התחברות

צפייה בגרסה מלאה : התייעצות לגבי בניית פגוש קדמי מברזל

inflictioN
16-03-17, 18:21
שלום לכולם אני מעוניין להתחיל פרוייקט של בניה של פגוש קדמי לסמוראי מברזל.

עכשיו עלה לי רעיון לבנות פגוש קדמי שישמש גם כארגז כלים מינימלי לא מוגזם עקב חוסר מקום בסמו קצר פתוח.

מדובר על כלים כמו רצועות וכמה מפתחות ונייר איזו ואזיקונים לא מוגזם.

מה גם שמאחורה יש את הגלגל+ ג'ריקן 20 ליטר צבאי שלרוב מלא חצי שיושב על פגוש ברזל אחורי ובדרך כלל במושב האחורי גם נכנס המשקל הכבד בטיולים ארוכים כמו מקרר ציידניות שישיות מים וכאלה וכל הגגון כל הציוד הקל שתופס מקום כמו כריות שמיכות אוהל כסא מתקפל וכו'.

לכן חשבתי אולי לנסות לבנות פגוש קדמי שיהיה לא כבד מידי אבל סבבה שיאזן קצת אחרי טיול שנשבר לי אגזוז והייתי צריך לאלתר משהו שיחזיק אותו שלא יפול אני חייב ארגז ובכלל חוסר מקום או שאני אשים אותו על הגגון בחלק הקדמי או שאצור משהו מגניב.

אשמח לדעת האם משהו בנה משהו בסגנון או יכול לתת הערות טובות או רעות או אפילו אשמח לשרטוט או כל דבר שיוכל לעזור.

מה שעוד אשמח לדעת האם כדאי לקחת פרופיל גדול ופשוט לשפצר אותו לצורה שאני מעוניין או שעדיף לבנות משהו מברזל שטוח או מברזל דמעות?
וגם מה יהיה יותר חזק ריתוך רגיל? הלחמה? או שאצטרך לדאוג לעזרה ואולי לMIG ודברים יותר רציניים?

erezgur
16-03-17, 19:03
יש לך כננת?

inflictioN
16-03-17, 19:06
יש לך כננת?

כרגע לא חושב אולי משהו קטן בעתיד אבל לא יודע עם יש צורך לשלם כל כך יקר בכל זואת סמוראי

איל מ
16-03-17, 19:20
חפש את השרשור של חיים רכס על דיגום הלנד קרוזר שלו. (או אולי שרשור תחרות הרכב הכי מדוגם למסעות).
היה לו טמבון קדמי עם תאים לציוד.

de fox
16-03-17, 20:59
בסמוראי יש המון מקום בתא המנוע. קלאסי לעשות תא לכלים. Imri עשה משהו בכיוון אאל״ט
לגבי הפגוש, רתכת אלקטרונית ביתית עונה לך על הצרכים מעל לראש. אם יש לך גישה לשאריות פרופיל במידה שמתאימה לך אז זה הפתרון הכי פשוט וזול. אני בניתי 2 פגושים אצלי בסיקס מפרופיל 50x100 ויצא מאוד מוצלח לטעמי

Jonathan Krispel
17-03-17, 12:00
בתא מנוע הרבה יותר ריאלי, ואם תעקם את הפגוש על סלע? אפילו קצת ולא יפתח לך...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

inflictioN
17-03-17, 20:30
בתא מנוע הרבה יותר ריאלי, ואם תעקם את הפגוש על סלע? אפילו קצת ולא יפתח לך...

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

אוקיי לקחתי לצומת ליבי תודה :)

מה עם האופציה בצד של הפגוש לרתך עליו ארגז כלים ברזל עם מנעול? כמובן שלא יפריע לכננת עתידית או לכניסת אוויר למנוע

איל מ
17-03-17, 20:38
לא בהכרח. אם המכסים של התאים הם גדולים במעט מהפתח ומוניחם עליו עם חפיפה (פלטות שטוחות), הן לא יכולות להתקע. צריך רק למקם את הציר והסגר נכון כדי שלא יהיו חשופים למכות.

yoni89
17-03-17, 20:49
אם אתה בעניין אני מחפש טמבון מקןרי לקדימה.

inflictioN
23-03-17, 17:22
אם אתה בעניין אני מחפש טמבון מקןרי לקדימה.

רוב הסיכויים שאשמור אותו כי שמעתי על כמה שעשו להם בעיות בטסט על השטות הזו.
וגם אם אתחיל פרוייקט כזה יהיה באזור חודש 7.

אבל נראלי שתוכל למצוא כזה מקורי אצל אלירן יש לו הרבה רכבים לפירוק

-->