PDA

צפייה בגרסה מלאה : חיפוש חלפים, וכמה בעיות - תומקאר

Aviv-T
03-03-17, 19:39
אהלן כולם, קודם כל ברצוני להגיד שזו הודעה ראשונה, וזה נחמד שיש למי לפנות.

אז אחרי שהשבוע ניסינו את ציר הפטרולים ברמת הגולן (בהצלחה יתרה - חוץ מרצועת וריאטור שנקרעה באמצע: כבר הייתה ישנה ובלויה...)

נולדו כמה תקלות לאורך הטיול הארוך:
1. מד הטמפרטורה נפל - השעון לא מגיב - מה צריך לפתוח או לבדוק לפני ששמים במוסך? האם אפשר לסדר לבד?
2. אותו דבר מד המרחק - מסך הקילומטרים נעלם - יש אור רקע אך לא כתוב כלום.

חוץ מזה אשמח לדעת איפה אפשר לרכוש חלפים, חלקים או סתם תוספי כיף ועדיפות מרובה לחלקים מקוריים של החברה - לצורך העניין חסר לי כרגע:
צריך להחליף צמיגים
הסוגר של מנשא הגלגל הרזרבי (רק הסוגר)
גא'נט (גלגל)
רצועת וריאטור
וכו' וכו' וכו'...

תודה רבה לקוראים ולמגיבים

shmulikbg
04-03-17, 00:12
יש לך פה באתר את אלעד שמיר. דבר איתו.

Elad Shamir
04-03-17, 11:20
אתחיל בגילוי נאות - אני בעל ניידת שרות של תומקאר (מוסך נייד)

לפני התשובות חסר מידע - איזה דגם, שנה, מנוע

ולתשובות -
מד טמפרטורה (במידה ומדובר במנוע זונגשיין) - יש שני חיישנים על בית הטרמוסטט (אחד למחשב ואחד למד הטמפרטורה), זה עם החוט הבודד - תבדוק שמחובר/ מגעים.
מד מרחק - (במידה ומדובר בדגם עם המחוג מהירות וצג דיגיטלי בחלק התחתון) תבדוק את חיבורי החשמל בצד האחורי של המד מהירות, אם הכל מחובר ותקין אז יתכן והתקלקל הצג הדיגיטלי (קורה, מוכר)
חלקים - אפשר לקנות כל חלק של כל דגם (כמעט באופן מוחלט)
המצלצה - רצועת הנעה - ציינת שהרצועה נקרעה אבל זה היה צפוי כי "כבר הייתה ישנה ובלויה" אז להבא מומלץ להחליף רצועה כבר בשלב הזה ככה נמנעים נזקים שיכולים להיגרם מקריעת רצועה (ונגרמים!) ואת הבלויה להחזיק כספר

אתה מוזמן להפנות שאלות נוספות, כאן או בפרטי

Aviv-T
11-03-17, 15:35
התומקאר הוא TM27 1050 2013
אשמח אם לא אכפת לך להמשיך לשאול פה, אם עוד מישהו יתעניין או יצטרך.
אשמח מאוד לתמונה של הכבל עם החיבור לבית הטרמוסתת, משום שאני לא מצליח למצוא אותו, או להבין שזה הוא...

כמו כן, נולדה בעיה חדשה - בעת ההנעה, יש רעש של "קליק" בודד מאזור המנוע, אבל לאחר ההנעה הכל כרגיל. מה זה יכול להיות?
תודה רבה על העזרה!

-->