PDA

צפייה בגרסה מלאה : משרד נייד ברכב עם מדפסת הזרקת דיו ביתית , מישהו התנסה?

refa_l
22-03-17, 16:07
שלום
רוב עבודתי אני נמצא בשטח, על מנת לחסוך את הכאב ראש של הדפסה וסריקות של מסמכים רק כאשר אני עובר במשרד (לא קורה הרבה) אני מעוניין לשים מדפסת משולבת באופן קבוע ברכב.
מדפסות ניידות יעודיות הן יקרות יחסית כ 1500 ש"ח (לא בררתי לגבי עלויות של טונרים מניח שגם יקר) וללא סורק, מה שאומר שצריך להשקיע בסורק נייד שעלותו היא כ 1000 ש"ח.
חשבתי לשים מדפסת הזרקת דיו משולבת סורק ביתית, מבחינת הפעלה אין בעיה יש ממיר מתח באוטו ומחשב כמובן שהלפטופ נמצא איתי קבוע ורק איתו אני עובד.
הבעיה היחידה שאני יכול לצפות זה שהדיו ינזל ויטפטף ואולי לא ידפיס כראוי בגלל התזוזות של הרכב בנסיעה.
האם מישהו התנסה ברעיון הזה ויכול לשלול או לאמת את העניין.

איל מ
22-03-17, 16:44
פרייבט?
בתחילת הדרך, הבוס שלי עבד מהאוטו, הבעיה היחידה היתה החום שהיה הורג את המחסניות דיו.

refa_l
22-03-17, 16:50
כן פרייבט
מה זה אומר הרג? מתייבש?

asafk
22-03-17, 17:30
תדאג לצל או מארז מבודד, ולא תהיה בעיה. הבעיות מתחילות מעל 40 מעלות - ובתוך רכב חונה יש יותר מזה.
ראשי ההדפסה ברוב המדפסות נעולים ב״חניה״ כשהמדפסת כבויה. אז אין חשש מרעידות והלמים. כן הייתי חושש מפתיחה וטריקה של המכסה העליון (זה שמתחתיו הזכוכית של הסורק - ולכן, שוב, הייתי ממליץ על מארז שיחזיק הכל סגור ומהודק.
ואם כבר מארז... אז שיהיה עם ספוג חצי קשיח בצד הפנימי.

אסף.

shmil
22-03-17, 18:12
כבר לפני 20 שנים החזקתי באוטו לפטופ ומדפסת הזרקת דיו.
זוכר עד היום, המדפסת היתה canon BJC-30.

לא נרשמו בעיות מיוחדת.עם זאת, הייתי לוקח לתשומת הלב מה שנכתב כאן.

jacob72
22-03-17, 18:19
למה אתה צריך סורק?
יש לך היום תוכנות מדהימות לסריקה בנייד . ובלי קשר אתה יכול לצלם תמונה ברזוציה גבוהה ואחכ להדפיס.

לגבי ההדפסה אתה צריך מדפסת לייזר קטנה, זה לא דיו ולא יתייבש לך

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

-->