התחברות

צפייה בגרסה מלאה : החלפת מנוע ב WJ CRD

shahav
16-02-17, 17:46
שלום,
אני מחזיק ב WJ CRD מזה ארבע שנים, שבוע שעבר ארז סמדר החליף לי מנוע :-)
אני חייב לציין שלמרות שיש הרבה WJ דיזל, בערך כשליש מ ה WJ בארץ, אני בין הבודדים חסריי המזל שהיו צריכים להחליף מנוע.
כלומר המנוע אכן מכבד את המוניטין הטוב של MB.

קצת לגביי השתלשלות הדברים:
הכול התחיל לפניי כשנתיים וחצי, אז החלטתי להחליף טרמוסטט ואחד הברגים נחתך ונשאר במנוע. פניתי לארנון מ פ"ח והוא טיפל בבנייה של חבק שיחזיק את הטרמוסטט החדש, אבל אז התברר גם עומק הבעייה - גוף המנוע היה ממש רקוב במעבריי המים, נראה כי מישהו מלא "מיי ים" במנוע בתחילת דרכו.

לאחר כשנה הופיע סימן ראשון של פריצת גזים למערכת הקירור - צינורות נסדקו, מים נזרקו ממיכל עיבויי בגלל לחץ במערכת מים, מחליף חום שמן מנוע פרץ: החלפתי פקק, שיפצתי צינורות מים, מחליף חום לקירר שמן. באותו זמן בהמלצת המוסכניק מוניר הוספתי תוסף למים - ואכן הרכב החזיק עוד שנה עד:

לפניי כשלושה שבועות עברתי מעבר מים, לא בטוח שזאת הסיבה, ואז שוב הרחתי נוזל קירור, הפעם החלטתי שאני לא מורח אלא מטפל בבעייה.

ואכן אתמול קיבלתי את הרכב עם מנוע כמעט שלם מיבוא.
הייתה לי אפשרות לשפץ את הראש, אבל היות ואני מתכוון להחזיק ברכב, החלטתי שאני הולך על מנוע מלא.

אני מעלה את הפוסט בעיקר לרפרנס לאחרים.
רבין

אבשר
09-05-17, 17:21
אהלן

אז ככה סוף סוף מכרתי את הפגרו ומפנטז על לחזור לאינדיאנים :)

יש לי שכן עם עם WJ דיזל ומנוע גמור לחלוטין!! האם לדעתך ניתן להתקין בו מנוע של WK החזק יותר במקום?

תודה

tom1105
09-05-17, 18:37
בספק... מעבר למנוע יש גם מחשב, abs גיר וכו...
אין באמת קשר בין 2 המקרים

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

tsvikac
29-05-17, 18:41
לכל מחליפי המנוע
גם אני החלפתי מנוע ליפני כמה שנים והישן זרוק אצלי בחצר
כך שיש לי את כל החלקים.
מנוע שלא עבר היתחממות או כיוב
אצלי נשבר טלטל ושבר את הבלוק
מי שמעוניין, המנוע כולל אינגקטור חדש טורבו תקין ראש תקין בתמרה נאותה אשמח למכור אותו בשלמותו
צביקה
0528018020

אבשר
07-09-17, 17:17
למישהו יש טל של ארז סמדר ויכול להעביר אלי

bezzat
07-09-17, 17:42
למישהו יש טל של ארז סמדר ויכול להעביר אלי
050-9744773

-->