צפייה בגרסה מלאה : רעיונות כיצד לשקול את המשקל הקבוע הנוסף ברכב
ערב טוב לכולם
אני על סף להתאים קיט מתלים ללנדקרוזר,
ומחפש רעיון כיצד לשקול את מה שיש ברכב באופן קבוע, על מנת לדעת האם יש צורך בקפיצי hd או לא...
מדובר באוהל גג (50 קילו בוודאות)
ועוד ארון מגירות בבגאז עם כלי העבודה והפקלים למינהם...לפרק את הארון אפשרי, אבל נלקח כמוצא אחרון.
מה דעתכם? יש רעיונות?
תשקול את האוטו במקום ששוקלים משאיות.
המשקל העצמי רשום ברישיון וההפרש הוא המשקל הנוסף.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
איפה שוקלים משאיות בימינו? אתרי פינוי פסולת בניין? יש עוד רעיונות?
מי יצרן הקפיצים שאתה שוקל לקנות? זה משנה.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
איפה אתה גר?
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
איפה שוקלים משאיות בימינו? אתרי פינוי פסולת בניין? יש עוד רעיונות?
כל מקום שמספק/מקבל סחורה בתפזורת במשאיות.
לולים, תחנות קמח, דשן, תערובת לבהמות וכו׳
איפה אתה גר?
איזור רחובות
- - - Updated - - -
מי יצרן הקפיצים שאתה שוקל לקנות? זה משנה.
דובינסון / אולדמן
אם אתה עובר ליד ראש העין תעבור במחצבה שאני עובד בה. נעזור לך עם השקילה.
תודה אמיר, אשמח שתשלח לי טלפון בפרטי במידה ואעבור באיזור אעשה לך צלצול!
אני לא יודע לגבי דובינסון. אבל לאולדמן, למדתי לאחרונה כשהתלבטתי לגבי החלפת קפיצים בטנדר שלי, יש קטלוגים נפלאים. מפורטים מאד. ומהם הבנתי למשל, שההבדל בדרך כלל בין הקפיצים הוא בכלל לא קבוע הקפיץ אלא רק הגובה ההתחלתי, מתוך כוונה להגיע קרוב מאד לגובה שהם מתחייבים אליו. ההבדל
אני מעתיק כאן את הנתונים של קפיצים עבור טויוטה לנדקרוזר 150 (2009 ומעלה). כל הקפיצים הקדמיים (2869, 2883, 2884, 2885) הם קםיצים זהים לגמרי, אותו מספר כריכות, אותו עובי, ולכן בדיוק אותו קבוע קפיץ. מה ששונה בינהם זה רק האורך ההתחלתי, בהפרשים של 5 מ"מ. הם מכוונים אותך ל2883 אם החרטום קל ומנוע בנזין, ועד 2885 אם החרטום כבד עם כננת ומנוע דיזל. וזאת כדי לקבל בדיוק את ההגבהה של 40 מ"מ שהם רוצים להשיג. אבל אתה, גם אם אין לך פגוש ברזל וכננת, אין סיבה שלא תיקח את 2884 או 2885 - קפיצי HD - כי הם ירגישו בדיוק אותו דבר רק שיהיה לך כמה מ"מ יותר גובה.
לגבי הקפיץ האחורי, אתה יכול לראות שיש קפיץ 2895 שבא בשני אורכים - עם הבדל של 15 מ"מ בינהם, או קפיץ HD אמיתי עם קבוע קפיץ גדול יותר (2896).
שורה תחתונה, אתה רוצה את קפיץ 2884 או 2885 מקדימה, וקפיץ 2895 מאחורה. 2896 יהיה נכון רק לרכב שנוסע עמוס מאד קבוע, איזשהו רכב מדברי של מדריך טיולים שכל היום נוסע עם שבעה נוסעים.
113940
גם אני שלחתי הודעה בפרטי (:
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
לגבי שקילת הרכב, תגיע למטמנה מאחורי שוהם, יש שם חברה נחמדים ותעלה את האוטו על המשקל, עלות מצחיקה, זה ברמה העקרונית כל מקום של שקילת משאיות, אני הייתי 10 דקות ונגמר הסיפור.
את הדלתא (המשקל הקבוע) תדע מול נתוני היצרן בספר רכב.
לגבי הקפיצים, אל תרכוש כלום לפני שתוודא מול היבואן, או מול ARB באוסטרלייה, במסנג'ר החבר'ה באוסטרליה ענו לי אתמול על כל מני שאלות שונות ומשונות שאתגרתי אותם.
מה שאין בקטלוג הוא מידת קוטר הקפיץ, לא להתבלבל עם עובי הקפיץ BAR DIAMETER וכבר שהייתי בטוח שיש קפיצים שאני רוצה, החבר'ה מאוסטרליה אמרו שלא מתאים לתושבות ברכב.
בקיצור, לפני כל רכישה בארץ או אינטרנטית, תתקשר טלפונית\אינטרנטית מול מי שצריך, להבין מה מתאים לך.
מול הכניסה לרמי לוי רחובות.
יש שם משקל ששוקלים משאיות אשפה
קח בחשבון שמשקל הרכב כפי שרשום בתוית יכול להיות כשהוא ריק לחלוטין גם בדלק ובתוספות כאלה ואחרות וזאת על מנת להקטין את המשקל העצמי לטובת משקל מותר. משקל כולל פחות משקל עצמי שווה משקל מותר. כלומר יש לך משקל נוסף קבוע מעבר לרשום.
יוחנן.
לגבי שקילה . גם אני עמדתי בפני הצורך בבחירת קפיצים ובולמים ללנד קרוזר שלי שעמוס קבוע במאות ק"ג נוספים.
עשיתי את הבדיקה באופן הכי פרימיטבי ומדוייק. פרקתי את הציוד מהרכב , לקחתי משקל אדם ביתי . ציוד שיכולתי להניח על המשקל לבדיקה , שקלתי ורשמתי , ציוד אחר , החזקתי בידי , נשקלתי איתו ולאחר מכן החסרתי את המשקל העצמי שלי . כך עשיתי רשימה עם כל הציוד ( כולל הערכת קפה ואפילו ביגוד חורף הקבוע ברכב. השקעת עבודה של שעה וחצי . עם הנתון הזה ( 300 ק"ג ) פניתי להנפלד הספק של אולדמן . יש להם סטים של קפיצים בולמים ( מוגבהים ) סטנדרט למשקל עד 150 ק"ג עומס קבוע בבגז' , מחוזק למשקלים מ 150 ק"ג עד 400 ק"ג ו סט שמתאים למשקלים מעל 400 ק"ג.
אני לקחתי את המתאימים למשקלים קבועים ברכב מ 150 עד 400 ק"ג. הרכב מתנהג מצויין בשטח ובכביש.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.