צפייה בגרסה מלאה : (בדיחה לא מצחיקה ל1 באפריל) חקירת חשד לשוחד על ידי בכיר במשרד התחבורה
דוברות המשטרה (אח״מ): חקירת חשד לשוחד על ידי בכיר במשרד התחבורה
בתום חקירה סמויה שנמשכה מעל לשנה היחידה הארצית של המשטרה עיכבה הבוקר (יום ו') לחקירה בכיר לשעבר במשרד התחבורה, בגין חשד לביצוע עבירות שוחד, מרמה והפרת אמונים. כמו כן עוכבו חשודים נוספים בגין חשד למעורבות בפרשה.
על פי החשד, קידם הבכיר במסגרת תפקידו את ענייניו של איש עסקים פרטי המקורב לו, זאת בתמורה לשוחד, בין היתר באמצעות הטבות וכספים לו או למי מבני משפחתו ומבלי שדיווח כדין על הקשר בינהם.
בתום חקירה סמויה שביססה את החשדות, עוכבו הבוקר לחקירה הבכיר וחשודים נוספים וכן ביצעו שוטרי היחידה הארצית של משטרת ישראל חיפושים בביתם ובמשרדים הרלוונטיים לחקירה.
החקירה בראשיתה ומלווה על ידי המחלקה הכלכלית בפרקליטות המדינה.
לאור הממצאים מהחקירה, הוחלט על הקפאת מספר הוראות נוהל בהן היה מעורב הבכיר ולגביהן יש חשד כי בעזרתן קידם הבכיר את ענייניו של איש העסקים המעורב בפרשה.
114113
מעניין....
אסף.
(עריכה. מדובר במתיחה. 1 באפריל. לא מצחיק? אנחנו יודעים. מתנצלים אם מישהו נפגע)
נו אז לא זרקו סתם מילים מעליבות כלפי ראשי ענף השטח ?
Sent from my Nexus 5X using Tapatalk
האם אכן מדובר בנוהל הזה? האם הוא אכן הוקפא?
אין חדש תחת השמש.
הריקבון מתחיל בראש וכל הגופה כבר מסריחה.
איפוא דרור?
תקרא שוב הדיון על שחיתות שלטונית... אני ממש לא מופתע.
boaz avrahami
01-04-17, 14:34
באמת איפה דרור. בלעדיו זה סתם תיק אוכל [emoji23]
נראה לי אסף חוגג עליכם לרגל 1 באפריל,
חוץ מגיפולוג אף אחד לא פרסם את הידיעה הזו.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
אני לא מופתע. רק לפני כמה ימים התבשרנו על עסקת הענק של מכירת מוביל איי לאינטל. כולם פרגנו והחמיאו על האקזיט, בממשלה כבר התחילו לחלק את העוגה של עודף ההכנסה ממיסוי, מעצמת הייטק, בלה בלה... אחרי יומיים התברר, שחלק מהתמריצים שהמדינה סיפקה לאינטל כדי לקדם את העסקה, היה התחייבות של משרד התחבורה לחייב בחוק התקנת המערכת של מוביל איי (או שוות ערך...), בכל רכב חדש שיעלה על הכביש מ-2018 ואילך....
קובי
קובי, תקרא הודעה אחת מעליך.
טוב, נו, אחד באפריל וזה. אמרתי לנמרוד שאין טעם כי ישר יעלו על זה שהתאריך הוא התאריך, אבל החלטנו לעשות סוג של ניסוי בתקשורת המונים. לא מתיחה "הא- הא עבדנו עליכם", אלא יותר משהו שיהיה מעניין, ניחשנו שמי שבפוזיציה של "שחיתות שחיתות" יישאר בפוזיציה הזו ומי שלא, לא - אבל כאמור עליתם על זה מהר מדי, כצפוי אני חייב לומר.
אבל תראו מה קרה. משהו מצחיק. אני מקבל במשך היום מפה ומשם כל מיני מסרים ושאלות של אנשים שבכלל לא גולשים בג'יפולוג - זה הגיע רחוק. השיא הוא כשבצהריים מתקשר אלי מישהו אני מכיר, דמות מוכרת מאוד מהתחום יבואן גדול של מוצרי תעבורה... מתקשר אלי מטלפון שאני לא מכיר למרות שיש לי את כל הטלפונים שלו. נשמע לי נסער ויורה שאלות "אתה יודע את מי עצרו? זה אולי ### ? " כאן הוא נוקב בשם של אחד הפקידים ואני בכלל על הסולם עם רולר ביד, צובע את הדירה שאנחנו משכירים, לשניה לא זוכר על מה מדובר . ואז אני נזכר ואומר לו "בן אדם מה הלחץ? " הוא לא מקשיב וממשיך לשאול "זה אולי ###? או ###? כי עזרתי לו קצת אבל הכל כשר אני לא דואג אבל לא יודע אולי ימכרו אותי בשקל..." אני שוב עוצר אותו "בן אדם אין לך מה לדאוג, אחד באפריל, סתם פיברקתי משהו".
