צפייה בגרסה מלאה : נוזל קירור לטרופר 2003 דיזל 3 ליטר- מה מומלץ ?
נוזל קירור לטרופר 2003 דיזל 3 ליטר- מה מומלץ ? מה קיבולת בליטרים להחלפת נוזל ?
8 ליטר, לא צריך להישתגע, נוזל איכותי כמו פרסטון, זרקס וכו' 70 שח ל 4 ליטר בערך.
אם יש לך צבע ירוק(והפוך-אם יש אדום) תמשיך איתו אל תערבב
אני לא מסכים עם קודמי.
נוזל קירור בוחרים בראש ובראשונה לפי התקן שקבע יצרן הרכב.
בניגוד לפעם, נוזלי קירור מודרניים הם נוזלים מתקדמים עם הרכב כימי שונה. נוזל שלא מתאים למערכת, גם הוא יקר ומחברה טובה, עלול לגרום לנזק ולפגוע ביעילות ואמינות מערכת הקירור. בנוסף גם לצבע הנוזל כבר אין משמעות ואין שום דרך לדעת מהן התכונות של הנוזל רק לפי הצבע.
אני מציע לפתוח את ספר הרכב באנגלית ולראות מה מבקש היצרן. אם יש תקן יצרן ספציפי כדאי מאוד להשתמש בנוזל המקורי או באחד שעומד בתקן הזה.
אם אתה לא יודע איזה נוזל נמצא היום במערכת מומלץ לבצע שטיפה יסודית של מערכת הקירור ומזיגת נוזל חדש ומתאים.
אני לא מסכים עם קודמי.
נוזל קירור בוחרים בראש ובראשונה לפי התקן שקבע יצרן הרכב.
בניגוד לפעם, נוזלי קירור מודרניים הם נוזלים מתקדמים עם הרכב כימי שונה. נוזל שלא מתאים למערכת, גם הוא יקר ומחברה טובה, עלול לגרום לנזק ולפגוע ביעילות ואמינות מערכת הקירור. בנוסף גם לצבע הנוזל כבר אין משמעות ואין שום דרך לדעת מהן התכונות של הנוזל רק לפי הצבע.
אני מציע לפתוח את ספר הרכב באנגלית ולראות מה מבקש היצרן. אם יש תקן יצרן ספציפי כדאי מאוד להשתמש בנוזל המקורי או באחד שעומד בתקן הזה.
אם אתה לא יודע איזה נוזל נמצא היום במערכת מומלץ לבצע שטיפה יסודית של מערכת הקירור ומזיגת נוזל חדש ומתאים.
במנוע הספצפי הזה כשיצא לשוק והיה החלוץ שהוצג כמנוע מסילה משותפת והחזק ביותר בקטגוריה שלו חלו המון שינויים ע"י היצרן, החל מסוג השמן שצריך להישתמש בו ועד לנוזל הקירור במנוע, במקרה הזה הספר לא רלוונטי.
הזמן והניסיון מוכיח שהנוזלים שציינתי "שומרים" על האטמים השונים במערכת ההזרקה הספציפית הזו לאורך זמן ואלפי ק"מ, כל אחד שיעשה מה טוב לו.
לא ציינת איזה נוזלים בדיוק. לפרסטון יש שני סוגים של נוזלי קירור, הירוק והכתום ששונים בהרכבם הכימי וברכבים והמנועים להם הם מתאימים. למשפחת ה ZEREX של וולווליין יש למעלה מ- 10 נוזלים שונים.
אם במרוצת השנים יצא TSB אשר משנה את המלצת היצרן בנוגע לסוג נוזל הקירור או תדירות ההחלפה אז בהחלט מומלץ ללכת לפי מה שרשום בו.
רשמתי ירוק, בקשר לזירקס צודק לא ציינתי, יש שרשורים קודמים בנושא של רונלדו.
משתמש בירוק גם לרכב הפרטי - אז סכמתי כך! (אגב בניגוד לדעה הרווחת בעיות קורזיה במנועים מושפעות יותר מארקה גרועה (ויונים שלילים ) מאשר מאיכות נוזלי קרור )
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.