צפייה בגרסה מלאה : ג'ימיני ויהלומים
Lior Rachmani
06-03-17, 13:59
שלום לכולם!
אז אחרי שנים רבות עם סמוראי הגיע גם זמני להתקדם (קצת) .
אני מעוניין בגימיני אבל יש דבר מחפיר שקשה לי לקבלו- המחיר.
מחירונים בין השנים 99-01 עומד על 14-17 ועוד בהקצנה,בעוד שמוכרים פרטיים מוכרים את הרכב כפי 3 משוויו ולפעמים אף יותר.
שלא לדבר על דגמים יותר חדשים .
המחירונים נבדקו לפי כמה חברות בניהם יד2,יצחק לוי,גלגלים ועוד בהם נמצא שהמחירים די זהים (אלף פה אלף לשם)
השאלה שלי- למה??? מה אנשים חושבים לעצמם?
אנא,הכירו את עיניי כי זה פשוט ביזיון
מחירונים בין השנים 99-01 עומד על 14-17 ועוד בהקצנה,בעוד שמוכרים פרטיים מוכרים את הרכב כפי 3 משוויו ולפעמים אף יותר.
אי אפשר למכור משהו בפי 3 משוויו. אם מישהו קנה את הרכב, המחיר שהוא שילם זה בדיוק שוויו.
שאלתך צריכה להיות מנוסחת אחרת: למה כל המחירונים מתמחרים את הג'ימני בשליש משוויו האמיתי בשוק?
אגב את הסמוראי שלך, מכרת במחיר מחירון? אם מישהו היה מציע לך פי 3 ממחירון, הייתי מתעקש למכור אותו במחירון?
Lior Rachmani
06-03-17, 14:58
את הסמוראי שלי מכרתי במחיר מגוחך,כי הוא מלא בבעיות. כנל גם רכבים ש10 שנים על הכביש לפחות. לא רואה סיבה מוצדקת למכור בכאלו מחירים.
אתה מכרת את הסמוראי שלך במחיר מגוחך כי זה מה שהקונה שמצאת היה מוכן לשלם.
נגיד שאני מוכר ג'ימני יפה ויש לי שתי הצעות - אתה מוכן לשלם מחירון לוי יצחק ומישהו אחר מוכן לשלם לי פי 3 - מה אתה מצפה ממני לעשות?
זה מחירון לוי יצחק שמנותק מהמציאות.
ליאור, אני עם ג׳ימני 99 אוטומטית, השווי בערך 15k לפי לוי יצחק.
אני מושקע על הרכב בסביבות ה- 35k, חוץ מהגיר כל הרכב חדש (מנוע, רדיאטור, סטרטר, אלטרנטור), תוסיף לזה את ההגבהה, ג׳אנטים של סיקס+צמיגים חדשים, נעילה אחורית, מערכת, שנורקל, כסאות של אלפא, כננת וטמבון ברזל, וו גרירה ויש עוד המון דברים ששכחתי (בכל זאת בוקר..), למה שאמכור (לא מוכר) כלי כזה במחירון או פחות?!
הבעיה המרכזית היא בישראלי הממוצע שמנסה תמיד לאכול את העוגה ולהשאיר אותה שלמה.
לרכב מושלם ומתוחזק ברמה גבוהה יש מחיר ומי שלא רוצה לשלם אותו עכשיו משלם אותו בגדול אח"כ כי הרי הוא ירצה לשפר את הג׳יפ וראה איזה פלא, בסוף אותו ישראלי עובר את הסכום בהרבה.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
GodsFather
07-03-17, 08:24
אין דין רכב משופר לרכב מתוחזק ברמה סטנדרטית או רכב שפשוט נוסע. מרגיש שכתבנו את זה מספר פעמים.
גימני סטנדרטי לחלוטין לא צריך לעלות הון. אם הוא באמת שמור בצורה נדירה, אפשר להבין דרישה של עוד כמה גרושים מעל המחירון.
על שיפורים תקינים, ראוי להוסיף. כמה? יש כללי אצבע ויש רמת חרמנות. כל אחד והעסקה שלו.
מעבר למצב הרכב, יש גם שאלה של היצע וביקוש, מוניטין ותופעות עדר.
אתן דוגמא מהויטארה: פעם כל גרוטאת ויטארה היתה נמכרת הרבה מעל המחירון או מחיר של SUV גדולים אחרים.
"תור הזהב" הזה חלף לו והיום על רכב עם תוספות בשווי 70K מציעים לי במקרה הטוב 20K. למה? כי זה מצב השוק היום לויטארה.
ג'ימני נמצא בנישה ייחודית ולכן מבקשים (וכנראה גם מקבלים) סכומים כאלו. היה לך סמוראי, אתה בטח מבין למה... (הייתרונות של הסמוראי בסביבה יותר מתורבתת).
מצב השוק של הג'ימני עשוי כמובן להשתנות בעוד כך וכך שנים, אם בא לך לחכות ...
בקיצור, מספיק ליילל. אם מתאים לך, לך על זה - ואם לא אז לא ...
בהצלחה :)
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.