ליישם את השלט גם בשטח, להאיר על שפ"צים, בורות, אנחנו אפילו עובדים על חיבור לחיישנים של הטלפון ואז יתאפשר להציג את השפ"צ על השלט (בקו או במעלות), להציג מהירות וכו'.
אנחנו יוצאים לקמפיין מימון המונים לקראת סוף חודש הבא.
זהו, מצטער על הזמן שגזלתי למי שזה לא מעניין אותו, ואני גם מודה על זמנכם.
מי שרוצה קצת מעבר מוזמן לקפוץ לעמוד הפייסבוק שלנו www.facebook.com/0t0t0k (http://www.facebook.com/0t0t0k) או לאתר www.ototok.com (http://www.ototok.com)
boaz avrahami
18-01-17, 22:38
אם יש כזה שתומך בתרגום מעברית לערבית אני מזמין 2
Tamuz Paran
18-01-17, 23:00
לא בדיוק הבנתי למה אתה מתכוון, אבל אם השאלה היא אם יהיה גם ערבית בשלט אז התשובה היא חד משמעית כן.
מוני אורבך
19-01-17, 08:02
כל הכבוד לסרטון הפרסומת, ממש מקצועי.
הייתי מטמיע בקוד את "מילון המילים האסורות".
למשל מקצועות ותיקים או חלקי אברים נשיים...
אם נפלת על משוגע/ת בכביש שלא פרשו נכון את המסר שלך, הלך עליך. בכביש עדיף לנתק מגע כמה שיותר מהר.
יפה מאד!
שנים חשבתי על הרעיון הזה אבל ההדבדל ביננו הוא שאתה יישמת אותו.
שאפו ובהצלחה
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
בשביל מה זה טוב? כמו כולם גם לי לפעמים יש חשק עז לכתוב לרכב שמאחורי "זין תפסיק להצמד" אבל אולי זה רעיון טוב לא לעשות את זה.
גם לי לפעמים יש חשק עז לכתוב לרכב שמאחורי "זין תפסיק להצמד" .
בשביל זה קיימות האפשרויות הבאות:
1. ליטוף דוושת בלם והמשך האצה
2. כפתור ידני להפעלת אור בלם.
3. הדלקת פנס ה"עבודה" שעל הגגון.
Tamuz Paran
19-01-17, 12:22
קודם כל תודה רבה על איחולי ההצלחה,
לגבי עניין הקללות, אנחנו שמים משקל רב יותר על עניין חופש הביטוי מאשר על חשש ממילים רעות בכביש.. חוץ מזה שאני אישית מאמין שרוב האנשים ישתמשו בזה לדברים בסיסיים כמו סליחה ותודה.
אל תיעלב אבל אני מאמין שאנשים ינצלו את זה יותר כדי לעשות תאונות.
גם אם יש הודעות מוכנות מראש, זה עוד דבר להתעסק בו בנסיעה.
עניין של השקפה. בכל מקרה בהצלחה.
שלט כזה יכול להיות מצוין לרכבי משטרה, כבאיות ואמבולנסים כשכך מודיעים לנהג/ים מאחור הודעות שונות
(עצור בצד, אל תעקוף אותי, האט וכו').
בהצלחה ובברכה - רפי לין
Tamuz Paran
19-01-17, 16:42
ידידי אני לא נעלב, לא ציפיתי שאכתוב כאן רעיון, וכל התגובות יהיו "ואו אתה גאון, כל הכבוד"
ההיפך הוא הנכון שכן ציפיתי לקונטרות ודעות נגד כי רק מהן אוכל לצמוח עם הרעיון הזה.
כן אגיב בנושא הטלפון, השלט לא חייב לעבוד דרך הטלפון, יש גם שלט שעובד בתדרי רדיו, יכול להפעיל מסרים 1-4 מבלי התעסקות התעסקות נוספת בסלולרי.
