צפייה בגרסה מלאה : איזה בזבוז ( ויש שיגידו טימטום ) לשלוח סטנדאפיסט לסקר את ההשקה של הדיסקברי החדש..
http://www.israelhayom.co.il/article/458871
הקישור לא עובד
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
אתה מנסה מטלפון ?
כי מהמחשב זה כן עובד לי
הקישור לא עובד
כן 113672
יש מרכאות מיותרות בסוף הקישור. ברגע שמוחקים אותם זה עובד.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
למה ביזבוז? דווקא עשה חשק לנסות. לא שאני אראה בפנוכו של רכב כזה בעשרים שנה הקרובות אבל חשק עשה.
למה בזבוז? שייהנה.
זו השקה ולא באמת מבחן - אז מה זה חשוב מי נוסע? העיקר שהוא יידע להעביר את החוויה,
(אגב... אני מכיר קומיקאי אחר, די מוכר, שהוא גם ג׳יפאי ממש. אם מישהו מעורכי העיתונים רוצה לדעת מי זה... דברו איתי).
אסף.
יש מרכאות מיותרות בסוף הקישור. ברגע שמוחקים אותם זה עובד.
Sent from my HUAWEI CRR-L09 using Tapatalk
אכן כך. עכשיו עובד
לא קראתי כלום על יכולות השטח של הרכב הזה
רוב הכתבה בכלל לא קשורה לרכב..
למה בזבוז? שייהנה.
זו השקה ולא באמת מבחן - אז מה זה חשוב מי נוסע? העיקר שהוא יידע להעביר את החוויה,
(אגב... אני מכיר קומיקאי אחר, די מוכר, שהוא גם ג׳יפאי ממש. אם מישהו מעורכי העיתונים רוצה לדעת מי זה... דברו איתי).
אסף.
זה בדיוק הרעיון בהשקות. הם לא באמת נוסעים בשטח ומבחינת היבואן שיבואו רק קומיקאים וכתבות לייף סטייל... שלא ישאלו שאלות קשות ויהיו עסוקים בלהנות. מזל שיש גם כמה עיתונים ששולחים כתבי רכב אמיתיים שמסוגלים לכתוב כמה מילים על הרכב מהמסלול שטח התפור בול למידותיו.
אסף.
דווקא כתבה משעשעת ...
יותר מצחיקה משל ניר.
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
אני מדבר מתוך הפוזיציה, ויכול לאשר מילה במילה. כי זה הקטע של השקה.
ההשקות של לנדרובר מאוד מושקעות ומאוד שוות.
שולחים את הכתבים למקומות מרוחקים ולעתים גם אקזוטיים.
מאפשרים לנהוג אשכרה בשטח אמיתי, לא כמו יצרנים אחרים שמבוהלים מעצם המחשבה על OFF-ROAD ומביאים אותך למסלול כאילו-כזה שכל כולו כסת"ח ושנתפר לפי המגבלות של האוטו כדי להבטיח שלא יהיו פדיחות.
לא כאן. מותר לי לפרגן ללנדרובר, כי הם אשכרה יקחו אותך לסהרה ולאיסלנד וליוטה. החול יהיה חול אמיתי, הבוץ יהיה בוץ. דביק ומסריח. ההצלבות יהיו אמיתיות, לא מוטבעות במשטח בטון משונן סמוי מלא בזיזים אוחזים שקבור מתחת לשכבת ציפוי מלאכותית דקיקה של כאילו חול, במגרש "נהיגת שטח" מלאכותי ומגוחך שנבנה לכבוד ההשקה באיזה פארק ציבורי במרכזה של עיר בירה אירופאית מסויימת. לא רוצה להגיד אצל מי, אבל זה יצרן גרמני מכובד וגדול.
אז אם משקיעים בך ים של כסף ועושים לך גוד-טיים, רוצים לקבל בחזרה חשיפה וצבע ורייטינג.
ובשביל זה קומיקאי או סלבריטאי או סופר מפורסם, יספק סחורה שמתחרה בטובי כתבי הרכב.
תבדוק כמה כניסות יהיו ל"כתבה" הצבעונית-שמחה של הסלבריטאי שמבין בג'יפים כמו שאני מבין בפיזיקה גרעינית, וכמה להתרשמותו המלומדת-טכנית-יבשה של עיתונאי הרכב המקצועי שהוא גם איש-שטח מנוסה ויודע על מה הוא מדבר - אבל מי מקשיב לו בכלל.