בצד השני שתיקה. אני יכול לשמוע את הנשימה שלו נפסקת לרגע ואז הוא מחליף טון "הא-הא בטח! אחד באפריל! ידעתי! נו? הצלחתי לעבוד עליך? הא הא!" וסוגר.
ואני כבר לא יודע...
אסף.
אתה משחק באש
עריכה:
סתם! סתם!
עוד תיקח אותי ברצינות...
boaz avrahami
01-04-17, 18:42
אסף, נמרוד - כל הכבוד.
אחד המוצלחים שהיו.
לקח לי כמה שניות טובות לקלוט את המזימה וייחלתי שאילן ודרור יפלו בפח [emoji4]
היה לדרור כנראה יותר מזל.
מצד שני הטלפון הזה שאתה מתאר... אם זה אמיתי אז אתה כנראה יודע ממקור ראשון מי משמן את מי.
ואם זה אמיתי עוד בסוף יקראו לך לחקירה ואולי ההר יוליד עכבר ודרור עוד בסוף יוכל להגיד ״ אמרתי לכם״.
כו, נשארנו במזרח התיכון...
למרות 1 באפריל, האמת.. יש לי טעם מאוד רע מהמתיחה שלכם, לדעתי לא זורקים רפש על ציבור קטן של אנשים, אפילו אם בעיני אנשים אחרים הם לא אהובים, ולו רק בגלל שהכותרת הזו בימי האינטרנט וגוגל תישאר לעולמים בנבכי הרשת.
Sent from my HUAWEI GRA-L09 using Tapatalk
האמת אתה צודק ונשנה את הכותרת לטובת העתיד.
רצינו לתת קונטרה ולהראות כמה קל להטיל רפש... כמו שיש מי שעושה בקלות מדי בשאר ימות השנה. מקווה שהמסר הובן. ואם לא... יאללה עברה עוד שנה.
אסף.
רק שהחבר שלך התחיל להלחץ. אנשים שלא עושים קומבינות לא צריכים להלחץ. אז אולי לא רואים עשן, אבל עושה רושם שיש אש.
האמת אתה צודק ונשנה את הכותרת לטובת העתיד.
רצינו לתת קונטרה ולהראות כמה קל להטיל רפש... כמו שיש מי שעושה בקלות מדי בשאר ימות השנה. מקווה שהמסר הובן. ואם לא... יאללה עברה עוד שנה.
אסף.
מאוחר מדי.....
לך לגוגל ותכניס "חקירת חשד לשוחד על ידי בכיר במשרד התחבורה" ותראה שהם כבר עלו על זה.
עכשיו זה אצלם בקש, ואם מישהו ממשרד התחבורה יתבע את עלבונו, או שתתנצל, או שתמצא הוכחות למקרה אמיתי :-)
האמת? ענק. אסף, זה הכי טוב שלך עד היום.
אני, במקום להתעסק במתיחות, דווקא ניצלתי את הסופ"ש לדברים מועילים לנפש ולכיס כמו לטייל בנגב בראש קבוצת SBSים רעשנית וגם להרוויח מזה קצת כסף... תאמינו לי, החיים נראים אחרת (בעיקר נורא מהירים) מאחורי ההגה של קאן-אם מאווריק X3.
אבל מתיחה לעניין, ללא ספק. אינטיליגנטית ואקטואלית.
ואני לגמרי מסכים עם מיכה - אותו אחד שנלחץ מזה, כנראה יש לו סיבה טובה.
GodsFather
01-04-17, 22:27
או שאסף מושך את המתיחה לסיבוב שני...? ;)
Sent from my SM-G900F using Tapatalk
ברור...
(-;
יאללה. שנה הבאה אני לא עושה כלום.
אסף.
מנהלים - יש לשנות את הכותרת של הפוסט, היא מטעה. הבדיחה כן מצחיקה גם אם יש מי שנלחץ ממנה...
מספיק לציין שזאת מתיחה - כפי שכבר צוין ושלום על ישראל. מה? גם מתיחות 1 באפריל אסור לעשות היום?!
אפרופו 1 באפריל...מאיפה זה נולד? ממה זה התחיל? אף פעם לא הצלחתי לקבל הסבר נורמלי לזה...
טל.
ברור...
(-;
יאללה. שנה הבאה אני לא עושה כלום.
אסף. היה לי ברור. כאילו, אסף עם רולר צובע את הדירה? ברור שזה 1 באפריל...
הלו הלו. זה הפרט היחיד שהיה מדוייק. ואם כבר השגתי את תשומת לבכם אז מישהו רוצה לשכור אחלה דירה עם צבע טרי?
אסף.
-->
vBulletin® v4.2.4, זכויות יוצרים ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd, תורגם על ידי vBHeb.