צפייה בגרסה מלאה : מקסיס טרפדור - חוות דעת
אשמח למידע מבעלי נסיון על הטרפדור
תודה
כשהוא חדש הוא צמיג טוב ואוחז יפה.
אחרי שנה קצת פחות, תלוי בסוג נהיגה שלך. הוא נישחק בצורה לא שווה וגורם לויברציות לא נעימות בלשון המעטה .
Sent from my SM-G920F using Tapatalk
סוג הנהיגה שלי איטי ושקול, אבל עובד בשטחים טרשיים קשים מאד.
לא נשמע מעודד מה שכתבת...
אם כבר מקסיס. אני מציע לך לשקול את ה 8090.
דיאגונלי ולא רדיאלי - כלומר הרבה יותר חזק ועמיד. אני שוקל לקנות כאלו אז אני שואל כל מי שיש לו כאלו וכולם מרוצים סהכ - כשהפרופיל הרגיל של השימוש הוא כמו שלך וכמו שיהיה גם אצלי - מעט נסיעה והרבה שטח רע.
אסף.
ה8060 צמיג טוב. אני כבר עם סט 3 במידות שונות(התחיל מ205 אחכ 235 וכבר שנתיים עם31) לא נתקלתי בתופעות שעדיאל תיאר. יכול להיות שעל רכב במשקל גדול משלי השחיקה מהירה יותר והבלאי נראה לעין. סט מחזיק אצלי כ3 שנים. הסמוראי עושה שטח קשה(סלעים)וגם כביש. מי שמכיר אותי יגיד לך שאני לא נוהג בעדינות..
אני בכל אופן מרוצה וממליץ.
בזמנו כשבדקתי ההפרש בין המקסיס לקופר היה 200-300 שקל לסט. אני נוסע איתו יותר משנה כ-8000 ק"מ, והוא עדיין נראה חדש לגמריי. תמורה מעולה למחיר.
אם כבר מקסיס. אני מציע לך לשקול את ה 8090.
דיאגונלי ולא רדיאלי - כלומר הרבה יותר חזק ועמיד. אני שוקל לקנות כאלו אז אני שואל כל מי שיש לו כאלו וכולם מרוצים סהכ - כשהפרופיל הרגיל של השימוש הוא כמו שלך וכמו שיהיה גם אצלי - מעט נסיעה והרבה שטח רע.
8090 דיאגונלי יש במידה 35 ומעלה, 8060 דיאגונלי במידה 37 ומעלה. מה שרלוונטי לרובנו זה הגרסאות הרדיאליות של אותם צמיגים.
8090 דיאגונלי יש במידה 35 ומעלה, 8060 דיאגונלי במידה 37 ומעלה. מה שרלוונטי לרובנו זה הגרסאות הרדיאליות של אותם צמיגים.
דלתא דנטייר (יבואן מקסיס) מביאים רק את ה-764 בגלל "העדר דרישה" לשאר.
במידה שלי לפחות, 33.
הם בודקים לי אפשרות לייבא 8090 במידה שלי + מחיר.
נמרוד - יש השלכות שליליות לדיאגונלי לעומת רדיאלי?
אני נוסע מעט, וטרשי-חזק.
זה לא רלוונטי. אין צמיגי Bias למקסיס במידה שלך.
לדעתי היצרן היחיד שמייצר עדיין צמיגים דיאגונלים בתחום המידות של 31-33 זה אינטרקו/סופר-סוואמפר.
זה לא רלוונטי. אין צמיגי Bias למקסיס במידה שלך.
לדעתי היצרן היחיד שמייצר עדיין צמיגים דיאגונלים בתחום המידות של 31-33 זה אינטרקו/סופר-סוואמפר.
דווקא ראיתי באתר צמיגים מקומי 8090 ל-33, אמנם ג'נט 16 :(
האם הוא רדיאלי או דיאגונלי? לא יודע
כבר מזמן לא שמעתי על הסופר-סוומפר ולא נתקל בהם בחיפושיי.
עוד קיימים?
מה המחירים שלהם, יש מושג?
מה שיש בארץ ובמידות האלו זה רדיאלי, בטוח. הם משתמשים באותו מספר ושם מוצר בתוספת המילה רדיאלי. מבלבל.
אינטרקו מעולם לא נמכרו בארץ ביבוא מסודר למיטב ידיעתי.
תכלע'ס, רדיאלי יותר טוב ויותר נכון, אל תיתן לאסף להסיט אותך. הוא סתם סדיסט.
תכלס... רדיאלי יותר טוב. בכביש.
דיאגונלי חזק ועמיד יותר אבל פחות גמיש ופחות יציב במימד הרוחב.
בשטח, וזה לא מקרי שצמיגי תחרויות הם דיאגונליים, לרדיאלי יש חסרונות. לא שהוא לא טוב... עובדה אלו רוב הצמיגים... אבל לנסועה מהסוג של גיתאי ומה שאני מתכנן - דיאגונלי בהחלט צופן יתרונות.
