צפייה בגרסה מלאה : מיכלי דלק סיניים של Long-Haul
בתמונות נראה כמו חיקוי סיני של Rotopax.
למישהו יש ניסיון?
https://www.aliexpress.com/w/wholesale-long%25252dhaul.html?spm=2114.01010208.0 .0.kHx3st&site=glo&groupsort=1&SortType=price_asc&g=y&SearchText=long-haul
GodsFather
26-03-17, 20:11
יש שמוכרים בארץ במחירים כאלה
boaz avrahami
27-03-17, 00:32
אין לי נסיון אבל היבואן יושב בחדרה. אם מעניין אחפש את פרטיו
בקניון בחדרה בחניון למטה יש חנות בה נמכר ציוד ופתרונות מעניינים לרכבי שטח כולל מיכלי מיים קשיחים בצורות שונות שיכולים לשמש גם כשפלות לחילוץ.
בעל העסק: אפי שטרית . נייד: 0523214741
תודה.
רציתי לקבל חוות דעת ממישהו שהשתמש בהם. אוסיף עוד שאלות כדי שיבינו למה אני מתכוון:
האם אפשר להעמיס על המיכל משקל (כמו בתמונה שרואים שמשתמשים בהם כמו שפאלות)?
האם המיכל עמיד בפגיעות סבירות מציוד שמונח עליו בנסיעת שטח קופצנית?
האם הפקק אטום היטב ולא דולף ריח של דלק במידה ואאחסן אותו בתוך תא הנוסעים?
האם אפשר להשאיר את המיכל ביום חם בתוך הרכב?
boaz avrahami
27-03-17, 11:27
לפני זמן התעניינתי על זה. בדגש על הפקק.
נאמר לי על ידי היבואן שהם מגיעים דחוסים בלחץ אוויר והביקורת היא כשפותחים אותם הלחץ משתחרר.
אינדיקציה טובה לדעתי על האטימה
אני רכשתי בחדרה 2 מיכלים שטוחים של 20 ליטא כל אחד ( שינהם ב 500 ש"ח ) . קשיחים, חזקים ואטומים היטב. בניתי מהם מערכת מים עם משאבה .
אני רכשתי בחדרה 2 מיכלים שטוחים של 20 ליטא כל אחד ( שינהם ב 500 ש"ח ) . קשיחים, חזקים ואטומים היטב. בניתי מהם מערכת מים עם משאבה .
יכול לתת מיקום מדויק?
liontamer84
29-03-17, 16:23
היי
יכול לפרט את מבנה המערכת מים? תמונות?
מצטרף לבקשה, היות ואני מחפש פתרון למיכל שטוח פריק ונתיק שיותקן באמבטיה בקינג (היכן שנמצא ביום יום המושב השלישי)
למי שחיפש את הספק בחדרה , שם: אפי שטרית , נייד: 0523214741
liontamer84
30-03-17, 15:07
ומה עם מי שחיפש את הסכימה של המערכת מים?
ניסיתי לשרטט סכמה, או שאני לא מספיק טוב בזה או שאין לי סבלנות. הייתי מצלם אבל כל המערכת מוסתרת בתוך הרכב מתחת לציוד .
מי שמעוניין לראות, מוזמן, המערכת ממש פשוטה , שום דבר חכם. יחד עם זאת לא בטוח שההשקעה כדאית ( יותר מ 1500 ש"ח רק האביזרים המיכלים והמשאבה ) .
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.