צפייה בגרסה מלאה : trooper- מוגבל החלקה רשום בVIN??
"מוגבל החלקה " מופיע כחלק מהקודים במספר השילדה ??
למיטב זכרוני כל הטרופרים, לפחות אלו משנת 99', הגיעו עם מוגבל החלקה.
לא יודע לענות על השאלה לגבי הקודים
אם אני זוכר נכון מופיע כ- G80 .
ארז, בשביל הדיוק כל הטרופרים משנת 2000 עם מוגבל, אלה מ 99' רובם בלי(לא כולם כי חלק שהגיעו בסוף 99' כן הגיעו עם מוגבל) ולכן גם הסרן האחורי שלהם יותר "מתאים" להשתלה של נעילת ARB .
נדב - הטרופר שלי 2003 בVIN מןפיע G7ֵ# (כאשר # מציין ספרה שאינני זוכר...) - משהוא כאן לא ברור..
בדקת על הלוחית שנמצאת על הקיר אש?
בדקתי את קיר האש. לוחית אחת מתייחסת לנתוני מזרקים , ולוחית שניה מפרטת כ30 סעיפים ממוספרים (אצלם בהזדמנות ) . בחזית ליד הרדיאטור תוית עם מספר VIN; JACUBS73G37 0( ועוד 6 ספרות לא רלוונטיות )
תודה.
הכי פשוט לבדוק - תרים את האוטו על ליפט או סרן אחורי על שני בוקים, שים בניוטרל ותסובב גלגל אחורי ביד תוך הסתכלות על השני - אם שני הגלגלים יסתובבו לאותו כיוון - יש לך מוגבל החלקה.
בעיקרון נדב צודק - G80 זה הסימון למוגבל החלקה.
הסימון נמצא בלוחית הגדולה, בשורות התחתונות מתחת למילה OPTION
ואם כבר עוסקים בG80 המוגבל החלקה:
האם יש ערכות שיפוץ? ניסיתי לחפש בEBAY ולא הצלחתי.
האם ניתן להתקין נעילה אוטומטית כמו Lokka ISU-RO-273 למשל, או שרק החלפה של כל ההאוזינג?
ואם כבר עוסקים בG80 המוגבל החלקה:
האם יש ערכות שיפוץ? ניסיתי לחפש בEBAY ולא הצלחתי.
האם ניתן להתקין נעילה אוטומטית כמו Lokka ISU-RO-273 למשל, או שרק החלפה של כל ההאוזינג?
לא ניתן לשיפוץ, ולא ניתן להרכיב אוטומטית מאחור למי שיש מוגבל החלקה.
אבל אפשר להתקין נעילת ARB אם תמצא אחת..
לפי בדיקה שערכתי, נראה כי ה LSD עדיין מתפקד (העלתי סרן אחורי על בוקים סובבתי גלגלים, שניהם מסתובבים לאותו כיוון).
הבדיקה הבאה: לבדוק מתי הLSD מפסיק לתפקד - להרים גלגל אחורי אחד, להוריד ג'נט, לחבר מד מומנט ולראות מתי הוא פורק. למי יש מד מומנט באיזור הצפון? :D
מה הרעיון? הרי זה לא באמת מיועד לשימוש בשטח
כיון שהLSD בכל מקרה נוסע איתי כרגע, אשמח לדעת מה מצבו
LSD גם אם עבר 100k כבר יורד לו חצי מהכוח, סביר להניח שגם שלך לא במצב משהו ואין מה לסמוך עליו, מה שכן בהצלבות חזקות(אם תגיע לכאלה עם המהלך מתלה האחורי המכובד של הטרופר) משיכת 2 קליקים בהנדברקס תעזור ל lsd וגם לך בעבירות....
בהצלבות אני מדלץ. רגיל מהXL7
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.