אני מסתכל שוב בקטלוג של מקסיס ונראה לי שכל המידות חוץ מהקטנות במיוחד הן דיאגונלי. המידה כתובה בלי האות R.
אסף.
בתחרויות (באחה, ultra-4, KOH) הצמיגים המנצחים לא דיאגונלים. BFG, גודייר, טויו, ניטו - רק דיאגונלי. מקסיס יוצאי דופן עם 8060 דיאגונלי במידה 37 ומעלה, ו8090 דיאגונלי במידה 35 ומעלה, אבל אני די בטוח שבKOH משתמשים ברדיאלי ולא בדיאגונלי גם במקסיס. הם נוסעים גם לאט וגם מהר!!!
דיאגונלי תמצא ברוק-באונסינג, mud-bogging וכאלו. איטיים.
הסופה של גיתאי, בכל זאת נוסעת גם ולא מעט בכביש, ובכל מקרה, כאמור, זה לא באמת רלוונטי אלא אם עושים מאמץ מיוחד ליבוא אישי.
המטרה שלי בפורום סוזוקי היתה לקבל חוו"ד על הטרפדור, אבל כמו שזה נראה אין בכלל במידה שלי 33.
מחזיר את הדיון לשרשור המקורי בפורום כללי, שיתפתי שם דוח מצב ביניים על מה קיים ומחירים.
אם היו בארץ 8060 במידה 33, כבר מזמן היו מורכבים אצלי כאלו... אם יש לך קשרים בדנטייר והם יסכימו להביא במיוחד, אני מצטרף ל-5 צמיגים חדשים גם אם הם יגיעו עוד חודשיים-שלושה ...
אתה ברוחב 10.5 או 12.5 ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
12.5
הלוואי שהיו צמיגים ל-10.5
אני יכול להבין שהם נותנים תמורה למחיר, אבל אתה עד כדי כך שרוף עליהם?
Sent from my SM-G850F using Tapatalk
לא שרוף עליהם, אבל הם בהחלט באים לי טוב. צמיגים רכים יחסית (לטוב ולרע), אחיזה מצויינת, שקטים יחסית (כמו כל צמיג שטח, יותר שקטים כשהם חדשים ...). יש לי נסיון טוב איתם בויטארה, וחבר מרוצה מהם מאוד על טרופר.
אם אתה נוהג לפוצץ דפנות צד אז הביגהורן יהיה עמיד יותר. בבוצ נראה לי שגם יהיה ייתרון קל לביגהורן בזכות ניקוי עצמי טוב יותר. מכל בחינה אחרת, כולל שטח טכני סלעי, הייתי בוחר בטרפדור, שהוא צמיג גמיש יותר.
לא נכנס להשוואות מול יצרנים אחרים - הדיון לא יסתיים לעולם ...
Sent from my HTC One using Tapatalk
יונימוג אדום
16-03-17, 05:50
בשני הרכבים שלי מורכב ה-8060 טראפדור .
טנדר סמוראי - מידה 205/70/15 . - 60000 ק"מ - נוסע בעיקר בכביש ( רכב עבודה קשוח ) ומעמיס הרבה .
סיקס מידה - 31/10.5/15 - טיולי שטח קשים עד עצבניים . עברו על הסיקס כבר 45000 ק"מ .
צמיג פשוט מעולה - שקט בכביש , רך יחסית , מעולה בדיונות ( להבדיל מצמיגי שטח אחרים ) , אחיזה טובה בשטח טכני ( הפדרל הסיני היה יותר טוב בטכני אך ורק שם - בטונאדה שמרעישה ומווברצת ) .
ממליץ בחום על הצמיג הזה !!!
שונה לגמרי מדגמים אחרים של היצרן .
אילן
ה8060 מורכב אצלי כבר 3שנים התמורה למחיר הכי טובה שמצאתי פשוט אחלה צמיג (מידה 31 ) עובד קשה עומד בכל תוואי שטח בגבורה.
היה מורכב על הג׳ימני שלי, כמעט לא מורגש על הכביש ואוחז מצויין בשטח.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
דיברתי עם היבואן, לצערי הדגם היחיד שהם מביאים לארץ למידה 33 הוא ה-764.
תודה לכל המשתפים
בצמיגי שטח אני חושב שזה היחידי שמתאים לסמוראי חוקי. אני תמיד השתמשתי בו כך שאני לא יכול להשוות לחברות אחרות.
אבל מנסיון של שנים כולל נסיעות כביש ושטח צמיג טוב מאוד.. עמידות טובה, אורך חיים גבוהה. לא מרעיש יותר מדי (אבל תזכור שאצלי מורכב על סמורא יכך שרעש הוא לא פרמטר). גם בנסיעות כביש יש לו אחיזה טובה. בגשם קצת מחליק אבל מה לעשות זה צמיג שטח.
באופן כללי יחסית למחיר סביר בהחלט.
הסתכלתי היום שוב מקרוב על הצמיגים של אורי. 8090. דיאגונליים. במידה קטנה.
אסף.
ואללה? מה המידה?
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.