התחברות

צפייה בגרסה מלאה : אוטוטוק בשטח - צריך את עזרתכם

Tamuz Paran
12-02-17, 19:36
היי ג'יפאים וחובבי שטח יקרים,

אספר בקצרה על הפרוייקט שלי של שלט שמאפשר תקשורת בין נהגים, כבר היה על זה פסוט בעבר אז לא אוסיף הרבה, אבל הפעם אני זקוק לעזרתכם בפיתרון לבעיה שנוצרה לנו.

אנחנו הבאנו כמה אב טיפוסים לחברים שיסעו עם זה בג'יפים שלהם בשטח, חוץ מזה שמאוד נהנו מהאופציה לכתוב דברים ככה בזריז ובקטנה לנהג מאחורה, (שפצ, בורות, מדרגה וכו'), קיבלנו פידבקים באמת מעולילם מהשטח!

אז איפה אני צריך את עזרתכם, כרגע, אם תראו את הסרט המצורף, תוכלו לראות שאוטוטוק מתחבר לשמשה עם משאבות סיליקון פשוטות, לכביש זה מחזיק נהדר, לשטח פחות.. עכשיו החבר'ה פה בדרך כלל ידועים בגאוניות קידום כל מה שקשור לרכבי שטח.. אז הנה משהו קטן שיכול לעזור לנו המון, יש למישהו רעיון אך לחבר את זה לשמשה האחורית בצורה זולה, אסתטית ונוחה? כל רעיון יתקבל בברכה!

המון תודה לכולם על הזמן והעזרה! והסרט מצורף =)

<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/video.php?href=https%3A%2F%2Fwww.faceboo k.com%2F0T0T0K%2Fvideos%2F40417327993167 7%2F&show_text=0&width=560" width="560" height="315" style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0" allowtransparency="true" allowfullscreen="true"></iframe>

OFF-RoaD
12-02-17, 20:55
משאבות סיליקון פחות זולות?
ככה עושים היום סטרטאפ? דיבאגינג בפורום באינטרנט?

Sent from my SM-N920C using Tapatalk

Tamuz Paran
12-02-17, 21:04
ברור שככה עושה! למה לא לנצל את העולם המחובר? קהילה מלאה באנשים חכמים! מה, כי זה רעיון שלי אז אני לא יכול להתייעץ עם אנשים חכמים ממני? בכל מקרה המון תודה לך =)

גיא
12-02-17, 21:10
אם עובדים בשבילך .. אז צריך לתגמל.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

חנן-ג'יפולוג
12-02-17, 23:02
אני מציע שהעונים הבאים יהיו אלה שלא מצפים לתגמול על עיצה אינטנרטית, וכאלה שמאמינים בחוכמת ההמונים ובשיתוף המידע.

Sent from my SAMSUNG-SGH-I537 using Tapatalk

boaz avrahami
12-02-17, 23:40
יש משאבות ואקום שמצופות במין סוג של חומר שמרגיש מעט נוזלי והם עובדות מצויין.
אני משער שיש ליצרנים ה oem/odm שאתה עובד מולם מספר אפשרויות בהתאם לתקציב שלך.
לא רואה מנוס מנסוי ותהיה עד שתגיע לדגם הנכון.
אנחנו כמשתמשים מכירים מוצר מוגמר ולרוב לא יצרני חלקים כאלו שעובדים מול יצרני oem.
תשובה כמו תשתמש במשאבות כמו של ראם מאונט לא תועיל לך הרבה.
אנחנו גם לא בקיאים במשקל המכשיר ןהכוחות הפועלים עליו בנוסף לשאר.

2 הסנט שלי.

Tamuz Paran
13-02-17, 10:22
חנן תודה רבה. בועז גם כן מודה לך מאוד, 2 הסנט שלך שווים לי מיליון, אבדוק את המשאבות שאתה מדבר עליהן =)

גיא
13-02-17, 10:55
טוב לא צריך להתעצבן . כנראה לא הבנתי נכון את השאלה של הממציא ..

סליחה.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

-->