amitaikl
18-02-17, 23:57
הסיפור מתחיל ככה:
טרופר בנזין 96
נסיעה לטיול שלג לפני שבועיים.
באיזור צומת מחניים הרכב נחנק. עושה הפסקה, ממשיך לנסוע כל עוד לא עולה טורים גבוהים מדי הכל בסדר.
חוזר הביתה ומכניס את הרכב למוסך. בבדיקה - בעיה עם משאבת דלק. מסתבר כי היא המקורית של הרכב, משכה 238000 ק"מ ו21 שנה! נפרדנו כידידים והוחלפה בחדשה מקורית.
בדרך חזרה מהמוסך פתאום הרכב שוב נחנק. במראת נהג אני רואה שעם לחיצה על הגז יוצא עשן שחור. הרכב לא אוכל שמן בכלל.
קצת חקירות ושיטוטים ברשת מביא אותי למסקנה כי חיישן MAP מלוכלך. מפרק, מנקה עם ספריי בלמים, ומרכיב.
יוצא לעשות סיבוב - נדלקת נורת Check Engine. עשר דקות של סיבוב באיזור, עליות ירידות, הרכב נוסע מצוין. חוזר הביתה.
שעה אח"כ יוצא לעוד נסיעה. נורת CHECK ENGINE עדיין דולקת
מגיע לרמזור - הרכב נכבה. קצת דיאגנוסטיקה בסיסית מעלה את המסקנה הבאה:
כל עוד הרכב בN, המנוע עובד פרפקט, חלק, עגול ויפה, קצת מעל 1000 סל"ד.
ברגע שהרכב בD, הטורים נופלים והרכב נכבה.
רעיונות?
חיישן MAP הלך וצריך חדש? איפה קונים? צינור ואקום? איפה קונים? ניתן להחליף לבד?
טרופר בנזין 96
נסיעה לטיול שלג לפני שבועיים.
באיזור צומת מחניים הרכב נחנק. עושה הפסקה, ממשיך לנסוע כל עוד לא עולה טורים גבוהים מדי הכל בסדר.
חוזר הביתה ומכניס את הרכב למוסך. בבדיקה - בעיה עם משאבת דלק. מסתבר כי היא המקורית של הרכב, משכה 238000 ק"מ ו21 שנה! נפרדנו כידידים והוחלפה בחדשה מקורית.
בדרך חזרה מהמוסך פתאום הרכב שוב נחנק. במראת נהג אני רואה שעם לחיצה על הגז יוצא עשן שחור. הרכב לא אוכל שמן בכלל.
קצת חקירות ושיטוטים ברשת מביא אותי למסקנה כי חיישן MAP מלוכלך. מפרק, מנקה עם ספריי בלמים, ומרכיב.
יוצא לעשות סיבוב - נדלקת נורת Check Engine. עשר דקות של סיבוב באיזור, עליות ירידות, הרכב נוסע מצוין. חוזר הביתה.
שעה אח"כ יוצא לעוד נסיעה. נורת CHECK ENGINE עדיין דולקת
מגיע לרמזור - הרכב נכבה. קצת דיאגנוסטיקה בסיסית מעלה את המסקנה הבאה:
כל עוד הרכב בN, המנוע עובד פרפקט, חלק, עגול ויפה, קצת מעל 1000 סל"ד.
ברגע שהרכב בD, הטורים נופלים והרכב נכבה.
רעיונות?
חיישן MAP הלך וצריך חדש? איפה קונים? צינור ואקום? איפה קונים? ניתן להחליף לבד?