הסלבריטאי לא צריך להבין ברכב ובטח לא לרדת למפרטים טכניים שרק מבלבלים אנשים. הוא צריך רק לכתוב סביר ורצוי גם מצחיק.
אם הוא יורד על עצמו "מי נתן לי רשיון", "מה אני מבין בג'יפים בכלל" ומתעכב על תיאורים צבעוניים של שקיעות בחול ותקיעות בבוץ וסטייקים שתקע ויין שגמע וריזורטים מפוארים שהתארח בהם - בכלל זה הכי טוב.
בגלל שהוא דמות צבעונית מפורסמת, אנשים ישקיעו ויקראו בנשימה עצורה כל גרעפס שלו. לא כי הם מתעניינים באוטו - אלא כי הם מציצנים. קופצים לכבוד כל מה שסלבריטאי עושה. זה עמך-ישראל, מעריצים שרופים של האח הגדול בערוץ 2 ושל התוכנית היומית של גיא פינס בערוץ 10. ואל תזלזלו בהם - הם הרוב.
ואם אתם חושבים שקומיקאי בהשקת לנדרובר זה הגזמה, אז מה אתם יודעים. אני יכול לגלות לכם, בשקט, שכבר היו מקרים, בודדים אמנם אבל היו - ששלחו להשקות אנשים ש... לא נהגו.
חלק כי לא יכלו, חלק כי לא רצו, חלק כי העדיפו לעשות דברים אחרים וחלק כי אשכרה היה אסור להם לנהוג.
לא יכול לשכוח השקה מסוימת ממזמן של מכונית קונברטיבל מסויימת שבאה איזו גברת נחמדה מאיזה מגזין לייפסטייל ורכילות שכזה, שסחבה בטן גדולה של חודש שמיני ואשכרה פחדה לנהוג, שזה טבעי ומובן. אבל לוותר על הנסיעה להשקה בפרובנס?... מה פתאום.
מוכרים גם סיפורים מהעבר, חלקו די קרוב, על כאלה שדווקא יכלו לנהוג, אבל העדיפו להעביר את זמן הנהיגה היקר בשופינג ובחיפוש אחרי אאוטלטים.
שיא השיאים - מדיות מסויימות, חלקן גדולות ומכובדות וידועות, שלחו כצ'ופר אנשים שאינם כתבי רכב ואח"כ התברר שחלקם אפילו נטולי רשיון נהיגה....
ובסוף כולם סיפקו את הסחורה המצופה מהם - התרשמות צבעונית ומושקעת מהגוד-טיים שעשו ועל האוטו הם כתבו את מה שהיה בחומר היחצ"ני שקיבלו. מבחינת היצרן זה הכי טוב שיכול להיות ואין ספק, זה גם מאוד מקצועי....
אבל את הקוראים שלהם זה לא מעניין. העיקר שיש צבע וצחוקים.
השקה זו השקה. בד"כ אלה כתבי רכב מקצועיים שנוסעים להשקה. אבל לא תמיד, במיוחד אם מדובר במכוניות יקרות, שההייפ סביבן חורג מהעניין הטכני-מקצועי נטו ואני חושב שיבואן לנדרובר לא בדיוק טועה כשהוא שולח סלבריטאים להשקות.
את המבחנים תשאירו לכתבי הרכב אחרי שהאוטו יגיע לישראל וייבחן כאן, בתנאים שלנו. דגם מייצור-סידרתי במיפרט הישראלי ולא טרום-ייצור במיפרט המקסימלי האפשרי. אבל את זה מי יקרא?.... מאות בודדות שבאמת מתעניינים.
תשובה לברלי ,
מה שכתבת אולי מוכר את העיתון אבל לא בטוח שעוזר למכירת הרכב..
הכתיבה קולחת ומהנה .
כמובן לא ניתן ממנה להבין דבר וחצי דבר על יכולת האמיתית של הרכב .. אבל זה בדיוק מה שהמפרסמים התכוונו .
דור מי שקונה כזה אוטו .. הדבר האחרון שמעניין אותו זה יכולת השטח ...
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
מיילא תימטום.לשלוח סטנדאפיסט להשקת רכב....
אבל לשלוח 120 ליצנים לכנסת??!!
פורים שמח!
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.