בכל אופן, היה לי חשוב להביא את הדבר הזה לקהילה הנפלאה של ג'יפולוג, אני מרגיש שהצלחתי, אתם אדירים =)
בשביל זה קיימות האפשרויות הבאות:
1. ליטוף דוושת בלם והמשך האצה
2. כפתור ידני להפעלת אור בלם.
3. הדלקת פנס ה"עבודה" שעל הגגון.
או פשוט לעבור לנתיב הימני ולא להמשיך לזחול בשמאלי...
לטעמי - מיותר.
בנהיגה תתמקד בנהיגה ולא במה שכתוב לך על השלט מאחורה, או במה שהנהג שלפניך כתב.
סתם מכניס רעש מיותר ועוד שטות להתעסק איתה בכביש.
נתחיל בחינוך שנהגים יאותתו במעבר בין נתיבים לפני שנכנסים לטוויטר בכביש.
boaz avrahami
20-01-17, 13:09
תכלס, אין ספק שמוצר כזה, יוסיף רק אלימות בכביש.
מפתה אבל מסוכן ומיותר
Tamuz Paran
23-01-17, 17:31
היי כולם, הדעות והמחשבות של כולכם יקרים לנו עד אין סוף, אז שוב תודה לכולם על זמנכם.
לצערי ולשמחתי, בשונה מחלקכם, אני אופטימי לגבי מה שהדבר הזה יביא לכביש.
אז בכל זאת, אם מישהו עוד ככה מתעניין, ולהנאתכם ,מצורף סרט ההסבר של המוצר =)
https://youtu.be/t2QZU_Ut0FA
איך הוא מדבר עם המוצר? WIFI? BT?
אם זה לוקח את אחד הממשקים, אז זה יכול ליצור בעיה.
Tamuz Paran
24-01-17, 08:42
לטלפון הוא מתחבר דרך בלוטוס, אבל לא בערוץ של מדיה או טלפון, כלומר אפשר להתחבר בו זמנית גם לדיבורית או מערכת מולטימדיה. השלט מתקשר עם RF, כלומר אפילו לא צריך קשר עין עם המוצר עצמו.
תודה על השאלה.
יופי של מוצר :)
שיהיה לכם בהצלחה
בהצלחה,
מחזק - שצריך לתכנת סינון מילים "אסורות".
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
מוצר מעניין ויפה
אבל, מוסיף הסחת דעת בכביש (ולא שחסרות לנו כאלה) גם לנהג הכותב וגם לקורא.
אולי סמלים מוסכמים ישפרו את המצב - אבל עדיין, הסחת דעת נוספת
שנים אני חושב שצריך כזה מוצר, כל הכבוד על ההוצאה לפועל!
בהמשך לטענות של הסחת דעת, אולי כדאי להוסיף mode באפליקציה שמונעת שימוש בזמן נהיגה מעל מהירות מסויימת (ע"י התממשקות עם ה GPS בסמארטפון)
ובמצב כזה שהשלט יגיב באופן אוטומטי- אם יהיv לו רגש סינוור, באופן אוטומטי יעיר לרכב מאחור להפסיק לסנוור. זיהוי בלימה חזקה (GPS/חיבור BT ל-obd)- אזהרה הרכב מאחור. אפשר להמשיך ולפתח, יכול להיות מגוון של תגובות אוטומטיות למצבים שונים.
בהצלחה!
Tamuz Paran
29-01-17, 18:10
אבינועם תודה רבה,
אכן יתאפשר לכתוב הודעות באמצע נהיגה רק באישור שמדובר בנוסע ולא בנהג (בדומה לווייז). חוץ מזה, יש גם שלט שיכול לשלוט גם ללא הטלפון, רק עם כפתורים וללא מסכים, ימשון את המשפטים השמורים לפי המספר.
חשבתי על זה כבר מזמן, יכול לעשות מהפכה אמיתית בכבישים אם רק ישתמשו בזה בגבול הטעם הטוב.
מרוב מכוניות אנחנו לפעמים שוכחים שיש שם אנשים, קצת תקשורת קלילה ואינטואיטיבית יכולה להוריד הרבה מהמתח על הכביש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.